Brno – Karviná 0:0 (kon.) | Jablonec – Bohemians 1905 2:1 (kon.) | Slovácko – Liberec 0:1 (kon.)
Teplice – Sparta 1:1 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
1:2 (0:1)
FK Mladá Boleslav
Sobota 31.03.2018, 20:15 • Doosan Arena, Plzeň • HET liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:15.
     
    Po reprezentační pauze pokračuje HET liga svým 22. kolem, jehož součástí je i dnešní duel mezi lídrem FC Viktoria Plzeň a možná trochu překvapivě až 12. týmem tabulky FK Mladá Boleslav.
     
    FK MLADÁ BOLESLAV

    Středočeši se letos zatím trápí a rozhodně nebudou s letošní sezonou spokojení. Tradičně ambiciózní klub zůstává za očekáváním a devět kol před koncem soutěže se drží pouhé dva body nad sestupující patnáctnou příčkou. Mladoboleslavští prohráli poslední tři zápasy podzimu stejně jako první tři zápasy po zimní pauze. Došlo tak i na změnu na trenérském postu.

    Jozef Weber zahájil své působení prohrou 0:3 se Slavií, stejným výsledkem ale v dalším kole porazil Brno a ve čtvrtfinále MOL Cupu vyřadil také ostravský Baník. V posledním utkání před pauzou pak jeho svěřenci doma remizovali 1:1 se Slováckem.
     
    FC VIKTORIA PLZEŇ

    Viktoriáni prožívají zatím jednu z nejlepších sezón v klubové historii. Na podzim se Plzeň vezla na vítězné vlně, která nakonec vydržela po prvních 14 kol. Paralelně s tím se Viktorii podařilo také vyhrát svoji skupinu v Evropské lize a postoupit do play off. V prvním kole vyřadili Partizan, v tom druhém už nestačili na portugalský Sporting, přestože doma zvítězili a celý dvojzápas dotlačili až do prodloužení.

    Na domácí scéně to ale na jaře zdaleka není tak pohodové jako před zimní přestávkou. Ve čtyřech odehraných kolech zaznemenala Viktoria první letošní porážku, dvě remízy a jedinou výhru v posledním kole na hřišti Fastavu Zlín. Plzeň ještě uprostřed příštího týdnu čeká dohrávka odloženého utkání na půdě Baníku Ostrava.
     
    ZAJÍMAVOSTI

    Plzeň sice první vzájemný souboj v letošní sezóně vyhrála 2:0, v předchozích pěti zápasech to ale nedokázala ani jednou. Tři remízy a dvě výhry Mladé Boleslavi navíc doprovází fakt, že ve čtyřech z těchto duelů vyšla Viktoria gólově naprázdno.

    Michael Krmenčík dokázal v posledních dvou zápasech proti Mladé Boleslavi hned čtyřikrát skórovat.

    Nejlepší střelec hostů Golgol Mebrahtu (6) byl vyloučen v pohárovém utkání s Baníkem a v Plzni bude svému týmu chybět.

    Plzeň má ve svém kádru hráče jen 4 národností, v Mladé Boleslavi je jich hned 7. Věkový průměr Západočechů (28,2) je pak téměř o tři roky vyšší než u jejich soupeře (25,5).
     
    ŘEKLI PŘED UTKÁNÍM

    Antonín Křapka (Mladá Boleslav): Každé utkání je těžké, ale v Plzni to bude mimořádně těžké. Musíme se na ně pořádně připravit a zvládnout to tam. Určitě nebudeme házet flintu do žita, musíme si dát do hlavy, že tam jedeme uspět a vyhrát.

    Michael Krmenčík (Plzeň): Myslím si, že by mohlo přijít hodně lidí. Bojujeme o titul a o to, aby tu v další sezoně byla Liga mistrů. Chtěl bych, aby fanoušků přišlo co nejvíce, aby nás podpořili a vytvořili úžasnou atmosféru, jaká je tady každý zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hubník (C), Hájek, Limberský – Hořava, Hrošovský – Kopic, D. Kolář, J. Kovařík – Krmenčík.

    Náhradníci: A. Hruška – Zeman, Petržela, Čermák, Ivanschitz, Bakoš, Chorý.

