Nový Zéland – Mexiko 5:1 (kon.) | Lucembursko – Izrael 1:8 (kon.) | Španělsko – KLDR 15:1 (kon.)
konec
Španělsko
15:1 (4:0, 8:1, 3:0)
KLDR
Sobota 14.04.2018, 20:15 • Igloo Arena, Granada, Španělsko • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    In Čchol Ri (PRK) jde do sprch o něco dříve než jeho spoluhráči. Za úder do oblasti hlavy a krku dostává od sudích 2+10 minut, přičemž menší trest odsedí Čchol Gwang Kim.
     
    52:32
    Po ostrém zákroku proti jednomu z protihráčům je vyloučen Nam Hjok Kim (PRK), jehož provinění zní vražení na hrazení. Uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    51:39
    Další faul Španělska, další přesilovka pro hosty. Tentokrát na trestnou lavici usedá José Ignacio Vincente (ESP), který se dopustil sekání.
     
    45:52
    S fauly se ve třetí třetině roztrhl pytel. Svůj celek teď kvůli trestu vražení na hrazení na dvě minuty oslabuje Ander Arraras (ESP).
     
    44:05
    A pozor, Španělé jdou na pár sekund do tří! Bruno Baldris (ESP) vyhodil kotouč mimo hrací plochu, za což dostává od sudích dvouminutový trest.
     
    42:18
    Vidíme další vyloučení, tentokrát půjde pykat jeden z domácích. Oriol Rubio (ESP) je na dvě minuty z kluziště vykázán za sekání.
     
    40:45
    Španělé zahájí třetí část přesilovkou. Na dvě minuty je za sekání vyloučen útočník s osmičkou na zádech, tedy Čchol Hjok Kim (PRK).
     
    34:09
    Poměr sil na ledě ve vyrovná, Čchun Rim Hong (PRK) je vykázán za sekání a Španělé si tak po vypršení Puyuelova trestu zahrají přesilovku.
     
    33:14
    Korejci mají šanci zmírnil krutý debakl. Na dvě minuty putuje na trestnou lavici Pablo Puyuelo (ESP), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    28:59
    In Čchol Ri (PRK) nyní podrazil jednoho ze svých protihráčů, což neuniklo bystrému oku sudích. Drobný obránce si jede na dvě minuty zchladit hlavu.
     
    26:55
    Domácí celek si zahraje přesilovku. Za nedovolené bránění je na dvě minuty z kluziště vykázán Hjok Čchol Ri (PRK).
     
    00:17
    Už sedmnáct sekund po úvodním buly se vylučuje, Hjok Ču Kima před brankou hákoval Guillermo Betrán (ESP) a bude za teď dvě minuty to pykat.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Rubio (Granell, Boronat), 6. Carbonell, 8. Boronat (Ubieto), 18. Solorzano (Fuentes), 24. Hernández (Puyuelo, G. González), 24. Carbonell (Muñoz, Rivero), 28. Fuentes (Ubieto), 28. Rubio (Boronat), 31. Fuentes (Ubieto, G. González), 33. Arraras (Hernández, Puyuelo), 36. Solorzano (Puyuelo, Fuentes), 40. Granell (Boronat), 59. Arraras (Brabo, Muñoz), 59. Boronat (Rubio, Granell), 60. Hernández – 26. Hong (H. Č. Kim, M. Č. Kim)


    Španělsko: Alcaine (31. Barbo) – Brabo, G. Betrán (A), Vea, Ubieto, Baldris, A. García, Vicente – Carbonell, Rivero, Muñoz (A) – Muñoz, Solorzano, Fuentes – Granell, Rubio, Boronat – Puyuelo (C), G. González, Hernández – Arraras.
    KLDR: K. Č. Pak (31. I. Pak) – M. Č. Kim, P. I. Ri, An, Č. H. Kim II., Won, I. Č. Ri, N. H. Kim (C) – H. Č. Kim, Hong, Kw. H. Kim (A) – S. G. Kim, Ri (A), I. H. Kang – Č. H. Kim I., M. G. Kang, Ku. Č. Kim – Č. G. Kim, Č. R. Kim.

    Rozhodčí: Novák (SVK) – Korovkin (KAZ), Svoboda (CZE).
    thejrc.org