Vancouver – Columbus 5:4 (po pr.) | Toronto – Winnipeg 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Montreal 5:2 (kon.)
New Jersey – NY Islanders 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 1:2 (kon.) | Nashville – Buffalo 4:7 (kon.)
Dallas – Minnesota 4:1 (kon.) | Arizona – St. Louis 6:0 (kon.) | Calgary – Edmonton 3:2 (kon.)
Vegas – San Jose 3:2 (kon.) | Philadelphia – Boston 4:3 (po pr.)
konec
New Jersey Devils
4:3 (1:1, 3:1, 0:1)
New York Islanders
Neděle 01.04.2018, 01:07 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to vše. Díky za pozornost a zase někdy u NHL na počtěnou. (03:50:19)
     
    Československá stopa v utkání:
    Pavel Zacha (NJD) 0+0, 2 střely, čas na ledě 11:49
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Taylor Hall (NJD) 2+0
    2. Will Butcher (NJD) 0+2
    3. Stefan Noesen (NJD) 1+1
     
    Utkání mezi Devils a Islanders je u konce. Domácí celek si nakonec došel pro důležité dva body, a to díky dvěma brankám Taylora Halla. Jeden zásah přidali Stefan Noesen a Blake Coleman. Hosty dostal do vedení Tanner Fritz, branky Anthonyho Beauvilliera a Chrise Wagnera byly již jen korigující.

    Střely: 35:30 (15:12, 10:11, 10:7)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Hned po vhazování se do kotouče opřel obránce Nick Leddy. Stefan Noesen ovšem padl do střeleckého pokusu a srazil jej obětavě do ochranné sítě.
     
    59:47
    Dlouhá kombinace hostů byla zakončena až pokusem Pullocka od modré čáry. Kinkaid ovšem střelecký pokus viděl a kotouč ukryl ve své výstroji.
     
    58:51
    Oddechový čas si vyžádala střídačka Islanders. Na ledě je šest útočníků a Thomas Greiss poslušně vysedává na střídačce.
     
    58:51
    Isles již s prázdnou branku vymysleli nebezpečnou akci, Jordan Eberle se dostával ke střele po odrazu puku od zadního mantinelu. Keith Kinkaid ale začaroval a připsal si další zákrok!
     
    57:58
    Ke kotouči před brankou se dostal Taylor Hall, jenž udělal kličku Greissovi a již mohl zakončovat do prázdné branky. Tam ale nakonec díky těsné obraně nezakončil!
     
    57:19
    John Tavares pořádně vystrašil domácí fanoušky střeleckým pokusem z levého kruhu, Keith Kinkaid ovšem předvedl parádní a důležitý zákrok!
     
    57:10
    Následně se kotouč objevil na střídačce a hra bude necelé tři minuty před koncem třetí třetiny pokračovat ve střední třetině. Vše ovšem až po komerční pauze.
    56:21 Chris WAGNER - 4:3
     
    56:21
    Islanders právě vstřelili branku!
    A zničehonic přišla branka hostujícího celku! Johnny Boychuk se tvrdě opřel do kotouče, aby těsně před Kinkaidem změnil dráhu kotouče těsnou tečí CHRIS WAGNER. Závěr utkání bude ještě pořádně zajímavý. Asistence: Johnny Boychuk a Nick Leddy.
     
    55:45
    Taylor Hall si najel do pásma a zpoza branky přihrával do brankoviště. Patrick Maroon si sem sice najel, ale zakončit se mu v rychlosti již nepovedlo.
     
    54:50
    Scott Mayfield nahazoval od modré čáry, ale kotouč se zastavil pouze na bránícím hráči Devils. Pokračuje se tak útokem domácího celku.
     
    53:27
    Hodně dlouho se hraje bez přerušení a aktuálně i bez nějakých vážnějších akcí. Oba celky se sice dostávají do útoku, ale střelecké pokusy nepřicházejí.
     
    52:08
    Aktivní kombinace obměněné první formace New Jersey pokračovala, ale zakončena nebyla. John Moore totiž nedokázal zpracovat přihrávku od Taylora Halla.
     
    51:07
    Velké šance Devils! Nejdříve zakončoval z levého kruhu do Greisse Hischier, Maroon následně před brankou nepřehodil beton položeného německého brankáře.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 8. Noesen (Coleman, Butcher), 21. Hall (Butcher, Palmieri), 30. Hall (Noesen), 39. Coleman (Müller, Grabner) – 2. Fritz (Davidson, Tavares), 34. Beauvillier (Barzal, B. Nelson), 57. Wagner (Boychuk, Leddy)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – A. Greene, Vatanen, J. Moore, Severson, Müller, Butcher – Hall, Hischier, Palmieri – Grabner, Zacha, Maroon – Coleman, Zajac, Noesen – Wood, Boyle, Gibbons.
    New York Islanders: Greiss (Halák) – Leddy, Boychuk, Davidson, Pelech, Hickey, Pulock, Mayfield – Lee, Tavares, Fritz – Beauvillier, Barzal, Eberle – Ladd, B. Nelson, Clutterbuck – Wagner, Johnston.

    Rozhodčí: O'Halloran, StPierre – Cherrey, Daisy
    bahis siteleri