Slavia – Zlín 1:2 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:2 (1:1)
FC Zlín
Neděle 01.04.2018, 18:00 • Eden Aréna, Praha-Vršovice • HET liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
    90+2. Ubong Moses Ekpai - 1:2
     
    90+2
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečné, Zlín se dostává do vedení 2:1. Sešívaní mohli skórovat z volného přímého kopu, místo jednoduché hlavičky do brány se ale jeden z domácích rozhodl nepochopitelně nahrávat a po následné odražené střele se vydali hosté do rychlého brejku. Vukadinovič pláchl obraně, Kolářovi udělal kličku a následně předložil balon MOSSESOVI UBONGOVI EKPAIOVI, který bez potíží poslal míč do prázdné branky. Rozhodčí si ještě zavolal na pomoc video, branku i po přezkoumání situace uznal.
    28. Milan ŠKODA - 1:1
     
    28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak přece jenom je kapitán Slavie odměněn za svoji aktivitu a prosazuje se! Centrovaný balon z pravého křídla ještě přizvedl Souček a těsně po něm ho nekompromisně pod břevno poslal hlavou právě MILAN ŠKODA. Je vyrovnáno 1:1.
    7. Daniel HOLZER - 0:1
     
    7
    Zlín právě vstřelil branku!
    Eden utichl, domácí hráči totiž doplatili na pasivitu v úvodu utkání. Zlínští nejprve vybojovali roh a záhy se dlouhou dobu nezištně pohybovali kolem vápna Slavie. Nakonec Pražané zapomněli na volného DANIELA HOLZERA, k němuž doputoval balon, zlínský záložník nebyl nikým atakovaný, a tak si balon připravil a Koláře propálil z levé strany dělovkou pod břevno.

    Adam Kolář

    Branky: 28. Milan Škoda (Souček) – 7. Holzer (Vyhnal), 90+2. Ekpai (V. Vukadinovič)

    Karty:   25. Ekpai (ZLN), 35. Matejov (ZLN), 64. Bartošák (ZLN), 78. Hnaníček (ZLN), 90. Džafić (ZLN), 90+4. Zlámal (ZLN)

    Neproměněná penalta: 24. Milan Škoda (SLA), brankář Zlámal zneškodnil


    Držení míče: 52 % : 48 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 8:3.
    SK Slavia Praha: O. Kolář – Bořil, Jugas, Pokorný, Sýkora (61. Tecl) – Kúdela, Souček – Mingazov (46. Bucha), Hušbauer, Stoch (84. Necid) – Milan Škoda (C).
    Náhradníci: Kovář – Tecl, Necid, Bucha, Sobol, Frydrych, Ngadeu.

    FC Zlín: Zlámal – Matejov, Bačo, Gajič, Bartošák – Jiráček (C), Traoré (87. Džafić) – Ekpai, Hronek (70. Hnaníček), Holzer – Vyhnal (74. V. Vukadinovič).
    Náhradníci: S. Dostál – Džafić, Bijimine, Hnaníček, Kopečný, Mehanović, V. Vukadinovič.

    Rozhodčí: Hrubeš – Kříž, Myška

    Diváci: 13 477
    thejrc.org