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Šušnjar, Chaluš, Křapka – Jánoš (C), Matějovský – Konaté, Přikryl, Mareš – Komličenko.

    Náhradníci: Vejmola – Klíma, Ladra, Kateřiňák, Hubínek, Magera, Sus.

    Rozhodčí: Zelinka – Kotík, Pochylý.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
    1. Ultras domácích slaví deset let na scéně
     
    1
    Michael Krmenčík spěchal za prvním nakopnutým míčem, ale na hrací ploše ho nedostihl. První autové vhazování pro hostující celek.
     
    2
    Další aut pro Mladou Boleslav, nyní už na útočné polovině, Středočeši se pomalu blíží k bráně Plzně. Domácí však vhozený balon rychle získali do své správy.
     
    3
    David Limberský nezahrál úplně přesvědčivě, takže hostující celek se udrží u míče velkého vápna.
     
    3
    Nakonec je z celé akce faul Plzně, hostující tým může zahrát první volný přímý kop v dnešním duelu.
     
    4
    Petr Mareš šikovně obstřelil domácí zeď, jeho rána nakonec mířili přibližně doprostřed brány, takže ji Matúš Kozáčik dokázal lapit a udržet v rukavicích.
     
    5
    Mladoboleslavští jsou zatím nesmírně aktivní při napadání, Viktoria kvůli tomu nemůže v klidu rozehrát.
     
    6
    Tomáš Hájek poslal dlouhý nákop po levé straně na Limberského, ten sice nastartoval včas, ale míč zachytit nedokázal. Martin Polaček odkopává od své brány.
     
    7
    Slibně rozjetou akci Plzně ukončil Daniel Kolář, jenž si chtěl míč rychle předkopnout dopředu, ale nakonec ho odkopl do zámezí. Aut pro hosty.
     
    8
    Boleslav se dostala k centru z levé strany, na zadní tyč si ukrytě nabíhal Tiémoko Konaté, ale přetažený míč nakonec skončil až v zámezí.
     
    8
    Následně přišel rychlý brejk Plzně, Jan Kopic přihrával dopředu, ale Aleksandar Šušnjar odkopl míč na rohový kop.
     
    9
    První velká šance Plzně! Jan Kovařík posadil po rohu míč přesně na hlavu Řezníka, ten byl v bezprostřední blízkosti před bránou hostí, ale břevno nakonec přestřelil.
    9. Řezník po rohu hlavičkoval jen kousek nad břevno
     
    10
    Tomáš Přikryl získal po dobrém napadání míč zadarmo a upaloval k bráně Plzně. Celou akci ale trochu zbrzdil a následně se s balonem zamotal, zakončení mu také nevyšlo.
    10. Přikryl místo přihrávky volnému Komličenkovi velkou šanci zazdil
     
    11
    Západočeši trpělivě a dlouze kombinují na vlastní polovině, chtějí se propracovat po pravém křídle dopředu. Hostující hráči k domácím ale přistupují hodně rychle.
     
    12
    Jan Kopic se prohnal po pravé straně až do velkého vápna, ale byl tak rychlý, že žádný jeho kolega z ofenzivy nestihl doběhnout před bránu. Přihrávku tedy sebrala hostující obrana.
     
    13
    Po útočném faulu Boleslavi se k míči zase dostanou na vlastní půlce domácí hráči.
     
    14
    Aktivní Kopic nevypustil zdánlivě neřešitelný souboj a nakonec získal míč pro sebe. Odcentroval, ale ani tuto příhru nedokázal najít žádný jeho spoluhráč.
     
    15
    Středočeši se nyní se štěstím ubránili, neboť Daniel Kolář neměl ideální první dotyk s míčem. Domácí ale pokračují v aktivitě, nyní zcela přebrali iniciativu.
     
    16
    Mladá Boleslav se dostala na chvíli k míči a ihned ho poslala dopředu po levé straně. Jako první však byl u tohoto nákopu bek Řezník.
     
    17
    Roman Hubník hledal dlouhým pasem Krmenčíka, ten byla ale ukázkově pokrytý, takže jako první se k míči dostal gólman Martin Polaček.
     
