Nový Zéland – Mexiko 5:1 (kon.) | Lucembursko – Izrael 1:8 (kon.) | Španělsko – KLDR 15:1 (kon.)
konec
Španělsko
15:1 (4:0, 8:1, 3:0)
KLDR
Sobota 14.04.2018, 20:15 • Igloo Arena, Granada, Španělsko • Mistrovství světa - II. B Divize • 1. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:53
    In Čchol Ri (PRK) jde do sprch o něco dříve než jeho spoluhráči. Za úder do oblasti hlavy a krku dostává od sudích 2+10 minut, přičemž menší trest odsedí Čchol Gwang Kim.
     
    59:21
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A kanonádě stále ještě není konec! Autorem patnáctého střeleckého úspěchu domácího celku je LUIS JOSÉ HERNÁNDEZ. Bez asistence.
    58:43 Oriol BORONAT - 14:1
     
    58:43
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Gól s pořadovým číslem čtrnáct je na světě, Španělé sypou další hrst soli do korejských ran. Z hranice brankoviště pryž za Paka protlačil ORIOL BORONAT. Asistence: Oriol Rubio, Ignacio Granell.
    58:25 Ander ARRARAS - 13:1
     
    58:25
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí borci se zničehonic prosazují a minutu a půl před koncem upravují stav utkání na 13:1! Brabo našel v mezikruží volného ANDERA ARRARASE, který střelou z první rozvlinil síť hostující klece. Asistence: Juan Brabo, Juan Muñoz.
     
    55:02
    Z bezprostřední blízkosti brankoviště mohl za položeného brankáře procpat kotouč Rubio, neposedná pryž mu ale nakonec sjela z hole!
     
    52:32
    Po ostrém zákroku proti jednomu z protihráčům je vyloučen Nam Hjok Kim (PRK), jehož provinění zní vražení na hrazení. Uvidíme tak hru čtyři na čtyři.
     
    51:39
    Další faul Španělska, další přesilovka pro hosty. Tentokrát na trestnou lavici usedá José Ignacio Vincente (ESP), který se dopustil sekání.
     
    45:52
    S fauly se ve třetí třetině roztrhl pytel. Svůj celek teď kvůli trestu vražení na hrazení na dvě minuty oslabuje Ander Arraras (ESP).
     
    44:05
    A pozor, Španělé jdou na pár sekund do tří! Bruno Baldris (ESP) vyhodil kotouč mimo hrací plochu, za což dostává od sudích dvouminutový trest.
     
    42:18
    Vidíme další vyloučení, tentokrát půjde pykat jeden z domácích. Oriol Rubio (ESP) je na dvě minuty z kluziště vykázán za sekání.
     
    40:45
    Španělé zahájí třetí část přesilovkou. Na dvě minuty je za sekání vyloučen útočník s osmičkou na zádech, tedy Čchol Hjok Kim (PRK).
     
    39:19
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Dvanáctý hřebík do korejské rakve zatloukává IGNACIO GRANELL! Účastník loňského mistrovství hráčů do dvaceti let využil nepřehledné situace před brankou a prosadil se poprvé v seniorské reprezentaci. Asistence: Oriol Boronat.
    35:45 Ignacio SOLORZANO - 11:1
     
    35:45
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle si korejský brankář za rámeček opravdu nedá... autorem jedenáctého gólu domácích je IGNACIO SOLORZANO, který puk do klece dopravil z neskutečně vysokého úhlu. Pryž se totiž cestou do sítě odrazila právě od hostujícího gólmana. Asistence: Pablo Puyuelo, Patricio Fuentes.
     
    35:28
    Jeden ze španělských hráčů se dostal do úniku, připravený Il Pak se ale položil do jeho zakončení a zabránil tak jedenácté brance!
     
    34:09
    Poměr sil na ledě ve vyrovná, Čchun Rim Hong (PRK) je vykázán za sekání a Španělé si tak po vypršení Puyuelova trestu zahrají přesilovku.
     
    33:14
    Korejci mají šanci zmírnil krutý debakl. Na dvě minuty putuje na trestnou lavici Pablo Puyuelo (ESP), který se provinil nedovoleným bráněním.
    32:38 Ander ARRARAS - 10:1
     
    32:38
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Granadská estráda pokračuje dál, ani Il Pak nezastaví neuvěřitelné španělské hokejisty. Po krátké souhře se nyní prosadil ANDER ARRARAS a upravil tak stav na šílených 10:1. Asistence: Luis José Hernández, Pablo Puyuelo.
     
    30:48
    ...a stejně činí i hokejisté Korejské lidově demokratické republiky. Kuk Čchola Paka v brance střídá Il Pak.
     
    30:48
    Španělé při přerušení v půlce třetiny střídají brankáře. Za Andera Alcaina, zápas dochytá Raúl Barbo.
    30:31 Patricio FUENTES - 9:1
     
    30:31
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Druhý gól pro PATRICIA FUENTESE! Forvard, který v letošním ročníku působil v mistrovském San Sebastianu se prosazuje poté, co do sítě usměrnil nahrávku Adriana Ubieta. Asistence: Adrian Ubieto, Gaston González.
     
