Hoffenheim – Kolín nad Rýnem 6:0 (kon.) | Schalke – Freiburg 2:0 (kon.) | Leverkusen – Augsburg 0:0 (kon.)
Hannover – RB Lipsko 2:3 (kon.) | Stuttgart – Hamburg 1:1 (kon.) | Bayern – Dortmund 6:0 (kon.)
Hertha – Wolfsburg 0:0 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:0 (5:0)
Borussia Dortmund
Sobota 31.03.2018, 18:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
    87. Robert LEWANDOWSKI - 6:0
     
    87
    Bayern právě vstřelil branku!
    Hattrick v podání polského kanonýra je na světě! Müller fantastickou patičkou uvolnil Kimmicha, který cpal míč do malého vápna. Tam byla jeho nabídka sražená přesně k ROBERTU LEWANDOWSKIMU, který už měl snadnou práci.
    45+1. Franck RIBÉRY - 5:0
     
    45+1
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tady to zavání pořádným debaklem! Weigl naprosto nepochopitelně chyboval u vlastní šestnáctky, čímž vytvořil soupeři nadějnou příležitost. FRANCK RIBÉRY si narazil s Rodríguezem a poté chladnokrevně překonal Bürkiho.
    44. Robert LEWANDOWSKI - 4:0
     
    44
    Bayern právě vstřelil branku!
    Tak přeci jenom přichází další branka ze strany domácích! Ribéry si doslova pohrál s bránícím Piszczekem a následně se natlačil z úhlu před brankáře. Po štastném odrazu se ještě štastnější trefou prosadil ROBERT LEWANDOWSKI.
    23. Thomas MÜLLER - 3:0
     
    23
    Bayern právě vstřelil branku!
    Naprosto zbytečná chyba ve středu hrací plochy končí smrtícím protiútokem! Castrovu přihrávku totiž vystihl Rodríguez, který okamžitě oslovil na levé straně naběhnuvšího Lewandowskiho. Polský kanonýr ještě našel polovysokým centrem THOMASE MÜLLERA, kterému stačilo nastavit kopačku.
    14. James RODRÍGUEZ - 2:0
     
    14
    Bayern právě vstřelil branku!
    Teď už ale branka platí a domácí se radují z druhé branky! Celou akci rozjel sám JAMES RODRÍGUEZ, který nejprve roztáhl hru na levou stranu a následně se vrhl do přihrávky od Alaby. Bürki si na balón sice sáhl, nicméně už ho nestačil vyrazit před sebe.
    6. Robert LEWANDOWSKI - 1:0
     
    6
    Bayern právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Domácí se prokombinovali do nebezpečného protiútoku, který táhl Müller. Jeho kolmice putovala na ROBERTA LEWANDOWSKIHO, který svoje sólo zakončil přesnou ránou. Přihrávce ale předcházel zřejmě těsný ofsajd.

    David Suchý

    Branky: 6. Lewandowski (T. Müller), 14. James Rodríguez (Alaba), 23. T. Müller (Lewandowski), 44. Lewandowski (Ribéry), 45+1. Ribéry (James Rodríguez), 87. Lewandowski (Kimmich)

    Karty:   65. Ribéry (BAY) – 65. Weigl (DOR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 6:4. Rohy: 2:1. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 4:7.
    Bayern Mnichov: Ulreich – Rafinha, J. Boateng, Hummels, Alaba (46. Kimmich) – T. Müller (C), Javi Martínez, James Rodríguez (66. Th. Alcântara) – Robben, Lewandowski, Ribéry (68. Rudy).
    Náhradníci: Starke – Th. Alcântara, Kimmich, Rudy, Süle, Tolisso, Wagner.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek, Akanji, Papastathopoulos, Schmelzer (C) – G. Castro (29. Weigl), Dahoud – Pulisic (75. Philipp), M. Götze (78. Şahin), Schürrle – Batshuayi.
    Náhradníci: Weidenfeller – Isak, Philipp, Şahin, Toljan, Weigl.

    Rozhodčí: Dankert – Rohde, Hacker
    thejrc.org