Karviná – Slovácko 0:0 (kon.) | Bohemians 1905 – Plzeň 5:2 (kon.)
konec
Bohemians Praha 1905
5:2 (4:2)
FC Viktoria Plzeň
Neděle 08.04.2018, 18:00 • Ďolíček, Praha-Vršovice • HET liga • 23. kolo
Předzápasové kurzy
    57. Benjamin TETTEH - 5:2
     
    57
    Bohemians právě vstřelili branku!
    BENJAMIN TETTEH vyslyšel přání fanoušků Bohemians, kteří si už nějakou tu chvíli přáli vidět bůra, tedy pátý gól v síti Západočechů. Hubník jen z uctivé vzdálenosti sledoval, jak si Tetteh připravuje míč ke střele z ostrého úhlu, která dokonale zaskočila i brankáře Hrušku, jenž se nedokázal natáhnout pod břevno.
    41. Jan KOPIC - 4:2
     
    41
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeň snižuje! Hrošovský zatáhl míč po pravém křídle a nabídl balon na vzdálenější tyč přesně na nohu JANU KOPICOVI, který se nerozmýšlel a střelou z první snížil na rozdíl dvou branek.
    38. Dominik MAŠEK - 4:1
     
    38
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Jenže plzeňská obrana v současné chvíli neexistuje. Do vápna hostů přilétl další centrovaný balon, první pokus Bartka hlavou ještě vyrazil Hruška na břevno, z dorážky ale přidal čtvrtý gól svého týmu DOMINIK MAŠEK!
    37. Milan KOCIĆ - 3:1
     
    37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Záhy fotbalisté Viktorie snižují! Kopic šel velmi důrazně bojovat o balon, a tak MILAN KOCIĆ trochu zazmatkoval a hlavou si poslal míč do vlastní sítě.
    36. Dominik MAŠEK - 3:0
     
    36
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Spravedlnost je v tuhle chvíli slepá. Hájek nepochopitelně přišel o míč ve vlastním vápně. Tetteh naservíroval balon DOMINIKU MAŠKOVI, jenž se z bezprostřední blízkosti bez potíží trefil na bližší tyč.
    23. Rudolf REITER - 2:0
     
    23
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Je to 2:0! Hosté chybovali ve středu hřiště podruhé a tentokrát se z protiakce klokani prosazují. Mašek parádně poslal míč za obranu Plzně, kam se si jako buldok naběhl RUDOLF REITER, který nakonec v pádu dokázal dopravit míč až do sítě.
    12. Michal ŠMÍD - 1:0
     
    12
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Domácí se prosazují z první šance utkání! Martin Hašek vyslal do vápna přesný centr na zadní tyč, kam si zaběhl MICHAL ŠMÍD, jenž se trefil přesně do protipohybu gólmana Hrušky, který tak jen bezmocně přihlížel tomu, jak míč končí v jeho síti.

    Adam Kolář

    Branky: 12. Šmíd (M. Hašek), 23. Reiter (Mašek), 36. Mašek (Tetteh), 38. Mašek, 57. Tetteh (Mašek) – 37. Kocić (vla.), 41. Kopic (Hrošovský)

    Karty:   71. Tetteh (BOH) – 42. Hořava (PLZ), 66. J. Kovařík (PLZ), 79. Hrošovský (PLZ), 84. Hájek (PLZ)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 1:7. Rohy: 5:3.
    Bohemians Praha 1905: Fryšták – M. Dostál, Šmíd, Hůlka, Kocić – Reiter (87. Záviška), Jindřišek (C), Mašek, M. Hašek, Bartek (90. Nečas) – Tetteh (80. Kabajev).
    Náhradníci: Bárta – Bederka, Švec, Nečas, Kabajev, Vaníček, Záviška.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Limberský, Hubník (C), Hájek, J. Kovařík – Hořava (64. Ivanschitz), Hrošovský – Kopic, Čermák (43. Bakoš), Zeman (77. Petržela) – Chorý.
    Náhradníci: Kozáčik – Ivanschitz, Havel, Bakoš, Živulić, Petržela, D. Kolář.

    Rozhodčí: Hrubeš – Blažej, Vlasjuk.
    thejrc.org