Olympia Radotín – Příbram 2:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Č. Budějovice 1:2 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
1:2 (1:2)
SK Dynamo Č. Budějovice
Sobota 14.04.2018, 16:30 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (18:25:36)
     
    Je dobojováno. Hosté nakonec své těsné vedení uhájili až do konce a připisují si tak veledůležité tři body do tabulky. Zároveň tak poprvé v jarní části druhé nejvyšší soutěže vítězí. Domácí v závěru zápasu měli velkou šanci na vyrovnání, Křížek byl ale proti.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do velké šance se v samotném závěru dostali domácí hráči. Chvěja nacentroval balón do pokutového území, kde ho jeden z domácích posílal na branku hostů, ale Zdeněk Křížek v pádu jeho střelu chytá!
     
    90+2
    Nyní to vzali do rukou hosté, kteří se nadechli k útoku, ale před velkým vápnem je zbrzdila pozorná obrana Frýdku-Místku. Domácí fotbalisté jsou tak znovu u balónu.
     
    90+1
    U míče jsou domácí hráči, z vlastní poloviny se snaží založit další akci před hostující brankou, ale zatím se jim nedaří průchod.
     
    90
    Nad rámec řádné hrací doby se budou nastavovat ještě tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Patrik Švantner.
     
    90
    Začala poslední minuta zápasu, tedy řádné hrací doby a u míče jsou domácí hráči, kteří se snaží dostat se do blízkosti hostujícího brankáře.
     
    89
    Po standardní situaci se velký počet hráčů Frýdku-Místku natlačila před branku Křížka, ale nakonec se jim nepovedlo hostujícího brankáře přetlačit.
     
    88
    Domácí fotbalisté se zatím nedostávají do výraznější šance, aby si vytvořili možnost, která by vedla ke srovnání stavu skóre. Navíc jim začíná příliš rychle ubíhat čas, což může hrát hostům do karet. Ti se snaží své těsné vedení bránit.
     
    87
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Filip Hašek, přichází Ivo Táborský.
     
    86
    Jiří Kladrubský se po pravé straně uvolnil a mířil do domácího území, ale poté ho zastavila obrana Frýdku-Místku a ta ho tak dále nepustila.
     
    85
    Čavoš bojoval o balón, nakonec ho pro Jihočechy nezískal a domácí se pak dostali do útoku, kde ale Křížka nijak neohrozili.
     
    84
    A lobem se balón dostal až do pokutového území, Bala ale střílel z obtížné pozice a neposlal ho tak mezi tři tyče. Následuje tak odkop od Křížkovy branky.
     
    83
    Na druhé straně se rodí šance pro domácí, kteří budou zahrávat volný přímý kop kousek před velkým vápnem.
     
    82
    Tuto standardní situaci ale hosté přetáhli, míč skončil až u pravé postranní čáry, kde si ho sebrali domácí fotbalisté a pokusí se ještě zahrozit před hostující brankou.
     
    82
    Další roh pro hosty. Čavoš se dral do šance, kterou zastavili domácí dalším zakopnutím míče za zadní čáru.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 40. Varadi – 20. Hašek, 45+2. Javorek

    Karty:   65. Kladrubský (CEB)


    FK Frýdek-Místek: Buček – Bala, Literák (C), Biolek, Gáč – Slaninka, Hruška (69. Fukala), Mozol (78. Švrček), Willwéber – Přichystal (60. Chvěja), Varadi.
    Náhradníci: Mihálek – Dramé, Švrček, Fukala, Tandir, Chvěja.

    SK Dynamo Č. Budějovice: Křížek – Nitrianský, Havel, P. Novák, Kladrubský (C) – Čavoš, Javorek – Pešek (90. Švantner), Hašek (87. Táborský), Puchel (70. Pouček) – Mashike Sukisa.
    Náhradníci: Luksch – Vondra, Pouček, Táborský, Matoušek, Švantner.

    Rozhodčí: Lerch – Koval, Flimmel

    Diváci: 750
    ocianews.com