Girona – Real Betis 0:1 (kon.)
konec
Girona FC
0:1 (0:1)
Real Betis
Pátek 13.04.2018, 21:00 • Estadio Municipal de Montilivi, Girona • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě pro dnešek vše, přeji příjemný zbytek večera a hezký víkend, u dalších on-line přenosů se těším na počtenou. (23:01:37)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 23:18.
     
    Je konec, Real Betis uhájil těsné vedení 1:0 a slaví velmi, velmi cenné tři body! Ovšem hosty to stálo veliké nervy. Girona ve vyhroceném druhém poločase mířila za vyrovnáním, byla lepším celkem, ale (regulérního) gólu se nedočkala. Hned třikrát dostali domácí míč do sítě, ale ani v jednom případě nebyla branka uznána. V prvních dvou případech kvůli ofsajdu správně, v tom posledním při zakončení Stuaniho určitě nebyla domácí hvězda v ofsajdovém postavení, a tak Girona může cítit křivdu.

    Nezaujatí fanoušci si ovšem přišli na své, velmi pohledný fotbal zejména v prvním poločase, pěkné fotbalové akce, ale závěr už byl hodně kouskován a na domácích byla vidět frustrace z výroků rozhodčího. Girona tak nevyhrála už čtyřikrát v řadě a po tomto kole se může propadnout až ne devátou příčku, poháry se jí vzdalují. Naopak Real Betis dále válí, připisuje pátou výhru v řadě a je jasné, že i po 32. kole bude pátý, což je skvělé umístění pro tento tým ze Sevilly.
    Betis slaví páté vítězství v řadě a přibližuje se Evropské lize!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Juanpe podrazil Guardada a pískal se další faul, po kterém opět následovaly mohutné protesty domácích, za které dostává Juanpe žlutou kartu.
     
    90+3
    Na domácích hráčích je vidět veliká frustrace, Betis drží míč a závěr už zvládne.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Aday (Girona FC).
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Cristian Portugués (Girona FC).
     
    90+3
    Po zákroku na Tella se strhla menší strkanice, do které se zapojily i realizační týmy obou týmů. Rozdaly se nějaké žluté karty, které za okamžik doplníme.
     
    90+3
    Firpo napadal a fauloval, ovšem výborně vzápětí zasáhl Tello, který na hranici pravidel vybojoval míč.
     
    90+2
    Betis vybojoval faul na útočné polovině a opět nikam nespěchal. Ovšem rozehrávka se mu příliš nepovedla a musí se rychle vracet.
     
    90+1
    Campbell faulovaný u postranní čáry, Betis drží míč a šetří čas, už totiž probíhá nastavení, které bude trvat tři minuty.
     
    90
    Soni našel na levé straně volného Lozana, ale ten míč do vápna přes obránce nepropašoval.
     
    90
    Ruiz trestuhodně přišel o míč při útočné akci a hosté se musejí rychle vracet!
     
    89
    Žlutou kartu dostává Javi García (Real Betis), za zdržování hry při rozehrávce a také tento hráč si příští kolo nezahraje, přijde o duel Betisu proti Las Palmas.
     
    87
    Lozano se dostal do hlavičkového souboje s brankářem Giménezem, kterého poslal k zemi. Píská se útočný faul a hostující gólman si žádá krátké ošetření.
     
    86
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází Johan Mojica, přichází Kévin Soni.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Granell (Girona FC), za nedovolené zastavení pronikajícího Campbella. Granell přijde o příští zápas s Espanyolem.

    Matěj Vybíral

    Branky: 36. Morón (Joaquín)

    Karty:   7. Ramalho (GIR), 14. Maffeo (GIR), 79. Muniesa (GIR), 86. Granell (GIR), 90+3. Portugués (GIR), 90+3. Aday (GIR), 90+4. Juanpe (GIR) – 42. Bartra (RBE), 48. Guardado (RBE), 49. Mandi (RBE), 58. Morón (RBE), 89. Javi García (RBE)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 2:7. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 7:1. Fauly: 23:18.
    Girona FC: Bono – Ramalho, Espinosa, Juanpe – Maffeo (46. Lozano), Pons, Granell (C), Mojica (86. Soni) – Portugués, B. García (46. Aday) – Stuani.
    Náhradníci: Iraizoz – Aday, Timor, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia, Soni.

    Real Betis: D. Giménez – Barragán, Bartra, Mandi, Firpo – Ruiz, Javi García, Guardado – Joaquín (C) (83. J. Campbell) – Morón (74. A. Sanabria), León (63. Tello).
    Náhradníci: Pedro López – Camarasa, A. Sanabria, Boudebouz, J. Campbell, Durmisi, Tello.

    Rozhodčí: Jaime – Bueno, Tresaco

    Diváci: 11 286
    thejrc.org