Toronto – Buffalo 2:3 (kon.) | NY Islanders – Florida 0:3 (kon.) | Carolina – Ottawa 4:1 (kon.)
Tampa – Arizona 1:4 (kon.) | NY Rangers – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – Detroit 4:2 (kon.)
Chicago – San Jose 3:4 (1:2 po s.n.) | Vegas – Colorado 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Rytíři Kladno
Úterý 27.03.2018, 17:00 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o extraligu • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 847 diváků. (19:27:19)
     
    Za námi je utkání prvního kola baráže mezi Duklou a Kladnem. Dukla byla po celý zápas, troufám si tvrdit, lepším celkem a její výhra je zasloužená. Ve třetí třetině pečetili výsledek góly Petr Straka, který byl zároveň vlastní gól Repeho a i Strakovým třetím. Definitivní tečku utkání dal pak ještě v 56. minutě svým obtočením okolo branky a rozhodl tak o tom, že tři body dnes bere Dukla po výhře 4:0. Z mé strany je to dnes vše, děkuji vám za pozornost a někdy u dalších barážových utkání napočtenou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:31
    Kladno přesto končí utkání sympaticky v útoku, chce ještě vsítit alespoň jeden gól.
     
    59:00
    Poslední minuta, o vítězi je již rozhodnuto, fanoušci děkují svým koním za dnešní výkon a výsledek.
     
    58:29
    Kubík dostal kotouč a mohl se prosadit, vsítit tak čestnou trefu, ale vše bylo jakoby zpomalené a Kubíkova střela pak nebyla ničím zajímavá.
     
    57:46
    Jiránek vyhodil kotouč natolik šikovně, že se o icing nejedná. Hosté následně odevzdali touš domácím, kteří zahajují samotný závěr utkání.
     
    57:24
    Další snahu za vyslyšením přání fanoušků překazil ofsajd, do kterého vjel Skořepa.
     
    56:49
    Domácí pak měli brejk 2 na 1, Anděl si ale kotouč nezpracoval přesně. Domácí kotel si žádá bůra, na ledě se už opravdu pouze dohrává.
    55:43 Adam ZEMAN - 4:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:43
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hotovo, schluss, ende. ADAM ZEMAN přebral kotouč ve středním pásmu od Čachotského, zároveň i rychlost, obtočil se okolo brány a přes hokejku Cikánka zakončil své rychlé představení gólem. Asistence: Tomáš Čachotský, Nicolai Bryhnisveen.
     
    55:15
    Tůma si počkal na Kubíka a zanechal mu kotouč, jenže Kubík byl v obležení obránců a o kotouč přišel.
     
    55:00
    Hosté v plném počtu. Vstupujeme do poslední pětiminutovky.
     
    54:22
    Rychlé přenesení hry na domácí straně, Anděl přesunul hru na Rabbita, kanadský šikula pak na Bryhnisveena, který prozkoušel Cikánka, ten si nebyl zákrokem vůbec jistý.
     
    53:25
    Kotouč, jako poněkolikáté, končí opět pod bruslemi hráčů, kde o něj svádí souboj oba celky. Na puku jsou teď hosté, kteří jsou ve špatné situaci vzhledem k času do konce třetiny.
     
    53:01
    Hořava fauloval ve středním pásmu Jiránka, respektive oplácel. Hostující hráč je vyloučen za sekání. Ale zlobí se právem, Jiránek ho opravdu trefil loktem. Hořava má krvavý šrám na nose a trest si odsedí Patyk.
     
    52:22
    Ihned po buly ale Straka vyjel s kotoučem ven z pásma a ještě si ho podržel v pásmu, i přes dva tvrdé souboje. Neskutečné sebevědomí získal tento hráč.
     
    52:17
    Během signalizovaného vyloučení se mohl trefit Pekr, odražený kotouč do branky ale nedoklepl. Vyloučen je David Váňa za podražení. Pro hosty zřejmě poslední šance, jak zdramatizovat.
     
    51:24
    Rabbit z otočky zanechal kotouč v útočném pásmu Dukly, ale nevedlo to k ničemu, našel si ho Repe a odehrává ven. Poldovce se nicméně krátí povážlivě čas.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 9. Straka (Diviš), 24. Straka (Diviš, de la Rose), 44. Straka, 56. Zeman (Čachotský, Bryhnisveen)


    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Volden) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Bryhnisveen, Kajínek, D. Váňa, Půža – Diviš, Skořepa, Straka – Jiránek, Zeman, Čachotský – Anděl, Hamill, Rabbit – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – F. Matula, Štich, Repe, Štindl, Kehar, Lenďák, Veber – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma – M. Hořava, Machač, Svedlund – Zikmund, Patyk, Pekr.

    Rozhodčí: Hradil, Mrkva – Tošenovjan, Hanzlík

    Diváci: 4 847
    ocianews.com