Rakousko – Maďarsko 1:3 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
3:6 (2:3, 0:2, 1:1)
HC RT TORAX Poruba 2011
Čtvrtek 05.04.2018, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • Kvalifikace o Chance ligu • 1. kolo
Partner:
     
    53:56
    Poruba právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto! Pohlednou individuální akcí se prezentoval kapitán Poruby DAVID ZACHAR, jenž pronikl až za branku, obtočil se kolem ní, a poté zasunul pryž do volného prostoru u tyčky. Bez asistence.
     
    41:37
    Vlci právě vstřelili branku!
    Že by se ještě chystalo drama? Jablonec rychle snižuje na dvougólový rozdíl. Jakub Mulač poslal puk za branku na Tomáše Zemana, jenž viděl mezi kruhy najetého VOJTĚCHA HAVLASE. Ten se trefil neomylně k pravé tyčce Kůdelovy klece. Asistence: Zeman, Mulač.
     
    25:26
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to byla bleskově využitá přesilovka! Tomáš Káňa vyhrál buly čistě za sebe. Ke střele se okamžitě odhodlal Vladimír Luka a tečující JIŘÍ ZDENĚK nedal domácímu gólmanovi šanci. To vše TORAX stihl během čtyř sekund! Asistence: Luka, Káňa Tomáš.
     
    21:20
    Poruba právě vstřelila branku!
    Skóre se mění, ale na druhé straně. TORAX se vydal do útočného pásma a Vladimír Luka přihrál k pravému hrazení JIŘÍMU ZDEŇKOVI. Ten vyslal svižnou střelu, na kterou Lukáš Hosnedl nedosáhl! Asistence: Luka.
     
    13:29
    Poruba právě vstřelila branku!
    Poruba se dostává zpátky do vedení a podařilo se jí to v ponechané výhodě. Už poměrně dlouho se domácí nemohli vyprostit ze svého obranného pásma a toho využil Marek Haas, jenž poslal kotouč před branku. Tam se nejlépe zorientoval JAN KÁŇA a zblízka překonal Lukáše Hosnedla! Asistence: Haas, Puškár.
     
    06:47
    Vlci právě vstřelili branku!
    Neskutečné, už je vyrovnáno! Michal Nevyhoštěný zavezl puk až za hostující klec. Tam jej na chvilku podržel a počkal si na vhodný moment pro přihrávku adresovanou TOMÁŠI DEMELOVI. Hrající trenér Jablonce se objevil ve velké šanci a nedal Hynku Kůdelovi žádný nárok! Asistence: Nevyhoštěný, Čechura.
     
    05:52
    Vlci právě vstřelili branku!
    To je úvod! Šelmy rychle snižují na rozdíl jediné trefy a vedla k tomu nenápadně vyhlížející situace. Petr Pilař předal ve středním pásmu touš JIŘÍMU BABCOVI. Ten prosvištěl přes modrou čáru a rychlou tvrdou ranou nachytal Hynka Kúdelu, který máchl lapačkou naprázdno. Asistence: Pilař, Mulač.
     
    05:08
    Poruba právě vstřelila branku!
    Ostravané využívají přesilovou hru a vedou už o dva góly! Hosté to sehráli jednoduše a velmi účelně. DAVID ZACHAR byl ukázkově postavený před brankou a úspěšně sklepl nahození Michala Hryciowa za zaskočeného brankáře. Asistence: Hryciow.
     
    03:11
    Poruba právě vstřelila branku!
    Studená sprcha pro Vlky! Jan Víšek lidově řečeno zadrbal nadějné přečíslení a TORAX se dostal do protiakce. Kotouč nakonec doputoval na levý kruh k TOMÁŠI KÁŇOVI, který se prosadil přesnou střelou pod pravou ruku Tomáše Hosnedla. Asistence: Kaluža, Zachar.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 6. Babec (Pilař, Mulač), 7. Demel (Nevyhoštěný, Čechura), 42. Havlas (Zeman, Mulač) – 4. T.Káňa (Kaluža, Zachar), 6. Zachar (Hryciow), 14. J.Káňa (Haas, Puškár), 22. Zdeněk (Luka), 26. Zdeněk (Luka, T.Káňa), 54. Zachar


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Petruželka) – Zeman, Moravec, Čechura, Pavlů, Pilař, Tondr Martin – Babec, Bříška (A), Tondr Lukáš (A), Víšek (C), Havlas, Nevyhoštěný, Mulač, Gecko, Demel, Homolka, Peřina.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Kúdela (Kubáň) – Dresler (A), Slavík, Janota, Kaluža, Hryciow, Popela, Puškár, Adam – Ballner, Haas, Káňa Jan, Luka, Fojtík, Zdeněk (A), Finsterle, Zachar (C), Gelnar, Ollender, Káňa Tomáš, Jaroš.

    Diváci: 1 123
    thejrc.org