Crystal Palace – Liverpool 1:2 (kon.) | West Ham – Southampton 3:0 (kon.) | Brighton – Leicester 0:2 (kon.)
Manchester Utd. – Swansea 2:0 (kon.) | Newcastle – Huddersfield Town 1:0 (kon.) | Watford – Bournemouth 2:2 (kon.)
West Brom – Burnley 1:2 (kon.) | Everton – Manchester City 1:3 (kon.)
konec
Manchester United
2:0 (2:0)
Swansea City
Sobota 31.03.2018, 16:00 • Old Trafford, Manchester • Anglická Premier League • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (17:54:43)
     
    United udrželi své vedení z prvního poločasu a na domácím hřišti vybojovali tři body proti Swansea po výhře 2:0! Gólově se v utkání postupně prosadili útočné hvězdy Romelu Lukaku a Alexis Sánchez. Druhý poločas byl o něco vyrovnanější a oba celky měly slušné šance, ani jedna ovšem brankou neskončila.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Důrazný Tammy Abraham se svým býčím tělem dostal až do šestnáctky a silou se mu povedlo vybojovat ještě jednu standardní situaci pro svůj celek.
     
    90+1
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Juan Mata, přichází Scott McTominay.
     
    90
    Elegantně se až do malého vápna prodral mladičký Marcus Rashford, jenž uspěl proti dvěma protihráčům a nakonec vybojoval rohový kop pro své spoluhráče.
     
    89
    Swansea se pokoušela následně vymyslet něco na pravé straně, ale United již pozorně brání. Je z toho sice aut pro hosty, ale vše je daleko od branky.
     
    88
    Red Devils se dostávali do útoku podél pravé lajny, před pronikajícím hráčem ovšem skvěle zasáhl bránící Federico Fernández. Domácí čeká vhazování.
     
    86
    Hosté se dostali k dalšímu centru do šestnáctky. Marcus Rashford ovšem zahrál skvěle a míč dokonce zachránil před rohem. Swansea bude rozehrávat aut.
     
    84
    Následně domácí zakombinovali ve středu hřiště, ale snažení jim nevyšlo a míč skončil v zámezí. Pokračovat se bude vhazováním Swansea.
     
    83
    U levé lajny rozehrával Ashley Young, který byl ovšem poslán k zemi. United tak rozehrávají standardní situaci z vlastní poloviny.
     
    81
    Zahrozili i hosté. Tammy Abraham dostal centr na zadní tyčku, odkud míč dával z první na penaltu. Zde se ovšem nikdo v bílém k míči nedostal.
     
    80
    Parádní akce United! Pogba našel centrem do šestnáctky Lukakua, jenž se důrazem prodral ke střele. Po zemi se mu ovšem polského brankáře prostřelit nepovedlo!
     
    79
    Nyní se francouzský špílmachr efektivním kličkou zbavil hráče ve středu hřiště, ten jej nakonec poslal k zemi. United tak budou rozehrávat standardní situaci.
     
    77
    Paul Pogba nyní posílal svižnou přihrávku středem hřiště, nikdo v červeném se ovšem k míči nedostal. Swansea je s míčem na kopačkách a pokouší se něco vymyslet.
     
    76
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Alexis Sánchez, přichází Marcus Rashford.
    Střídání v týmu Manchester United: ze hřiště odchází Jesse Lingard, přichází Ander Herrera.
     
    75
    United se dostali ke standardní situaci. Míč letěl na zadní tyčku, kde byl Lukaku. Následně přišel pískot kvůli ofsajdu, pokračuje se střídáním domácích.
     
    73
    Swansea kombinovala na své polovině a míč nakonec odevzdala. Podél pravé lajny se míč dostal až k brance španělského mága, nikdo v bílém ale neatakoval.
     
    72
    Do skvělé střelecké pozice se následně dostali hosté, zakončující hráč nechal vyniknout de Geu, zákrok se ovšem nepočítá kvůli ofsajdovému postavení.

    David Panuška

    Branky: 5. R. Lukaku (Alexis Sánchez), 20. Alexis Sánchez


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 11:3. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 5:13.
    Manchester United: de Gea – A. Valencia, Lindelöf, Smalling, Young – N. Matić, P. Pogba – Mata (90+1. McTominay), Lingard (76. A. Herrera), Alexis Sánchez (76. Rashford) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Pereira – Bailly, Shaw, A. Herrera, McTominay, Martial, Rashford.

    Swansea City: Fabiański – van der Hoorn, F. Fernández, Mawson – Naughton, King, Ki Song-jung (46. T. Carroll), Clucas (55. Routledge), M. Olsson – Dyer (46. T. Abraham), A. Ayew.
    Náhradníci: Nordfeldt – Bartley, Roberts, L. Narsingh, T. Carroll, Routledge, T. Abraham.

    Rozhodčí: Madley – Perry, McDonough
    thejrc.org