Slovan Bratislava – Trenčín 1:3 (kon.) | Dunajská Streda – Žilina 3:1 (kon.) | Michalovce – Zlaté Moravce 2:0 (kon.)
Nitra – Prešov 3:2 (kon.) | Podbrezová – Senica 3:1 (kon.)
konec
MFK Zemplín Michalovce
2:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
sk Sobota 14.04.2018, 17:00 • MFK Zemplín Michalovce • Niké liga • O udržení
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa domácim podarilo pridať ešte jeden gól, keď sa v 79. minúte presadil po rohovom kope striedajúci Sulley. Hra sa však v druhom polčase vyrovnala a hostia mali k dispozícii aj dve veľké šance, ale Kira si napokon udržal čisté konto z tohto zápasu. Zápas sa teda končí výsledkom 2:0.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (18:50:12)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Na pozore sa však ešte musel mať brankár Kira, ktorý zneškodnil Orávikove zakončenie a udržal si tak čisté konto.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Sadam Sulley (MFK Zemplín Michalovce).
     
    90+2
    Do pokutového územia hostí prenikol Sulley a dostal sa do veľkej šance! Teraz sa mu však Kováča prekonať nepodarilo, ale Michalovce získavajú rohový kop. O osude zápasu je tak už rozhodnuté.
     
    90+1
    Nastavený čas v druhom polčase minimálne 3 minúty!
     
    90
    Zlaté Moravce sa usadili na útočnej polovici a do útoku sa zapája aj brankár Kováč. Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní, čakáme na údaj o nastavenom čase.
     
    89
    Menšie komplikácie na strane domácich! Šimčák dostáva po faule na Dugu druhú žltú kartu v tomto zápase a tak ide predčasne pod sprchy. To dáva menšiu šancu hosťom.
     
    87
    Navyše sa do útoku dostávajú ešte aj domáci futbalisti. Vyzerá to tak, že už sa zrejme drámy nedočkáme, ale vo futbale je možné naozaj všetko, o čom sme sa neraz presvedčili.
     
    86
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Peter Kolesár, prichádza Sergei Shumeiko.
     
    85
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Robert Bartolomeu, prichádza Lukáš Jančura.
     
    84
    Hostia sa dostávajú smerom dopredu, ale nedarí sa im v útočnej fáze. Zlaté Moravce už nemajú veľa času k dispozícii a stále prehrávajú o dva góly.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Tin Matić (MFK Zemplín Michalovce).
    Žltú kartu dostáva Haris Harba (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    82
    Na strane hostí muselo dôjsť k ošetreniu Šašinka, vyzeralo to celkom vážne. Zatiaľ hrajú hostia s 10 hráčmi v poli, Šašinka je ošetrovaný sa postranou čiarou.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Milan Šimčák (MFK Zemplín Michalovce).
     
    80
    Sulley je teraz veľmi aktívny, dostal sa k odrazenej lopte pred pokutovým územím a jeho strele len tesne míňa bránu hostí. Zlatým Moravciam sa už začína čas krátiť.
    79. Sadam SULLEY - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    79
    Michalovce dali gól!

    Prichádza druhý gól domácich futbalistov, ktorý ich približuje k trom bodom z tohto zápasu! Michalovce zahrávali spomínaný rohový kop, loptu od rohovej zástavky poslal pred bránu hostí Kolesár a jeho center našiel hlavu SADAMA SULLEYA, ktorý krátko po svojom príchode na trávnik zvyšuje na 2:0 pre svoj tím.
     
    78
    Na útočnú polovicu sa presúva domáci celok, Sulley vybojoval ťažkú loptu a udržal tak Michalovce v útoku. Budeme svedkami rohového kopu, ktorému sa hostia budú musieť ubrániť.
     
    77
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Miloš Nikolić, prichádza Denis Duga.
     
    76
    K strele na domácu bránu sa spoza pokutového územia odhodlal Orávik, ale nemieril presne. Kira sa so svojim výkopom nikam neponáhľa, snaží sa naťahovať čas.
     