    28:59
    In Čchol Ri (PRK) nyní podrazil jednoho ze svých protihráčů, což neuniklo bystrému oku sudích. Drobný obránce si jede na dvě minuty zchladit hlavu.
    Oriol RUBIO - 8:1
     
    27:53
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Osmý gól španělské reprezentace je na světě, Kuk Čchol Pak dnes prožívá v korejském brankovišti opravdu pekelný večer. Slabším nahozením z mezikruží jej nyní překonal ORIOL RUBIO. Asistence: Oriol Boronat.
    Patricio FUENTES - 7:1
     
    27:02
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle bylo rychlé! Domácí se po dvanácti sekundách přesilové hry prosazují a zvyšují stav utkání na 7:1! Střelcem branky byl PATRICIO FUENTES. Asistence: Adrian Ubieto.
     
    26:55
    Domácí celek si zahraje přesilovku. Za nedovolené bránění je na dvě minuty z kluziště vykázán Hjok Čchol Ri (PRK).
     
    Technické problémy jsou zdánlivě vyřešeny, plný přenos může pokračovat.
     
    25:17
    KLDR právě vstřelila branku!
    S góly se teď v Igloo Areně roztrhl pytel, ani Alcaine zápas neopustí s čistým štítem. V šestadvacáté minutě jej totiž překonává ČCHUN RIM HONG. Asistence: Hjok Ču Kim, Mjong Čchol Kim.
     
    23:41
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A domácí po půl minutě přidávají další gól, o vítězi utkání je pravděpodobně rozhodnuto už teď. Střelcem branky je ALEJANDRO CARBONELL. Asistence: Pablo Muñoz, Carlos Rivero.
     
    23:03
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Španělský brankostroj v průběhu přestávky nevychladl a Pak se své sítě musí lovit další kotouč. Tentokrát se prosadil LUIS JOSE HERNÁNDEZ. Asistence: Pablo Puyuelo, Gaston González.
     
    Z technických důvodů vám momentálně nemůžeme poskytnout plný přenos, budeme vás informovat pouze o důležitých událostech. Děkujeme za pochopení.
    17:17 Ignacio SOLORZANO - 4:0
     
    17:17
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A už je to 4:0! Španělé jsou zatím dnes o několik tříd lepší než jejich soupeř a svou převahu se jim daří přetavit v další gól. Dělovkou z kruhu se nyní prosadil IGNACIO SOLORZANO. Asistence: Patricio Fuentes.
    07:49 Oriol BORONAT - 3:0
     
    07:49
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Tohle už zavání debaklem. Španělé si to zatím v Granadě užívají a posílají za Pakova záda už třetí branku. Tentokrát se po nenápadné akci z pravého kruhu pro vhazování prosadil ORIOL BORONAT. Asistence: Adrian Ubieto.
    05:29 Alejandro CARBONELL - 2:0
     
    05:29
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    A už je to o dvě branky! Obrana asijského celku si teď nepohlídala ALEJANDRA CARBONELLA, který zakončil přímo mezi tři tyče a zvýšil tak vedení svého celku. Bez asistence.
    02:29 Oriol RUBIO - 1:0
     
    02:29
    Španělsko právě vstřelilo branku!
    Domácí celek zatím jednoznačně potvrzuje roli favorita a jde ve čtvrté minutě to vedení! Z bezprostřední blízkosti brankoviště Paka jednoduchou střelou překonal ORIOL RUBIO. Asistence: Ignacio Granell, Oriol Boronat.
     
    00:17
    Už sedmnáct sekund po úvodním buly se vylučuje, Hjok Ču Kima před brankou hákoval Guillermo Betrán (ESP) a bude za teď dvě minuty to pykat.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 3. Rubio (Granell, Boronat), 6. Carbonell, 8. Boronat (Ubieto), 18. Solorzano (Fuentes), 24. Hernández (Puyuelo, G. González), 24. Carbonell (Muñoz, Rivero), 28. Fuentes (Ubieto), 28. Rubio (Boronat), 31. Fuentes (Ubieto, G. González), 33. Arraras (Hernández, Puyuelo), 36. Solorzano (Puyuelo, Fuentes), 40. Granell (Boronat), 59. Arraras (Brabo, Muñoz), 59. Boronat (Rubio, Granell), 60. Hernández – 26. Hong (H. Č. Kim, M. Č. Kim)


    Španělsko: Alcaine (31. Barbo) – Brabo, G. Betrán (A), Vea, Ubieto, Baldris, A. García, Vicente – Carbonell, Rivero, Muñoz (A) – Muñoz, Solorzano, Fuentes – Granell, Rubio, Boronat – Puyuelo (C), G. González, Hernández – Arraras.
    KLDR: K. Č. Pak (31. I. Pak) – M. Č. Kim, P. I. Ri, An, Č. H. Kim II., Won, I. Č. Ri, N. H. Kim (C) – H. Č. Kim, Hong, Kw. H. Kim (A) – S. G. Kim, Ri (A), I. H. Kang – Č. H. Kim I., M. G. Kang, Ku. Č. Kim – Č. G. Kim, Č. R. Kim.

    Rozhodčí: Novák (SVK) – Korovkin (KAZ), Svoboda (CZE).
    bahis siteleri