Bohemians 1905 – Slavia 2:5 (kon.) | Olomouc – Brno 1:2 (kon.) | Dukla Praha – Č. Budějovice 0:1 (kon.)
konec
SK Sigma Olomouc
1:2 (1:0)
FC Zbrojovka Brno
Pondělí 09.04.2018, 13:00 • Andrův stadion č.2, Olomouc • Juniorská liga – O umístění • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno! Domácí tým v poločase vedl, ovšem druhá půle patřila jednoznačně Zbrojovce. Ta na hřiště poslala třicet minut před koncem Ondřeje Pachlopníka, který dvěma přesnými zásahy otočil vývoj utkání, Brno bere všechny tři body! Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:15:16)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Floder si vyběhl pro míč, poté se s ním vrátil do pokutového území a čekal, až k němu doběhne domácí hráč. Víc už se nejspíše nestane.
     
    89
    Závěr utkání se blíží. Hraje se na útočné polovině hostů poblíž rohového praporku, tohle hostům vyhovuje, čas běží.
     
    87
    Sigma se dostala k zakončení, po centru z pravé strany hlavičkoval jeden z domácích hráčů. Balón nakonec proletěl kolem tyče!
     
    86
    Navíc přichází olomoucký faul na polovině hřiště. Tohle hraje hostům do karet, v tuto chvíli jsou to oni, kteří natahují čas.
     
    85
    Domácí se pokusili o rychlou odpověď. Balón se dostal do zámezí, Floder s následnou rozehrávkou pochopitelně nepospíchá.
    84. PACHLOPNÍK - 1:2
     
    84
    Brno právě vstřelilo branku!
    Na centr z levé strany se natáhl ONDŘEJ PACHLOPNÍK, který z bezprostřední blízkosti skóroval do odkryté branky! Dvěma góly teď střídající fotbalista otáčí vývoj utkání!
     
    82
    Brno dostalo míč až do pokutového území Olomouce. Dva střelecké pokusy pak byly zblokované, hosté zůstávají u balónu.
     
    81
    Hosté mají i nadále navrch, hraje se poblíž velkého vápna domácích, kteří se už dlouho s míčem nedostali na polovinu soupeře.
     
    80
    Ven z branky musel vyběhnout Hruška, aby dokázal odehrát před blížícím se útočníkem soupeře. Domácímu gólmanovi se to povedlo!
     
    78
    Zbrojovka rychle rozehrává a uhání směrem dopředu. Hosté chtějí strhnout vedení na svou stranu, ve druhé půli jsou jasně lepší.
    77. PACHLOPNÍK - 1:1
     
    77
    Brno právě vstřelilo branku!
    Výbornou přihrávku dostal ONDŘEJ PACHLOPNÍK, který se ocitl tváří v tvář domácímu brankáři. Toho překonal střelou na bližší tyč, Zbrojovka po zásluze srovnává vývoj utkání!
     
    76
    Hosté vybojovali standardní situaci z nějakých sedmnácti metrů. Domácí zadáci se dokázali ubránit, Zbrojovka však zůstává u míče.
    74.
     
    74
    To byla stoprocentní příležitost pro Sigmu! Po centru z levé strany se natáhl Yunis, který se ocitl na hranici malého vápna. Zívala na něj prázdná branka, domácí útočník však přestřelil!
     
    73
    Střelecký pokus z nějakých dvaceti metrů proletěl kolem domácí branky. Brankář Hruška bude odkopávat, s rozehrávkou nepospíchá.

    Štěpán Slovák

    Branky: 35. Baďura – 77. Pachlopník, 84. Pachlopník

    Karty:   20. Kotouč (OLO) – 43. Hykš (BNO)


    SK Sigma Olomouc: Hruška – Beňa, Kodeš, Kotouč (C), Surzyn, Vybíral (88. Aujenský), Baďura (46. Raab), Yunis, Grečmal (79. Nízký), Kamas (70. Kubáč), Galus (46. Langer)
    Náhradníci: Nízký, Kubáč, Langer, Raab, Aujenský, Pobořil

    FC Zbrojovka Brno: Floder – Pyš, Šustr, Zukal (C), Hykš, Koláčný (60. Pachlopník), Sedlmajer, Holman (67. Moučka), Kroutil, O. Vintr (63. Třasoň), M. Vintr (89. Kamenský)
    Náhradníci: Mrázek, Třasoň, Pachlopník, Kamenský, Moučka

    Rozhodčí: Slabý – Vodrážka, Antoníček

    Diváci: 100
    bahis siteleri