    75
    Priamy kop rozohrali hostia nakrátko, následne centroval do pokutového územia Orávik, ale Pintérova hlavička nebola presná. Zlaté Moravce však ešte na útočnej polovici ostávajú.
     
    74
    Zlaté Moravce sa dostali na útočnú polovicu a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop. Michalovce sa tak teraz musia mať na pozore.
     
    73
    Domáci zahrávali rohový kop, ale lopta iba doputovala k brankárovi Kováčovi. Hostia sa však už pokúšajú o útočný výpad, ale Michalovce dobre bránia stred poľa.
     
    72
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Dawid Kurminowski, prichádza Sadam Sulley.
     
    70
    Oravík našiel v pokutovom území presným centrom Bartolomea, ale jeho hlavička tesne míňa bránu domácich. Kira sa tak už pripravuje o odkopu od svojej brány.
     
    69
    Zlaté Moravce po rýchlom prechode na útočnú polovicu získavajú priamy kop. Domáci sa tak teraz budú musieť brániť, ich súper je čoraz viac nebezpečnejší.
     
    68
    V stretnutí sa už pokračuje ďalej, domáci futbalisti aj naďalej vyhrávajú o jeden gól. Zlaté Moravce predvádzajú lepšiu hru ako v prvom polčase, mali už aj dve veľké šance, ale gól v tomto zápase ešte nedosiahli.
     
    67
    Hra sa teraz na chvíľu musela prerušiť, jeden z domácich ostáva ležať na trávniku. Oba cely tak majú teraz priestor na občerstvenie sa, v Michalovciach panuje pekné slnečné počasie.
     
    65
    Michalovce sa prebojovali dopredu, ale tam z ich strany prišla len nepresná prihrávka a tak sa už k lopte dostávajú hostia. Zlaté Moravce však majú problém so založením útoku.
     
    64
    Ďalšie zakončenie na bránu domácich posielal Chren, ale tento pokus Kiru nijak neohrozil. Michalovce rozbiehajú kombináciu na svojej polovici.
    63. Harba zaváhal vo veľkej príležitosti
    Zdroj: www.huste.tv
     
    63
    Obrovská šanca hostí! Domáca obrana teraz totálne zaspala a do útoku sa dostali Harba so Šašinkom. Prvý menovaný sa pekne zbavil obrancu a oblúčikom sa snažil prekonať Kiru, ale lopta končí mimo domácej brány. Jeho spoluhráč sa veľmi hnevá, pretože stál v ideálnej príležitosti na skórovanie a nedostal prihrávku.
     
    61
    Lopta sa dostáva na kopačky domáceho tímu, Michalovce sa určite nemajú kam ponáhľať. Snažia sa postupnými prihrávkami preniknúť na útočnú polovicu.
     
    60
    Po 60 minútach však stále platí stav 1:0 a k trom bodom sú bližšie Michalovce. Do konca zápasu je ešte dostatok času a snáď uvidíme ešte veľa zaujímavých situácii na jednej či druhej strane.
     
    59
    Hostia zahrávali ešte rohový kop, ale domáci ustáli aj túto situáciu. Zlaté Moravce sú čoraz viac nebezpečnejšie a snažia sa o vyrovnanie. Michalovce tak už začínajú mať komplikácie.
     
    58
    Sledovali sme rýchly útočný výpad hosťujúceho celku a po ňom lopta skončila na brvne domácej brány, kam putovala zakončenie od Ewertona. Michalovce tak teraz mali veľké šťastie.
     
    57
    Ďaleko sa napokon domáci futbalisti nedostali a loptu po chybnej prihrávke strácajú. Zlaté Moravce sa tak dostávajú znova do útoku a tak sa domáci musia mať na pozore.
     
    56
    Zlaté Moravce ešte kombinovali na útočnej polovici, ale z ich strany už prišla len nepresná prihrávka a lopta tak putuje na kopačky domácich futbalistov. Michalovce sa nemajú kam ponáhľať.
     
    55
    Pred pokutové územie posielal prihrávku Chren, ale obrana domácich loptu odvrátila do bezpečia. Hostia tak budú pokračovať vo svojom útočnom snažení.
     
