Perm – Kazaň 0:3 (kon.) | Dynamo – Lok. Moskva 0:4 (kon.) | Zenit – Machačkala 1:0 (kon.)
FK Krasnodar – Arsenal Tula 3:0 (kon.)
konec
FK Krasnodar
3:0 (2:0)
PFK Arsenal Tula
Sobota 14.04.2018, 18:00 • Stadion Kubaň, Krasnodar • Ruská Premier Liga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+2
    Andreas Granqvist ještě pár sekund před koncem fauloval a rozhodčí jeho prohřešek potrestal žlutou kartou.
     
    90+1
    Evans Kangwa si uprostřed šestnáctky skvěle křikl a jeden z jeho spoluhráčů po zpětné přihrávce z pravé strany pustil míč za sebe, jeho technická střela ale těsně minula vzdálenější pravý horní roh brány! To byla obrovská šance.
    86. Ricardo LABORDE - 3:0
     
    86
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Střídající RICARDO LABORDE se na levé straně hřiště téměř od půlící čáry řítil sám na bránu, zasekl si míč směrem ke značce pokutového kopu a nádhernou střelou pravačkou vymetl vzdálenější pravý horní roh brány, kde se míč na cestě do sítě ještě odrazil od tyče! Krasnodar vede před koncem 3:0. Asistence: Jurij Gazinskij.
     
    81
    Evans Kangwa si to z levé strany namířil do šestnáctky a Sergej Petrov ho poslal k zemi. Za taktický faul žlutá karta.
     
    77
    Krasnodar měl nyní obrovskou šanci! Po rychlém protiútoku a dlouhé kolmé přihrávce se domácí dostali na levé straně šestnáctky k přízemní střele, kterou Michail Levašov vpádu fantasticky vyrazil levou rukou před sebe, a jeden z domácích hráčů mohl míč dorážet do prázdné brány, jenže ho poté trestuhodně minul!
     
    74
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Mauricio Pereyra, přichází Magomed Sulejmanov.
     
    72
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Maciel Wanderson, přichází Ricardo Laborde.
     
    66
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Kirill Kombarov, přichází Luka Djordjević.
     
    61
    Střídání v týmu FK Krasnodar: ze hřiště odchází Joãozinho, přichází Roman Šiškin.
     
    59
    Joãozinho šel ve středovém kruhu také pořádně ostře do souboje s Víctorem Álvarezem, který nakopával míč dopředu a přesně v daném okamžiku byl nepříjemně nakopnut.
     
    58
    Fjodor Smolov unikal podél levé postranní čáry a jen, co si hodil míč prvním dotykem do běhu, Anri Chaguš ho sestřelil ostrým skluzem, za který viděl žlutou kartu.
     
    57
    Andrej Sinicyn málem inkasoval kuriózní gól, když centr Arsenalu od levé postranní čáry mířil do sítě, domácí brankář ho ale skvělým zákrokem vyrazil mimo bránu na rohový kop!
     
    56
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Kantemir Berchamov, přichází Goran Čaušić.
     
    49
    Fjodor Smolov udělal po kolmé přihrávce za obranu na pravé straně pokutového území vše dobře, až na zakončení, když po kličce brankáři napálil míč vedle bližšího horního rohu brány!
     
    45
    Na opačné straně hřiště mohl skórovat po pěkné zpětné přihrávce z levého křídla zpoza šestnáctky Kirill Kombarov, který bez přípravy mířil ke vzdálenější pravé tyči, Andrej Sinicyn ale míč vytáhl skvělým zákrokem na rohový kop!
    44. Joãozinho nádhernou technickou střelou orazítkoval tyč!
     
    44
    Joãozinho se ocitl na pravé straně šestnáctky po krásné kolmé přihrávce v obrovské šanci a po zpracování míče technickou přízemní střelou mířil ke vzdálenější levé tyči, od které se míč odrazil do náruče ležícího brankáře Michaila Levašova!
     
    43
    Střídání v týmu FC Arsenal Tula: ze hřiště odchází Stoppila Sunzu, přichází Alexandr Denisov.
     
    34
    Fjodor Smolov se pokusil na levé straně šestnáctky nasimulovat penaltu a za teatrální pád viděl žlutou kartu.
     
    34
    Sergej Petrov si naběhl na pravé straně šestnáctky na krásný kolmý pas za obranu a z úhlu napřáhl k prudké střele, kterou Michail Levašov dokázal na přední tyči vyrazit!
     
    28
    A znovu centr z pravého křídla, který byl hodně nebezpečný a ze hry od rohového praporku propadl až na vzdálenější levou tyč, kde zřejmě Arťom Dzjuba z bezprostřední blízkosti nedokázal brankáře Andreje Sinicyna propálit!
    23. Sergej PETROV - 2:0
     
    23
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    SERGEJ PETROV si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku od Fjodora Smolova a po zpracování míče mezi třemi protihráči Tuly krásnou technickou přízemní střelou zamířil ke vzdálenější levé tyči! Asistence: Fjodor Smolov.
     
    20
    Arťom Dzjuba si na pravé straně šestnáctky naběhl na krásný kolmý pas za obranu a už to vypadalo, že se Arsenal ocitne v obrovské šanci, hostující útočník byl ale zezadu přistrčen Cristianem Ramírezem a skončil na trávníku. Penalta se nepískala. Byl to nafilmovaný pád.
     
    14
    Maciel Wanderson si z levého křídla krásně navedl míč až do šestnáctky a z úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, která mířila k bližší tyči, brankář Tuly Michail Levašov ji ale skvěle vyrazil!
     
    8
    Mauricio Pereyra se snažil prosadit na ose hřiště a Kantemir Berchamov ho ostrým faulem poslal k zemi. Žlutá karta.
    4. Viktor CLAESSON - 1:0
     
    4
    Krasnodar právě vstřelil branku!
    Cristian Ramírez poslal do ohně z levého křídla nádherný centr, na který si na hranici šestnáctky naběhl VIKTOR CLAESSON a nádherným volejem ze vzduchu napálil míč bez přípravy pod břevno! Parádní gól. Krasnodar vede nad Tulou 1:0. Asistence: Cristian Ramírez.

    Tomáš Reiner

    Branky: 4. Claesson (Ramírez), 23. Petrov (Smolov), 86. Laborde (Gazinskij)

    Karty:   34. Smolov (KRS), 59. Joãozinho (KRS), 81. Petrov (KRS), 90+2. Granqvist (KRS) – 8. Berchamov (ATU), 58. Chaguš (ATU)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 4:2. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 16:10.
    FK Krasnodar: Sinicyn – Petrov, Martynovič, Granqvist (C), Ramírez – Joãozinho (61. Šiškin), Gazinskij, Pereyra (74. Sulejmanov) – Wanderson (72. Laborde), Smolov, Claesson.
    Náhradníci: Kricjuk, Safonov – I. Kalinin, Laborde, Gricajenko, Šiškin, Janbajev, Sulejmanov.

    PFK Arsenal Tula: Levašov – Chaguš, Sunzu (43. A. Denisov), Novoselcev, V. Álvarez – Gorbatěnko, Berchamov (56. Čaušić), Tkačjov – K. Kombarov (C) (66. Djordjević), Dzjuba, Kangwa.
    Náhradníci: Obuchov, Berezin – Maiga, Adžojev, Djordjević, Rasic, Čaušić, Buranov, A. Denisov, M. Alexandrov, Ivakin, I. Ševčenko.

    Rozhodčí: Artěm Čistjakov. Asistenti: V. Semenov, A. Bolotenkov. Čtvrtý rozhodčí: S. Kulikov
    thejrc.org