    18
    Útočná akce hostí vypadala zajímavě, ale nakonec končí útočným faulem. Odkop Kozáčika.
     
    19
    Viktoriáni to poslední minuty zkouší dlouhými nákopy do běhu, další letěl znovu na Kopice, ale ten míč na hrací ploše nedostihl.
     
    20
    Marek Matějovský to zkoušel šikovnou uličkou na Komličenka, ten ale vyrazil o vteřiny později, takže ani on balon nezastihl. Míč od své brány rozehraje Matúš Kozáčik.
     
    21
    Tiémoko Konaté zakombinoval s Matějovským na levé straně, hostující hráči udrželi míč, ale nemohou se probojovat k finálnímu pasu do vápna.
     
    22
    Jan Kopic si seběhl do středu hřiště, aby mohl do sóla poslat Koláře. Jenže poslední pas, který k této situaci scházel, byl nepřesný, takže balon opět získala hostující defenziva.
     
    23
    Aleksandar Šušnjar výtečně a čistě zastavil unikajícího Krmečníka, skluzem ho připravil o míč.
     
    24
    Lukáš Pauschek předvedl rychlý sprint za míčem, ale zkušeně tělem ho odstavil stoper Hájek. Bude se odkopávat od brány Plzně.
     
    24
    Adam Jánoš a Radim Řezník se nyní srazili ve vzduchu, oba zůstali ležet ne tráníku, proto sudí Zelinka raději přerušil hru a volá na hřiště pomoc.
     
    25
    Všichni už jsou naštěstí v pořádku, může se pokračovat ve hře.
     
    26
    Velká šance pro hostující tým! Tiémoko Konaté udržel míč na pravé straně a poslal ho na Mareše. Ten vystřelil, Kozáčik míč nadvakrát chytil.
    26. Mareš se prosmýkl ke střele, Kozáčik míč lapil
     
    27
    Zajímavá příležitost i na druhé straně! Michael Krmenčík využil podklouznutí protihráče, s míčem se rychle otočil a vypálil. Martin Polaček nejprve balon zbrzdil, poté ho i definitivně lapil.
    27. Krmenčíkova střela překvapila Polačka, ten měl problémy
     
    29
    Dvakrát teď dobře přečetl hru kapitán Plzně Roman Hubník, jenž odvrátil oba pasy hostí. Mladoboleslavští jsou ale i nadále aktivní na útočné polovině.
     
    30
    David Limberský oslovil Krmenčíka rychlou přihrávkou, domácí útočník chtěl z první poslat míč na Kopice, ale pas to nebyl moc přesný.
     
    31
    Další akce Plzně po levé straně, kterou hostující hráči střeží velmi bedlivě, nevyšla. Jan Kovařík se zatím ve hře vůbec nedostal ke svému pověstnému centru levačkou.
     
    32
    Aktivní Západočeši se prohnali po pravé straně dopředu, Jan Kopic centroval, ale také tento pas hostující defenziva odvrátila.
     
    33
    Po souboji, který hlavní sudí nevyhodnotil jako faul, zůstal na zemi Tiémoko Konaté. Hra se pro jistotu přerušuje.
     
    34
    Jan Kopic po centru Limberského zatančil s míčem hostující obraně, následně poslal balon do chumlu před bránou. Martin Polaček byl pozorný a vyboxoval míč do bezpečí.
    34. Kopic se vyhnul Křapkovi a nebezpečně vypálil, Polaček vyrazil
     
    35
    Po další kombinaci to zkusil z velké dálky Daniel Kolář, měl to dobře do kroku, ale rána mu nakonec nevyšla. Míč skončil hodně vysoko nad břevnem.
     
    37
    Nyní sledujeme v Plzni nudnější pasáž hry, hráči si vyměňují ze strany na stranu, ani jeden celek se nemůže udržet na útočné polovině.
     
    38
    Kovařík potáhl míč po levé straně a přihrál ještě na Koláře, jenž levačkou centroval z první. Po přihrávce se natahoval Michael Krmenčík, ale nakonec ji nezasáhl.
     