    54
    Hostia sa už postupne presúvajú na útočnú polovicu a tak sa domáci musia mať na pozore. Zlaté Moravce v druhom polčase výrazne ožili a robia Michalovciam problémy.
     
    53
    Domáci však už nič zaujímavého nevyťažili a lopta sa tak dostáva na kopačky Zlatých Moraviec. Hostia stále prehrávajú o jeden gól a musia tak doháňať náskok súpera.
     
    52
    Realizáciu priameho kopu si zobral na starosť Kolesár, jeho center obrana hostí odvrátila do bezpečia. Michalovce však aj naďalej ostávajú v útoku a hostia sú pod tlakom.
     
    51
    Michalovce sa dostali znova pred bránu súpera po faule na Nišiho získavajú priamy kop. Zlaté Moravce sa tak budú musieť opäť brániť náporu domácich.
     
    50
    Domáci po rýchlom prechode do útoku zahrávali hneď dva rohové kopy po sebe. Hostia sa teda poriadne zapotili pri tomto tlaku súpera, ale druhý gól napokon neinkasovali.
     
    49
    Priamy kop napokon nič zaujímavého nepriniesol, hostia sa previnili ofsajdom. Kira sa tak pripravuje k odkopu od svojej brány a Michalovce tak môžu skúsiť potom zaútočiť.
     
    48
    Hostia vstúpili do druhého dejstva veľmi aktívne, nič iné im ani neostáva. Michalovce sa teraz budú musieť brániť pri priamom kope svojho dnešného súpera.
     
    47
    Druhý polčas je už teda v plnom prúde, výkopom ho odštartovali hostia. Zlaté Moravce už zahrávali aj rohový kop, ale domáci sa úspešne ubránili. Obaja tréneri spravili do druhého dejstva po jednej zmene.
     
    46
    Striedanie v tíme MFK Zemplín Michalovce: z ihriska odchádza Jozef-Šimon Turik, prichádza Tin Matić.
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Ľubomír Urgela, prichádza Ondřej Šašinka.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa nám už prvý polčas tohto zápasu, videli sme v ňom napokon jeden presný zásah. Postarali sa oň domáci futbalisti, keď sa hlavou po výbornom centri dokázal presadiť Žofčák v 36. minúte. Michalovce pôsobili aktívnejším dojnom a tak je ich vedenie zaslúžené.

    Druhý polčas sa začne približne 18:00!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Navyše hostia faulovali a tak sú domáci aj naďalej pri lopte. Pred bránu hostí smeroval center z pravej strany, ale obrana Zlatých Moraviec si s touto situáciou poradila.
     
    43
    Michalovce sa nemajú kam ponáhľať a snažia sa čo najdlhšie udržať na útočnej polovici. Hostia sa snažia o vysoké napádanie, ale domáci v týchto chvíľach chyby nerobia.
     
    42
    Orávik posielal loptu do pokutového územia, ale domáca defenzíva bola pozorná a dokázala ju upratať do bezpečia. Zlaté Moravce následne ešte kombinovali na útočnej polovici, ale loptu už stratili.
     
    41
    Zo strany domácich teraz prišiel faul a tak získavajú hostia priamy kop na útočnej polovici. Michalovce sa tak teraz budú musieť brániť, hostia majú naopak šancu niečo nebezpečné vymyslieť.
     
    40
    Po veľmi dlhej dobe sa na útočnú polovicu dostávajú aj hostia, ale domáci sú v defenzíve veľmi pozorní a súpera do ničoho nepúšťajú. Záver prvého polčasu sa už nezadržateľne blíži.
     
    39
    Obraz hry sa nemení, aj naďalej sú domáci aktívnejší. Teraz im však nevyšla kombinácia na útočnej polovici a lopta doputovala k brankárovi Kováčovi, ktorý už musel loviť loptu zo svojej siete.
     
    38
    Hostia sa už dlhšiu dobu nedostali do útoku, odvracajú len lopty do bezpečia. Michalovce hrajú tak veľmi aktívne a snažia sa pridať ešte jeden gól, ktorý by ich definitívne posadil na koňa.
     
