Dukla Praha – Olomouc 2:3 (kon.) | Ostrava – Jihlava 3:1 (kon.)
konec
FC Baník Ostrava
3:1 (1:0)
FC Vysočina Jihlava
Pátek 30.03.2018, 20:15 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • HET liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    80. Václav PROCHÁZKA - 3:1
     
    80
    Baník právě vstřelil branku!
    Tak tohle již vypadá s Baníkem velmi slibně! Centr od rohového praporku se po prodloužení dostal až na zadní tyč k VÁCLAVU PROCHÁZKOVI, jenž v plném běhu poslal míč z bezprostřední blízkosti za brankovou čáru. Jedná se o první ligovou branku v dresu Ostravy pro domácího stopera.
    73. Robert HRUBÝ - 2:1
     
    73
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostravský stadion je na nohou, neboť se domácí dostávají znovu do vedení! Po nákopu do vápna dostal hlavičkou míč Tomáš Poznar k ROBERTU HRUBÉMU, který se do svého akrobatického zakončení parádně položil a balon poslal nechytatelně k levý tyči jihlavské brány.
    50. Marin POPOVIĆ - 1:1
     
    50
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Vysočina začala druhou půli aktivněji a také ona je za svou snahu odměněna! První svou slibnou šanci ještě hosté neproměnili, ale po následném rohu se již mohli radovat. Na přední tyči byl míč prodloužen Klímou až na tu zadní, kde byl připraven nikým nehlídaný MARIN POPOVIĆ, jenž hlavičkou do protipohybu Laštůvky dokázal srovnat. Martinu Svědíkovi tak vyšlo jeho poločasové střídaní na výbornou.
    31. Milan BAROŠ - 1:0
     
    31
    Baník právě vstřelil branku!
    Ostrava je za svou aktivní hru odměněna a po zásluze se dostává do vedení! Marek Hlinka svým centrem z pravého rohu vápna oslovil na středu šestnáctky MILANA BAROŠE, který si balon zpracoval na prsa a poté ranou k levé tyči otevírá skóre zápasu.

    Radomír Fukala

    Branky: 31. Baroš (Hlinka), 73. R. Hrubý (Poznar), 80. Procházka – 50. Popović (Klíma)

    Karty:   46. Jirásek (OVA), 58. R. Hrubý (OVA), 82. Hlinka (OVA) – 18. Tlustý (JIH), 57. Levin (JIH)   84. P. Buchta (JIH)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 3:1. Rohy: 6:1. Fauly: 19:16.
    FC Baník Ostrava: Laštůvka – Pazdera, Procházka, Šindelář, Fleišman – Fillo, Hlinka, R. Hrubý, Jirásek (65. Granečný) – Poznar (76. Diop), Baroš (C) (87. Stáňa).
    Náhradníci: Budinský – Helešic, Granečný, Diop, Psyché, Stáňa, Mičola.

    FC Vysočina Jihlava: Rakovan – Vaculík (C), Tlustý, P. Buchta, Schumacher – Levin – Fulnek, Dvořák, Urblík (90+3. Mara), Holík (46. Popović) – Klíma.
    Náhradníci: Valeš – Štěpánek, N. Daníček, Mara, Popović, Opluštil, Nový.

    Rozhodčí: Příhoda – Moláček, Arnošt

    Diváci: 4446
    thejrc.org