    39
    Protiakce hostujícího týmu končí v zámezí, jednalo se o další nepřesnou finální přihrávku Mladé Boleslavi. Matúš Kozáčik odkopává od své brány.
     
    40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Zničehonic střílí hostující celek vedoucí branku! PETR MAREŠ získal míč po nepřesném odehrání plzeňské obrany, přiťukl si ho s Komličenkem, načež putoval sám na Kozáčika. Domácího gólmana překonal přesnou přízemní ranou a Mladá Boleslav vede. Asistence: Nikolaj Komličenko.
    40. Petr MAREŠ - 0:1
     
    42
    Michael Krmenčík opustil kvůli zranění hrací plochu, do hry nastupuje Marek Bakoš.
     
    44
    Viktoriáni jsou po inkasovaném gólu trochu opaření, navíc přišli o střelce Krmečníka. Do hry ale nastoupil bijec Bakoš, který je schopen svůj tým nakopnout.
     
    45
    Boleslavští fotbalisté jsou ještě před koncem první půle na dostřel k domácí bráně, po zásahu Koláře si vyzkouší rohový kop.
     
    45+1
    Nastavovat se bude ještě jedna minuta.
    Po rohu se hostující tým dostal do šance, ale ta byla rázně ukončena hvizdem sudího kvůli ofsajdu.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Aleksandar Šušnjar (FK Mladá Boleslav).
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 21:16.
     
    Je za námi první poločas večerního utkání mezi Plzní a Mladou Boleslaví. Úplný fotbalový koncert to sice nebyl, i tak se několik zajímavých šancí našlo.
    Za domácí zahrozili hlavně Řezník s Krmenčíkem, prvně jmenovaný hlavičkoval nad bránu, druhý Polačka nepropálil.
    Mladá Boleslav předvedla ke konci poločasu krásnou akci, když Nikolaj Komličenko a Petr Mareš vybojovali míč, hostující záložník záhy otevřel skóre.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Viktoria do druhého poločasu podruhé střídá. Místo Daniela Koláře jde do hry Tomáš Chorý.
     
    47
    Řezníkův aut teď Chorý nedokázal zpracovat a míč mu odskočil do zámezí. Polaček bude vykopávat.
     
    48
    Po Kovaříkově centru se dostal k hlavičce Marek Bakoš a mířil přesně do horního rohu branky, Polaček byl ale ve správný čas na správném místě a jeho pokus likviduje.
    48. Bakoš naskočil na centr a nebezpečně hlavičkoval
     
    49
    Přímý kop Mladé Boleslavi rozehrával Mareš, jeho centr ale bez větších potíží odvrací obrana domácích.
     
    49
    Roh pro hosty.
     
    50
    Tomáš Přikryl (Ml. Boleslav) si teď dával na čas s rozehrávkou rohového kopu. Tak dlouho, že došla trpělivost i sudímu Zelinkovi, který nakonec vytáhl žlutou kartu.
     
    51
    Plzeň nedotáhla protiútok k zakončení, opět tak bude odkopávat od branky Polaček.
     
    52
    Nikolaj Komličenko (Ml. Boleslav) se teď po tvrdém souboji nějakou dobu zvedal zpět na vlastní, nakonec to byl ale on, kdo viděl žlutou kartu.
     
    53
    Krásnou kombinaci Viktorie zakončoval zpoza šestnáctky Patrik Hrošovský. Balon dostal ideálně proti noze a snažil se jej uklidit po zemi na zadní tyč, tu ale těsně minul.
    53. Hrošovského rána z dvaceti metrů se jen o kousek nevešla do brány
     
    54
    Hosté teď vybojovali alespoň vhazování na útočné polovině.
     
    55
    Marešův centr z levé strany si stáhl ze vzduchu brankář Kozáčik. Domácí ale u míče dlouho nevydrželi.
     
    56
    Po tvrdém zákroku Komličenka teď na polovině hřiště vzplály emoce, sudí Zelinka ale vše uklidnil ústní domluvou.
     
    57
    Další zajímavý souboj proběhl ve vápně Mladé Boleslavi. Křapka skončil na zemi, ani teď se ale nepíská.
     
    58
    Nikolaj Komličenko (Ml. Boleslav) teď neudržel nervy na uzdě a poté, co trefil Romana Hubníka v souboji loktem, dostává druhou žlutou a následně i červenou kartu. Při odchodu ze hřiště si zřejmě něco vyslechl i od vlastního trenéra Webera.
    58. Červená karta po 2. žluté
     
    59
    Zajímavý útok Plzně utnul mizerným centrem z pravé strany Kopic. Balon skončil daleko v zámezí, a rozehrávat tak můžou hosté.
     