    37
    Tlak domácich futbalistov pokračuje naďalej, pomaly sa už blíži záver prvého polčasu. Michalovce teda vyhrávajú o jeden gól a snažia sa mať hru pod svojou kontrolou.
    36. Igor ŽOFČÁK - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    36
    Michalovce dali gól!

    A je tu prvý presný zásah v tomto zápase! Michalovce založili rýchly protiútok a skvelú prihrávku do behu dostal Kolesár. Domáci futbalista prenikol až do pokutového územia, poslal center na opačnú stranu na hlavu IGORA ŽOFČÁKA a ten otvára skóre tohto zápasu – 1:1!
     
    34
    Domáci zahrávali ďalší priamy kop, aj ten si zobral na starosť Žofčák. Jeho center do pokutového územia bol však nepresný a k odkopu od svojej brány sa už pripravuje Kováč.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Miloš Nikolić (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    32
    Útok domácich zastavuje hlavný rozhodca, ktorý avizoval hru rukou od Jankauskasa. Zlaté Moravce si však loptu dlho neužili a znova sa k nej dostávajú Michalovce.
     
    31
    Michalovce sú teraz oveľa aktívnejšie, ale momentálne sa im nedarí v prieniku na útočnú polovicu. Ich súper sa však musí brániť a vyvarovať sa chybám, ktoré by domáci mohli potrestať.
    30. Pozorný brankár hostí
    Zdroj: www.huste.tv
     
    30
    Teraz to poriadne vrelo pred bránou hostí! Michalovce zahrávali priamy kop, center od Žofčáka doputoval až do pokutového územia a brankár Kováč sa musel mať na veľkom pozore, ale loptu dokázal vyboxovať do bezpečia.
     
    29
    Ani tento rohový kop však nič zaujímavého neponúkol, ale aktivita je stále na strane domácich. Michalovce sa nasťahovali na útočnú polovicu a tak sú hostia pod tlakom.
     
    28
    Táto strela však už bola zaujímavejšia. Kurminowski sa dostal pred pokutovým územím do zakončenia, ale brankár Kováč bol pozorný a loptu vyráža na rohový kop. Tlak domácich tak pokračuje ďalej.
     
    27
    Jankauskas krásne prenikol do pokutového územia hostí a našiel presnou prihrávkou Kolesára, ktorý však zbytočne robil kľučky a napokon loptu napálil len do dobre postaveného obrancu.
     
    26
    Do pokutového územia domácich sa podarilo odcentrovať Kotulovi, následne sa do zakončenia dostal Bartolomeu, ale loptu napálil len do obrancu. Zlaté Moravce však ešte ostávajú v útoku.
     
    25
    Na útočnú polovicu prenikajú hostia, ale domáci im veľa priestoru na kombináciu neposkytujú. Zápasu tak stále chýba väčší náboj, niečo čo by hru dokázalo výrazne oživiť. Snáď sa to čoskoro zmení.
     
    24
    Kolesárovi sa podarilo preniknúť do pokutového územia a pokúsil sa napokon aj vystreliť, ale tento nepresný pokus nijak nepreveril kvality brankára Kováča. Ten bude teraz odkopávať od svojej brány.
     
    23
    Sledovali sme rohový kop domáceho tímu. Od rohovej zástavky centroval pred bránu hostí Žofčkák, ale obrana Zlatých Moraviec odvrátila loptu do bezpečia. Michalovce sú však aj naďalej v útoku.
     
    22
    Do pokutového územia hostí smeroval prízemný center z pravej strany, ale loptu do bezpečia dostal Chren. Michalovce však ešte ostávajú nasťahované na útočnej polovici.
     
    21
    Aj hostia teraz preverili kvalitu obrany svojho súpera, ale futbalisti domáceho tímu takisto dostali loptu do bezpečia a Michalovce sa už pokúšajú o založenie útočného výpadu.
     
