Most – Kert Park Praha 1:6 (kon.) | Sudoměřice – Kladno 3:1 (kon.) | Hr. Králové – Pardubice 3:1 (kon.)
Kovo Praha – Plzeň 1:4 (kon.) | Letohrad – Ústí n/L 2:3 (po s.s.)
po s.s.
SK Hokejbal Letohrad
2:3 (1:1, 0:1, 1:0)
Elba DDM Ústí nad Labem
Sobota 14.04.2018, 13:00CROSSDOCK Extraliga • 21. kolo
     
    Konec zápasu. (14:57:18)
     
    45:00
    V samostatných stříleních zvítězil tým Elba DDM Ústí nad Labem.
    Autorem vítězné branky je JAN ŠTĚPÁNEK, který se proti domácímu brankáři prosadil bekhendovou ranou pod břevno!
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    40:33
    Obrovská šance domácího Věcheta, ten dostal parádní přihrávku před branku od Ondřeje Luxe, domácí plejer však sám před Bandou nedokázal zřejmě udělat to, co chtěl, takže to pro Letohrad neskončilo gólem. Hostující brankář ale musel i tak předvést skvělý zákrok!
     
    35:36
    Letohrad právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Po velkém důrazu na brankovišti se dostal k míčku jeden z domácích mladíků a dokázal ho propasovat svoji premiérovou trefou v CROSSDOCK Extralize do branky. Autora doplníme později,
     
    34:02
    A mohlo být teoreticky už rozhodnuto! Soukup totiž dobrou přihrávkou našel před brankou domácích úplně volného Štěpánka, kterého však Šupík u své levé tyče dokázal vychytat!
     
    32:34
    Začátek třetí části patří domácím, kteří jistě přišli rovnou z kabin vyrovnat, Banda ale ještě nějak vážněji zasahovat nemusel, takže se Jeleni snaží být stejně aktivní i nadále.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    27:14
    Jenomže Jelenům se málem podařilo udeřit ve vlastním oslabení! Ondřej Lux utekl do přečíslení dva na jednoho a nahrával na volného Jana Luxe, bratrská souhra neskončila vyrovnáním jen díky skoku Červinky na zem a zásahu brankáře Bandy na poslední chvíli!
     
    26:08
    Elba nyní navýšila svůj tlak a pramení z toho pro ně hned první početní výhoda, dokáže z toho Ústí vydolovat i dvojnásobné vedení?
     
    25:11
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí opět nebyli daleko od vedení, všechno pro ně ale končí naopak! Po rychlém brejku Elby zakončoval přesně zřejmě JAN LANGTHALER a Ústí otáčí vývoj zápasu na svoji stranu – 1:2!
     
    25:03
    Ústecký hráč se nakonec oklepal a už je na střídačce, hra pokračuje.
     
    25:03
    Chvíli se nyní nehraje, pokračovat se však hne nebude, na zemi totiž zůstal ležet hostující Růžička, kterému se moc nechce na nohy.
     
    24:58
    Letohradští i nadále stupňují svůj tlak a snahu jít zpět do vedení, Elba navíc teď dlouho nevěděla, jak se dostat ze svého pásma a může tudíž hodně děkovat svému brankáři. Banda totiž dokázal vykrýt i prudkou ránu z pravé strany hřiště, která končí v ochranné síti!
     
    23:12
    Před brankou hostů už to znovu hořelo a navíc došlo i na menší strkanici. I když ve druhé periodě ještě branka nepadla, určitě je o dost zajímavější než ta úvodní.
     
    22:04
    Od levé strany mantinelu střílel Hejtmánek a Lajčiak už se před brankou, navíc osamocený, natahoval po dorážce do odkryté branky. Banda ale skvěle zasáhl svým levým betonem!
     
    20:11
    Rybičkou tentokrát musel pro míček skákat Banda a menší tlak Jelenů pokračuje, Elba i nadále hraje převážně na brejkové situace.
     
    18:29
    Hra je najednou o něco rychlejší a na oko diváka jistě i bohatší. Tentokrát totiž vyšla střela od levé strany mantinelu a Šimara se pouze ohlédl, jak mu míček těsně minul prostor u levé tyčky!

    Ondřej Novotný


    Hledáme zpravodaje pro tým Elba DDM Ústí nad Labem. Více informací na info@onlajny.com Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. O. Lux, 36. ... – 11. Balcar, 26. Langthaler, rozh. náj. Štěpánek


    SK Hokejbal Letohrad:
    Elba DDM Ústí nad Labem:
    thejrc.org