Tondela – Portimonense 2:2 (kon.) | Estoril – Marítimo 1:1 (kon.) | Feirense – Braga 2:2 (kon.)
Setúbal – Benfica 1:2 (kon.)
konec
CD Tondela
2:2 (2:1)
Portimonense SC
Sobota 07.04.2018, 17:00 • Estádio João Cardoso, Tondela (kapacita: 7.500 diváků) • Portugalská Primeira Liga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    57
    Branka platí!
    54. WENDERSON - 2:2
     
    54
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hosté se postarali o pořádný zmatek v pokutovém území a brankář musel hned několikrát zasahovat, jako poslední se k dorážce dostal WELLINGTON, který dokázal míč dorazit do prázdné branky. Celá situace ale ještě bude zkontrolovaná na videu a je dost možné, že gól nebude platit kvůli ofsajdovému postavení!
     
    48
    Tutovka pro domácí celek! Miguel Cardoso se zničehonic objevil před brankářem, ten poslal míč pouze do levé nohy brankáře, který poté obdržel uznání.
    38. Tyler BOYD - 2:1
     
    38
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    Tak tohle je poměrně překvapivý zvrat dnešního zápasu! Druhá zajímavá akce dnešního zápasu a druhý gól! Úžasná produktivita domácího celku, v pokutovém území se k míči dostal TYLER BOYD a ten patičkou dokázal nasměrovat do pravého dolního rohu brankové konstrukce.
     
    27
    Přímý kop pro domácí hosty! K míči se postavil Fede Varela a střílel na bližší tyčku, nakonec jeho rána orazítkovala tyčku a poté se odrazila zpět do hřiště!
    24. David BRUNO - 1:1
     
    24
    Tým Tondela právě vstřelil branku!
    A máme vyrovnáno! Z první slibné šance je tady branka! Z rohového kopu se k míči dostal DAVID BRUNO a povedlo se mu vystřelit z malého vápna, brankář nemohl reagovat, protože střela byla velice dobře umístěná. Zápas nejspíš bude ještě hodně zajímavý.
    20. EWERTON - 0:1
     
    20
    Portimonense právě vstřelilo branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení v dnešním zápase! EWERTON obdržel geniální přihrávku a už byl pouze před brankářem, ten ale neměl šanci reagovat, protože hostující kapitán poslal míč do levého dolního rohu branky. Skóre dnešního zápasu je tedy otevřené!

    Marek Jašek

    Branky: 24. D. Bruno, 38. Boyd – 20. Ewerton, 54. Wenderson


    CD Tondela: C. Ramos – Joãozinho, J. Fernandes, Ri. Costa, D. Bruno – M. Cardoso, Gonçalves, B. Monteiro, Boyd – Joca, Tomané.
    Náhradníci: Janota – Delgado, Harramiz, Icaro, Pedro Nuno, Heliardo.

    Portimonense SC: Ri. Ferreira – Rafa Soares, Rú. Fernandes, Pessoa, Hackman – Pedro Sá, Ewerton, Fede Varela – Rui Costa, Pires, Wenderson.
    Náhradníci: C. Henriques – Fabrício, Jadson, Dener, Macedo, Manafá, Lucas.
    thejrc.org