    20
    Na útočnú polovicu sa teraz snažia preniknúť futbalisti hosťujúceho mužstva. Michalovce však dobre bránia svoje územie a súpera tak k ničomu nepúšťajú. Domáci sa však musia mať na pozore.
     
    19
    Domáci sa teraz dlhšie držali na útočnej polovici, Kurminowski našiel dobrou prihrávkou Jankauskasa a ten sa odhodlal k strele na bránu súpera. Kováč bol však pozorný a loptu ukryl do svojich rukavíc.
     
    18
    Tempo hry začína mierne upadať, ani jednému z tímov sa teraz nedarí v útočnej fáze. Oba celky sa však pokúšajú o vysoké napádanie a snažia sa tak potrápiť svojho dnešného súpera.
     
    17
    Rohový kop však žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, bude to len odkop od brány a postará sa oň brankár Kira. Zlaté Moravce sa tak vracajú späť na svoje územie.
     
    16
    Pred bránu domácich sa snažil odcentrovať Chren, ale obrana domácich tento pokus zblokovala do bezpečia. Zlaté Moravce však ostávajú pred bránou domácich, pretože získavajú rohový kop.
     
    15
    Michalovce sa dostávali do rýchleho protiútoku, ale napokon sme zo strany domácich videli len nepresnú prihrávku. Zlaté Moravce tak rozbiehajú svoju kombináciu a cez postupné prihrávky sa snažia preniknúť smerom dopredu.
     
    14
    Obraz hry sa v týchto chvíľach nemení, sledujeme útoky na oboch stranách, ale ešte sme žiadnu zaujímavejšiu situáciu nezaregistrovali. Útočná snaha oboch tímov ju však snáď čoskoro prinesie.
     
    13
    Domácich táto situácia povzbudila a tak sa pokúšali o ďalší útočný výpad. Na útočnej polovici sa však Michalovce previnili iba nedovoleným zákrokom a tak sa lopta dostáva na kopačky hosťujúceho celku.
     
    12
    Napokon sme sledovali rýchly protiútok Michaloviec a už aj zo strany domácich prišlo zakončenie. Po dobrom centri do pokutového územia sa dostal k strele Bednár, ale bránu hostí prestrelil.
     
    11
    Loptu na svojich kopačkách drží hosťujúci celok, ale Zlatým Moravciam sa nedarí v prechode do útoku. Domáci sa však musia mať na pozore a vyvarovať sa chybám, ktoré by ich súper mohol potrestať.
     
    10
    Hra má teraz celkom rýchly spád, útočné výpady sa striedajú na oboch stranách. Zaujímavejšie situácie sme ešte nevideli, ale určite sa v úvode tohto stretnutia nenudíme.
     
    9
    Do pokutového územia domácich centroval Orávik, ale túto loptu dokázala obrana Michaloviec pokryť a následne sa domáci dostávajú do rýchleho protiútoku.
     
    8
    O rýchlu odpoveď sa tak snažili domáci futbalisti, ale prihrávka smerom dopredu na Kurminowskiho bola pridlhá a lopta doputovala iba k brankárovi Kováčovi.
     
    7
    Boli sme svedkami prvej strely na bránu v tomto zápase. Bartolomeu sa dostal k strele spoza pokutového územia, ale jeho pokus dokázal pokryť brankár Kira. Zlaté Moravce sa tak už vracajú späť na svoje územie.
     
    6
    Na útočnú polovicu sa teraz nasťahovali domáci futbalisti, ale zatiaľ sa Michalovce do zakončenia nedostali. Po chybnej kombinácii už domáci loptu stratili a do brejku tak ide ich dnešný súper.
     
    5
    V úvode zápasu sledujeme útočné snaženie na oboch stranách, ale zatiaľ sme žiadnu strelu na jednu či druhú bránu nevideli. Zápas sa však ešte len rozbieha a tak snáď čoskoro aj niečo zaujímavé uvidíme.
     
    4
    Zlaté Moravce sa pokúšali o ďalší útočný výpady, ale napokon zo strany hostí prišiel iba faul od Orávika na Turika. K lopte sa tak dostávajú domáci futbalisti, ale momentálne sa nikam neponáhľajú.
     
