Francie – Česko 2:5 (kon.) | Švýcarsko – Bělorusko 3:2 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Energie Karlovy Vary
5:4 (3:0, 1:1, 0:3 - 0:0)
HC Dukla Jihlava
Pátek 13.04.2018, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Baráž o extraligu • 8. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    Václav SKUHRAVÝ - 5:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Energie Karlovy Vary.
    Autorem vítězné branky je VÁCLAV SKUHRAVÝ.
     
    64:53
    Obrovská šance! Hosté sice byli v plném počtu, ale Balán i tak našel mezi kruhy volného Podlipnika. Škarek ale stihl vyjet a slovinského reprezentanta vychytal.
     
    62:48
    Přesilovka pro domácí! Petr Straka (JIH) odjíždí na trestnou lavici – podražení.
     
    60:55
    Straka našel před brankářem Skořepu, který střílenou přihrávku usměrnil mezi betony karlovarského brankáře. Závorka je ale stihl dát včas k sobě.
     
    60:00
    Na poslední chvíli přišel ještě faul, Stanislav Balán (KVA) podrazil protihráče, prodloužení tak domácí začnou v oslabení!
     
    Dnešní utkání sleduje 5128 diváků, i na čtvrté barážové utkání v KV Areně si našlo cestu více jak pět tisící diváků, skvělé!
     
    49:12
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Tomáš Závorka.
    49:12 Matěj STŘÍTESKÝ - 4:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    49:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla přidává další branku a je vyrovnáno! Energie zcela přestala hrát, hosté toho krásně využili. Od modré přišla střela, kterou před Novotným tečoval MATĚJ STŘÍTESKÝ, Novotný byl bezmocný! Asistence: Petr Straka a Richard Diviš
     
    47:45
    Domácí trenér Pešout si bere oddechový čas, jeho tým potřebuje pořádnou vzpruhu.
    47:45 Lukáš ANDĚL - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    47:45
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je to tady, hosté se dotahují na rozdíl jedné branky! Obrovské zaváhání karlovarských v obraně je po zásluze potrestáno! Vyražený puk se dostal k Čachotskému, který našel mezi kruhy zcela volného LUKÁŠE ANDĚLA, ten už pálil do prázdné branky. Asistence: Tomáš Čachotský a David Váňa
    46:03 Radek HUBÁČEK - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté se snažili ale nic jim nešlo, poté přišlo jedno lehké nahození a je z toho branka! Od modré pálil Kajínek, jeho střelu Novotný absolutně neviděl, cestou puk tečoval RADEK HUBÁČEK, a snížil tak na rozdíl dvou branek! Asistence: David Kajínek a Tomáš Čachotský
     
    43:12
    Kajínek vypálil tvrdě od modré čáry, jeho střelu ale Novotný vyrazil. K dorážce se ale dostal hned Čachotský, i na něj si ale domácí brankář počíhal a svým levým betonem mu zabránil ve skórování.
     
    41:19
    První vyloučení na straně Energie, za nedovolené bránění usedá na trestnou lavici Ondřej Beránek (KVA).
     
    31:40
    Hostující obránce výborně zabránil rychlému výpadu domácích, čímž dostal do samostatného úniku Lukáše Anděla. Ten zvolil sám proti brankáři střelu na pravou ruku Novotného, takto si na něj ale nepřišel.
    26:44 Jakub FLEK - 4:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    26:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jedna akce střídala druhou, větší ale mají karlovarští nyní! Rychlá hra po levé straně, Stloukal výborně podržel puk v pásmu, počkal na příjezd JAKUBA FLEKA, který na hraně kruhu plácl do puku z první a trefil se přímo do vinglu! Asistence: Petr Stloukal
     
    24:12
    Kverka se krásně protáhl mezi třemi bránícímu protihráči, střílel už ale z veliké blízkosti, Škarek dokázal puk vytěsnit!
     
