Česko – Švýcarsko 4:1 (kon.) | Finsko – Bělorusko 2:3 (po pr.) | Švédsko – Slovensko 6:3 (kon.)
po prodl.
Finsko
2:3 (0:1, 2:1, 0:0 - 0:1)
Bělorusko
Čtvrtek 05.04.2018, 17:30Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:41 ŠARANGOVIČ - 2:3
     
    61:41
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vítězí v dnešním utkání po prodloužení! JEGOR ŠARANGOVIČ dostal skvělou přihrávku před branku z pravého kruhu. Následně se s kotoučem otočil a přesnou střelou k pravé tyči nedal Kilpeläinenovy šanci zasáhnout. Asistence: Alexander Pavlovič a Dmitrij Korobov.
    31:15 DROZD - 2:2
     
    31:15
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Hosté vyrovnávají na 2:2! Drozd se skvěle prokličkoval s kotoučem až před Kilpeläinena. Následně vypálil bekhendem na Kilpeläinena, který kotouč vyrazil vedle sebe do jednoho ze svých spoluhráčů, od kterého hole se kotouč odrazil za brankovou čáru. Asistence: Andrej Belevič.
    28:42 SUOMI - 2:1
     
    28:42
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí vývoj utkání! Meskanen poslal přihrávku před branku od pravého mantinelu. Tam sice jeden z jeho spoluhráčů ještě nedokázal prostřelit Kulbakova. To se povedlo až EEMELIMU SUOMIMU, který dorážel kotouč pod sedícího brankáře hostů. Asistence: Ville Meskanen a Sami Sandell.
    21:50 LUKKA - 1:1
     
    21:50
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! SANTERI LUKKA vyslal na branku střelu od modré, která skončila až v síti! Kulbakov přes skrumáž hráčů před sebou nemohl nic vidět. Asistence: Juuso Puustinen a Sakari Manninen.
    09:55 PAVLOVIČ - 0:1
     
    09:55
    Bělorusko právě vstřelilo branku!
    Hosté se dostávají do vedení! Korobov vyslal na branku tvrdou střelu od modré, kterou Kilpeläinen vyrazil jen před sebe. Kotouč se následně ve skrumáži hráčů dostal na hůl ALEXANDERA PAVLOVIČE, a ten střelou z otočky do prázdné branky nezaváhal. Asistence: Charles Linglet.

    Martin Penker

    Branky a nahrávky: 22. Lukka (Puustinen, Manninen), 29. Suomi (Meskanen, Sandell) – 10. Pavlovič (Linglet), 32. Drozd (Belevič), 62. Šarangovič (Pavlovič, Korobov)


    Finsko: Kilpeläinen (Larmi) – Lehtivuori, Näkyvä, Riikola, Lukka, Jürgens, Vainio, Vaakanainen – Savinainen, Myttynen, Björkqvist – Jormakka, Manninen, Puustinen – Suomi, Sandell, Meskanen – Sallinen (C), Niemi, Ikonen
    Bělorusko: Kulbakov (Karnauchov) – Chenkel, Lisovec, Vorobej, Korobov, Graborenko, Djukov, Ambrožejčik, Znacharenko – Demkov, Belevič, Karaban – Stěpanov, Kovyršin, Gavrus – Pavlovič (C), Šarangovič, Linglet – Drozd, Volkov, Kitarov
    thejrc.org