    61
    Přímý kop pro Plzeň kousek za půlící čarou. Domácí rozehrávají na krátko.
     
    62
    Roh pro Plzeň.
     
    63
    Polaček centr od rohového praporku vyboxoval.
     
    64
    Mladoboleslavský gólman teď s rozehrávkou pochopitelně nikam nepospíchá. Domácí mají ale při přesilové hře dobrou šanci s výsledkem v poslední půlhodině něco udělat.
     
    66
    První střídání na straně Mladé Boleslavi. Marek Matějovský pro dnešek dohrál, místo něj naskakuje Michal Hubínek.
     
    67
    Hubníkovi teď jeden z hostujících hráčů u autové čáry prošlápl kotník. Plzeňský kapitán se po obstřiku vrátil na trávník, zatím ale zdaleka nepůsobí stoprocentně.
     
    68
    Chorý hlavičkoval po centru z pravé strany, byl a v těžké pozici a Polaček neměl s jeho pokusem příliš práce.
     
    69
    Plzeň si vytvořila tlak na útočné polovině, zatím tomu ale scházejí nějaké větší šance.
     
    70
    Hrošovský to teď zkusil vzít na sebe, ale jeho ránu zpoza pokutového území dokázal jeden z obránců Mladé Boleslavi zablokovat.
     
    71
    Kovařík centroval od rohového praporku, Hubníkovi ale k ideální hlavičce ještě nějaký ten krok chyběl.
     
    72
    Na Hořavův centr si naskakoval Kovařík, Křapka před ním ale odvrací na další roh.
     
    73
    Ani teď ale Plzeň z rohu nic nevytěžila, naopak musela rychle spěchat do obrany při kontru soupeře.
     
    74
    Kovařík dostal zpětnou přihrávku na osu hřiště do téměř ideální pozice, jeho zakončení bylo ale až komicky nepřesné. Míč přelétl jižní tribunu a skončil nejspíš někde u řeky.
     
    75
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Roman Hubník, přichází Martin Zeman.
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tomáš Přikryl, přichází Tomáš Ladra.
     
    76
    Kopic si zasekl míč a navedl si jej do středu, jeho střela ale neměla potřebnou razanci, aby nějak ohrozila brankáře Polačka.
    76. Kopicova tečovaná střela se k Polačekovi sotva dokutálela
     
    78
    Mladá Boleslav se dostala po delší době s míčem na útočnou polovinu, nikoliv však k zakončení. Teď už míří dopředu opět domácí.
     
    79
    A je z toho další roh pro Viktorii.
     
    79
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se z rychlého brejku podruhé prosazují! Limberský prohrál na polovině hlavičkový souboj s Ladrou, ten posunul balon na Jánoše, který uvolnil úplně volného MICHALA HUBÍNKA. Čerstvý záložník se tváří v tvář Kozáčikovi nemýlil a přesnou střelou k zadní tyči navyšuje vedení Mladé Boleslavi na 2:0. Asistence: Adam Jánoš.
    79. Michal HUBÍNEK - 0:2
     
    81
    Teď už to budou mít Západočeši hodně složité. Tím spíš, že se opět hraje na jejich polovině.
     
    82
    Kopicův centr odklízí hlavou Šušnjar.
     
    83
    Zeman přes Mareše neodcentroval, domácí ale zůstávají u míče.
     
    84
    Další roh pro Plzeň.
     
    84
    Kovařík našel svým centrem na malém vápně volného Bakoše, jeho hlavička ale nebyla dostatečně přesná, aby překonala brankářa Polačka. Ten tak i nadále drží čisté konto.
     
