Vítkovice – Vlašim 4:0 (kon.)
konec
MFK Vítkovice
4:0 (1:0)
FC Sellier & Bellot Vlašim
Středa 02.05.2018, 17:00 • Městský stadion, Ostrava-Vítkovice • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To už je pro Vlašim hodně kruté! Mrázek se odhodlal ke střele z nějakých 25 metrů, jeho tvrdou ránu Řehák v rukavicích neudržel, dobíhající DAVID PAŠEK byl u míče první a mohl jít slavit! Řehák za svoji chybu navíc platí drobným šrámem ze souboje právě s Paškem.
     
    71
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Další smrtící brejk Ostravanů znamená vedení již 3:0! Mrázek ještě z vlastní poloviny vyslal na zteč netradičního sprintera MARTINA MOTYČKU, který dokázal udržet dobíhajícího obránce za zády a mezi nohama vybíhajícího Řeháka usměrnil míč do sítě! Motyčka se po podzimním příchodu do Vítkovic trefuje vůbec poprvé.
     
    68
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ale mají brejkové možnosti a jednu z nich dokázaly využít! Vyrazily do situace 4 na 3, ale jednu chvíli se zdálo, že Pašek u brankové čáry celou akci zazdí příliš dlouhým čekáním na dobíhající hráče. Nakonec poslal míč na FILIPA TWARDZIKA, který sice musel poněkud změnit směr běhu, ale dokázal zblízka propálit jak brankáře, tak na brankové čáře stojícího obránce, toho se štěstím mezi nohama! Domácí vedou o 2 góly a mají blízko k důležitému vítězství!
     
    30
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí jdou zcela zaslouženě do vedení! Na Cvernův centr z trestného kopu si perfektně naběhl FILIP TWARDZIK a z prostoru penalty hlavou o zem k pravé tyči nedal Řehákovi šanci!

    Libor Štěpán

    Branky: 30. Twardzik, 68. Twardzik, 71. Motyčka, 86. Pašek

    Karty:   40. Twardzik (VIT), 44. Cverna (VIT), 81. Okleštěk (VIT) – 29. Vodháněl (VLA), 40. Tusjak (VLA), 45. Ch. Frýdek (VLA)


    MFK Vítkovice: Květon – Cverna, Tkáč (59. Malík), Dramé, Hýbl – Pašek, Motyčka, Okleštěk (84. Ožvolda), Twardzik – Mišinský (36. Kučera) – Mrázek (C).
    Náhradníci: Chmiel – Malík, Urbančok, Ožvolda, Prajza, Bzirský, Kučera.

    FC Sellier & Bellot Vlašim: Řehák – Mareček, J. Štochl (C), Březina, Tusjak – Janda, Vodháněl (46. Kučera), Mil. Kadlec, Ch. Frýdek (62. Dao) – Badocha (84. Skopec), Hadaščok.
    Náhradníci: Čtvrtečka – Cabadaj, Dao, Kučera, Ivanko-Macej, Skopec.

    Rozhodčí: Marek – Kubec, Poživil

    Diváci: 623
    thejrc.org