    22:07
    Obrovská šance i na druhé straně! Po levé straně ujel Flek, z efektní otočky našel mezi kruhy volného Balána, ten ale v rychlosti branku přestřelil.
     
    21:42
    Chvíli poté se ale hosté dostali do přečíslení, zakončení na sebe vzal Hlinka, Novotného z blízkosti nepřekonal!
    20:28 Josef SKOŘEPA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    20:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Karlovy Vary načaly první třetinu rychle, Jihlava ti druhou bleskurychle! Hosté se dostali do útoku, od mantinelu přišla střela, kterou Novotný zvládl vyrazit. K dorážce se dostal JOSEF SKOŘEPA a pálil bekhendem do zcela odkryté branky! Asistence: Petr Straka a Richard Diviš
    17:33 Stanislav BALÁN - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    17:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí kupodivu všech využívají přesilovou hru a vedou už o tři branky! Z klasické pozice od modré čáry napřáhl Daniel Krejčí, jeho vysokou střelu mezi kruhy usměrnil STANISLAV BALÁN a potřetí rozvlnil síť! Asistence: Daniel Krejčí a Petr Stloukal
     
    16:04
    Robert Zachary Hamill (JIH) si půjde na dvě minutky odpočinout, provinil se totiž nedovoleným bráněním vůči Vrdlovcovi.
     
    08:49
    I přes to se ale nakonec karlovarská první formace dostala kupředu a hned hostům pořádně zavařila! Na Škarka létal jeden puk za druhým, obránci nebyli schopni ani jednou vyhodit, až ho nakonec mladý brankář schoval v lapačce, lehké to tedy ale neměl.
    03:48 Dávid GRÍGER - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    03:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští využívají obrovské chyby v jihlavské obraně a vedou již o dvě branky! DÁVID GRÍGER obral u puk rozhozeného Šidlíka, lehce naznačil a bekhendem poslal puk pod víko. Takový začátek zápasu v Karlových Varech ani nepamatují! Bez asistence.
     
    01:24
    Další veliká šance Energie! Skuhravý sice na modré přišel o puk, ten byl ale volný a jako první se k němu dostal navrátilec Michal Vachovec, jeho pumelici ale dokázal Škarek zlikvidovat lapačkou!
    00:49 Ondřej BERÁNEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    00:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Snový začátek pro karlovarskou Energii! Hbitý sniper ONDŘEJ BERÁNEK dostal perfektní pas za obranu, velmi rychle dojel až ke Škarkovi a trefil se přesně mezi jeho betony! Asistence: Martin Rohan

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 1. O. Beránek (M. Rohan), 4. Gríger, 18. Balán (Krejčí, Stloukal), 27. Flek (Stloukal), rozh. náj. Skuhravý – 21. Skořepa (Straka, Diviš), 47. R. Hubáček (Kajínek, Čachotský), 48. Anděl (Čachotský, D. Váňa), 50. Stříteský (Straka, Diviš)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Václav Skuhravý (KVA)
    1:0   Tomáš Čachotský (JIH)
    2. série:
    1:0   Jakub Flek (KVA)
    1:0   Adam Zeman (JIH)
    3. série:
    1:0   Ondřej Beránek (KVA)
    1:0   Filip Seman (JIH)
    4. série:
    1:0   Stanislav Balán (KVA)
    1:0   Richard Diviš (JIH)
    5. série:
    1:0   Petr Stloukal (KVA)
    1:0   Josef Skořepa (JIH)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (50. Závorka) – Podlipnik, Šafář, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, A. Rulík – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – Vachovec, Skuhravý (C), Vrdlovec – Stloukal, Kverka, Šik.
    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – Suchánek, de la Rose, Kajínek, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, J. Zdráhal – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Anděl, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák – Rys, M. Hlinka, Hamill.

    Rozhodčí: Hodek, Šír – Ondráček, Špůr

    Diváci: 5128
    thejrc.org