    85
    Další roh domácích bude rozehrávat Kopic.
     
    86
    Zemanův přetažený centr našel Bakoše, ten byl ale v záklonu a branku vůbec netrefil.
     
    86
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav: ze hřiště odchází Tiémoko Konaté, přichází Lukáš Magera.
     
    Dnešní utkání sleduje 8 722 diváků.
     
    87
    Ani z dalšího rohového kopu nedokázali Západočeši nic kloudného vytvořit. Hosté budou vhazovat.
     
    89
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Viktoriáni v závěru snižují na 1:2. Zeman našel výborným centrem na zadní tyči MARKA BAKOŠE, který možná i trochu se štěstím dokázal hlavou překonat brankáře Polačka. Ten se následně ve vlastní brance svalil na balon, odmítl jej vydat domácím a zřejmě schytal nějakou ránu – zatím zůstává na trávníku. Asistence: Martin Zeman.
    89. Marek BAKOŠ - 1:2
     
    90+1
    Martin Polaček (Ml. Boleslav) nakonec dostává žlutou kartu. Zřejmě za zdržování. Nastavovat se ve druhém poločase bude pět minut.
     
    90+2
    Viktoriáni byli obrovský blízko vyrovnávací brance, většina fanoušků už zvedala ruce nad hlavu, podle sudího Zelinky ale dokázali hosté míč na brankové čáře odvrátit!
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Tomáš Chorý (FC Viktoria Plzeň).
     
    90+4
    Polovinu hřiště teď zavalil dým linoucí se z plzeňského kotle. Hra se naštěstí pro diváky odehrává na druhé straně před brankou hostů.
     
    90+5
    Přímý kop pro Plzeň. Zřejmě poslední šance na vyrovnání.
     
    90+5
    Matúš Kozáčik vyběhl na poslední standardku do pokutového území soupeře a dostal se i k hlavičce, tu ale nedokázal usměrnit na branku.
    90+5. V boleslavském vápně hlavičkoval Kozáčik, bránu netrefil
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:11.
     
    O velké překvapení se postarala na hřišti lídra Mladá Boleslav, která dokázala i přes červenou kartu ve druhém poločase zvítězit a výrazně si tak přilepšila v boji o udržení. Skóre otevřel krátce před pauzou Petr Mareš, který po přesné kombinaci překonal Matúše Kozáčika. Hosté hráli od 58. minuty bez vyloučeného Komličenka, dokázali se ale dlouho bránit a navíc z brejkové situace deset minut před koncem vytěžili důležitý druhý gól, ten vstřelil střídající Michal Hubínek. Plzeň se prosadila až minutu před vypršením základní hrací doby, když balon hlavou dopravil do sítě Marek Bakoš. Velmi blízko vyrovnání pak byli Západočeši v nastaveném čase, kdy míč z brankové čáry vytahoval brankář Polaček.
     
    Pro dnešek je to od nás vše, přeji hezký zbytek víkendu a někdy příště u fotbalu na shledanou. (22:14:24)

    Marek Kratochvíl

    Jan Picka

    Branky: 89. Bakoš (Zeman) – 40. Mareš (Komličenko), 79. Hubínek (Jánoš)

    Karty:   90+3. Chorý (PLZ) – 45+1. Šušnjar (MBL), 50. Přikryl (MBL), 52. Komličenko (MBL), 90+1. Polaček (MBL)   58. Komličenko (MBL)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 10:3. Rohy: 8:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 6:11.
    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Hubník (C) (75. Zeman), Hájek, Limberský – Hořava, Hrošovský – Kopic, D. Kolář (46. Chorý), J. Kovařík – Krmenčík (42. Bakoš).
    Náhradníci: A. Hruška – Zeman, Petržela, Čermák, Ivanschitz, Bakoš, Chorý.

    FK Mladá Boleslav: Polaček – Pauschek, Šušnjar, Chaluš, Křapka – Jánoš (C), Matějovský (66. Hubínek) – Konaté (86. Magera), Přikryl (75. Ladra), Mareš – Komličenko.
    Náhradníci: Vejmola – Klíma, Ladra, Kateřiňák, Hubínek, Magera, Sus.

    Rozhodčí: Zelinka – Kotík, Pochylý

    Diváci: 8 722
    thejrc.org