Benevento – Juventus 2:4 (kon.) | Spal – Atalanta BC 1:1 (kon.) | AS Řím – Fiorentina 0:2 (kon.)
Sampdoria – Janov 0:0 (kon.)
konec
UC Sampdoria
0:0 (0:0)
Janov CFC
Sobota 07.04.2018, 20:45 • Stadio Comunale Luigi Ferraris • Italská Serie A • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Tímto se s vámi loučím a budu se na vás těšit u některého z další zápasu Serie A. S konstatováním, že klíč od Janova nezískal žádný celek se odmlčím a přeji vám na závěr poklidný zbytek sobotního večera. (22:41:58)
     
    Utkání o Janov skončilo zaslouženou remízou, ale fotbal se hrál podprůměrný až nudný. Ani jeden z celků se nedostával výrazně do tlaku a dokonce si nepřipsal velkou šanci více než dvakrát. Duel nabídl fotbal píše od vápna k vápnu, a tak bod pro každý tým byl spravedlivým rozsouzením. Pokud chce Sampdoria dál sní o pohárové Evropě, musí v dalším kole výrazně přidat.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, jenž na tabuli ukazuje, že se budou hrát dvě minuty nad rámec normální hrací doby. Podaří se některému z celků ještě skórovat?
    90. Neuznaná branka v závěru duelu
     
    90
    Běží poslední minuta normální hrací doby a Janov se opět raduje z branky zbytečně! Jeden z hostujících hráčů zachytil střelu spoluhráče, ale nacházel se v ofsajdovém postavení.
     
    88
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Gianluca Lapadula, přichází Andrej Galabinov.
     
    88
    Oscar Hiljemark si dal před soupeře zkušeně tělo a snažil se si říct o faul. Ovšem hlavní rozhodčí ukazuje, že to bylo čisté, a tak Janov bude pouze vhazovat.
     
    86
    Domácí celek útočil po levé straně, odkud přišel také centr. Po vysoký míč si došel Mattia Perin, který ukázal kdo je v šestnáctce pánem.
     
    85
    Andrea Bertolacci se snažil o nevšední kličku, ale jak se mezi fotbalisty říká, zadrbal. Sampdoria se vrátila k míči a už vymýšlí, jak se dostat do vápna.
     
    83
    Tak tohle vypadalo na pokutový kop, ale ještě před faulem se píská ofsajd. V tom se nacházel Luca Rigoni, který se následně dostal do šance. Hostující hráč si píchl před brankářem míč a ten jej následně srazil. Vzrušení ale bylo zbytečné.
     
    82
    K centru z levé strany se dostal Diego Laxalt, z jehož kopačky byl míč přetažen. Janov míč následně vybojoval a bude kopat alespoň rohový kop.
     
    81
    Střídání v týmu UC Sampdoria: ze hřiště odchází Gianluca Caprari, přichází Gastón Ramírez.
    80. Gianluca Caprari (SMD)
     
    80
    Deset minut před koncem jsme se dočkali slibné šance! Karol Linetty se z hranice velkého vápna napřáhl a jeho prudkou střelu vyrazil brankář opět na hranici šestnáctky, kde byl osamocený Gianluca Caprari. Jenže jeho slabý pokus k tyči chytá Mattia Perin.
     
    79
    Za dlouhým nákopem do šestnáctky se vydal Duván Zapata. Domácí útočník jej zpracoval, ale pouze k hostujícímu brankáři.
     
    78
    Gianluca Lapadula dostal přihrávku z levé strany do vápna. Místo střely z úhlu se snažil ještě najít před brankou spoluhráče, ale našel pouze soupeře. To už vypadalo hodně slibně.
     
    77
    Ve středu hřiště sledujeme sérii nepřesností o tu poslední se postaral Janov. Domácí hráči pak uklidnili hru a snaží se prokombinovat do šestnáctky soupeře.

    Michal Luxa

    Branky:

    Karty:   45+1. Bereszyński (SMD) – 24. Panděv (JAN), 45+1. L. Rigoni (JAN)


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 4:0. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:5. Fauly: 10:13.
    UC Sampdoria: Viviano – Bereszyński (51. Sala), Silvestre, G. M. Ferrari, Murru (11. Regini) – Praet, Torreira, Linetty – Caprari (81. G. Ramírez) – Quagliarella (C), D. Zapata.
    Náhradníci: Tozzo, Belec – J. Andersen, Regini, Sala, Strinić, Capezzi, É. Barreto, R. Álvarez, G. Ramírez, Verre, Kownacki.

    Janov CFC: Perin (C) – Biraschi, Spolli, E. Zukanović – P. Pereira, Hiljemark, Bertolacci, L. Rigoni, Laxalt – Panděv (61. Cofie) – Lapadula (88. Galabinov).
    Náhradníci: Lamanna, Zima – Migliore, Rossettini, Bessa, Cofie, Lazović, I. Medeiros, Omeonga, Taarabt, Galabinov, Rossi.

    Rozhodčí: Massa – Di Fiore, Alassio
    thejrc.org