Buffalo – Ottawa 2:4 (kon.) | St. Louis – Chicago 3:4 (kon.) | Anaheim – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
St. Louis Blues
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
Chicago Blackhawks
Čtvrtek 05.04.2018, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Duncan KEITH - 3:4
     
    59:51
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou do vedení a na tento gól už domácí mohou jen těžko reagovat. Tvrdou ránou se prosazuje DUNCAN KEITH, který pravděpodobně rozhoduje zápas. Asistence: Alex DeBrincat a Brent Seabrook.
     
    58:00
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Chris Butler – 2 min., hákování).
    48:30 Alex DEBRINCAT - 3:3
     
    48:30
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno, prosazuje se hostující celek. Domácí hráči propadli v útočném pásmu, do šance se dostal soupeř. ALEX DEBRINCAT vypálil přes obránce a prostřelil i obránce.
    30:12 Blake HILLMAN - 3:2
     
    30:12
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A narodila se zápletka, navíc při vlastním oslabení. Chicago se dostalo do útočného pásma a ránou z druhé vlny se prosazuje BLAKE HILLMAN, jehož střela byla pro domácího gólmana nechytatelná. Asistence: Nick Schmaltz.
     
    28:15
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Duncan Keith – 2 min., hákování).
    25:44 Vladimir TARASENKO - 3:1
     
    25:44
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek navyšuje své vedení. druhou branku svého týmu ve druhé třetině dává z brejku VLADIMIR TARASENKO. Obrana Chicaga jej nechala jet samotného na brankáře a a nemýlil se. Povedený blafák. Asistence: Brayden Schenn.
     
    22:58
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Ivan Barbašev – 2 min., podražení).
    20:47 Brayden SCHENN - 2:1
     
    20:47
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí celek sice přesilovku neproměnil, ale i tak se dostává do vedení. Dunn vypálil od modré čáry, puk se odrazil před branku, kde byl obranou osamocená BRAYDEN SCHENN, na jehož střelu už brankář nedosáhl. Asistence: Vince Dunn a Vladimir Tarasenko.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu Chicago Blackhawks (Nick Schmaltz – 2 min., vysoká hůl).
    08:57 Andreas MARTINSEN - 1:1
     
    08:57
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Po nenápadné akci je vyrovnáno. Prvním gólem v sezóně se o to postaral ANDREAS MARTINSEN, který prostřelil domácího brankáře mezi betony z mezikruží. Asistence: Dylan Sikura a Arťom Anisimov.
    04:16 Robert BORTUZZO - 1:0
     
    04:16
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Aktivně hrající domácí celek se dostává do vedení, po přihrávce do horní části kruhu prostřelil ROBERT BORTUZZO vše, co mu stálo v cestě. Blues se dostávají do vedení. Asistence: Kyle Brodziak.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 5. Bortuzzo (Brodziak), 21. B. Schenn (Dunn, Tarasenko), 26. Tarasenko (B. Schenn) – 9. Martinsen (Sikura, Anisimov), 31. Hillman (Schmaltz), 49. DeBrincat, 60. Keith (DeBrincat, Seabrook)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Edmundson, Pietrangelo, Dunn, Parayko, Ch. Butler, Bortuzzo – Schwartz, B. Schenn, Tarasenko – Berglund, Brodziak, Steen – Jaškin, Sobotka, T. Thompson – Barbašev, Sundqvist, Thorburn.
    Chicago Blackhawks: Bérubé (J. Glass) – Keith, Seabrook, E. Gustafsson, C. Murphy, Rutta, Hillman – Saad, Schmaltz, P. Kane – Sharp, Kämpf, Hinostroza – Jurčo, Anisimov, Martinsen – Sikura, Ejdsell, DeBrincat.

    Rozhodčí: Furlatt, Watson – Murphy, Daisy

    Diváci: 18 935
    ocianews.com