    3
    Michalovce však následne chybovali vo svojej rozohrávke a tak sa k lopte dostal ich dnešný súper. Zlaté Moravce však v útoku tiež nič zaujímavého nevymysleli a tak sa už o to pokúša znova domáci celok.
     
    2
    Domáci futbalisti majú aj naďalej loptu na svojich kopačkách a postupnými prihrávkami sa dostávajú až na útočnú polovicu. Hostia sa tak v úvode zápasu musia brániť.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Michalovce odohrajú toto stretnutie v bielych dresoch a hostia v červených.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Príjemný sobotný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu medzi mužstvami MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápasy v skupine o záchranu nikdy jasného favorita nemajú, ale v tomto zápase ním podľa postavenia budú domáci futbalisti. Rozhodovať sa však bude na ihrisku a tak nás zrejme čaká zaujímavé stretnutie. Z pozície rozhodcov ho povedú páni Ivan Kružliak – Tomáš Mókoš, Peter Kováč – Dušan Sedlák. Na štadióne v Michalovciach je tak už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto zápasu. Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Šosták, Carrillo, Šimčák – Bednár – Jankauskas, Turik, Niši, Kolesár – Kurminowski

    Náhradníci: Bieszczad – Shumeiko, Sulley, Matić, Bragin

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Chren (C), Horník, Pintér, Kotula – Bartolomeu, Nikolić, Paixao da Silva, Orávik – Urgela, Harba

    Náhradníci: Novota – M. Rigo, Duga, Jančura, O. Šašinka

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Tomáš Mókoš, Peter Kováč – Dušan Sedlák
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá MFK Zemplín Michalovce a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 17:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga, ktorá je už dávnejšie rozdelená na dve časti. Prvá šestka hrá o postup a tá druhá hrá o udržanie sa. Aktéri tohto zápasu sú práve v pozícii, keď musia bojovať o záchranu.

    MFK Zemplín Michalovce:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 31 bodov a tak sa v skupine o záchranu nachádzajú na 2. mieste, čiže v pokojných vodách. Na prvú Nitru domáci strácajú 6 bodov a pred treťou Podbrezovou majú náskok len troch bodov. V minulom zápase sa Michalovce predstavili na pôde poslednej Senice a po výhre 2:0 získali ďalšie tri body do tabuľky.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Hosťujúci futbalisti majú momentálne na svojom konte 26 bodov a tak sa nachádzajú na 4. mieste, ktoré ešte zaručuje priamu záchranu. Pred piatym Prešovom majú hostia náskok 6 bodov a na štvrtú Podbrezovú strácajú len 2 body. V minulom zápase však hostia prehrali na pôde Prešova 1:0.

    Favorit:
    Podľa papierových predpokladov sú favoritom tohto zápasu domáci futbalisti. V skupine o záchranu však ide o veľa a tak sa určite môžme tešiť na zaujímavé stretnutie.

    Zápas vám z pozície komentátora sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Miroslav Revaj

    Branky: 36. Žofčák (Kolesár), 79. Sulley (Kolesár)

    Karty:   81. Šimčák (MIC), 83. Matić (MIC), 90+3. Sulley (MIC) – 33. Nikolić (ZMO), 83. Harba (ZMO)   89. Šimčák (MIC)


    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Žofčák (C), Šosták, Carrillo, Šimčák – Bednár – Jankauskas, Turik (46. Matić), Niši, Kolesár (86. Shumeiko) – Kurminowski (72. Sulley).
    Náhradníci: Bieszczad – Shumeiko, Sulley, Matić, Bragin.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Kováč – Kotula, Pintér, Horník, Chren (C) – Orávik, Paixao da Silva, Nikolić (77. Duga), Bartolomeu (85. Jančura) – Urgela (46. O. Šašinka), Harba.
    Náhradníci: Novota – M. Rigo, Duga, Jančura, O. Šašinka.

    Rozhodčí: Ivan Kružliak – Tomáš Mókoš, Peter Kováč – Dušan Sedlák
    ocianews.com