Eibar – Alavés 0:1 (kon.) | Atlético – Levante 3:0 (kon.) | Getafe – Espanyol 1:0 (kon.)
Malaga – Real Madrid 1:2 (kon.)
konec
Getafe CF
1:0 (0:0)
Espanyol Barcelona
Neděle 15.04.2018, 18:30 • Coliseum Alfonso Pérez (Getafe) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:13. (20:22:06)
     
    Je konec! Getafe nakonec dokázalo ubránit svůj nadějný jednobrankový náskok a z dnešního utkání bere plný počet bodů. Espanyol začal hrát až třicet minut před koncem. Domácí si ale v obraně počínali hodně jistým dojmem a soupeře nepustili téměř k ničemu vážnějšímu.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Sergio Mora (Getafe CF).
     
    90+2
    I v nastaveném času sledujeme velkou řadu nedovolených zákroků. Getafe se snaží kouskovat hru, což mu maximálně vyhovuje.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Jorge Molina (Getafe CF).
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    88
    Nějaké menší zdravotní problémy má domácí brankář Guaita. Nehraje se více než minutu, na hrací plochu přispěchal lékařský personál.
     
    87
    Baptistao si našel na hranici malého vápna padající balón, který ale nedokázal usměrnit mezi tři tyče. To byla slibná šance pro hosty.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Amath Ndiaye (Getafe CF).
     
    85
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Vitorino Antunes.
     
    84
    Ani druhá exekuce nepřinutila Guaitu k zákroku, domácí se ale nemohou dostat na delší dobu k míči. Granero se zkouší dostat přes střed.
     
    83
    Na pořadu dne byl rohový kop pro Espanyol, na který se vyhoupl Vila. Jeho hlavička trefila pouze hlavu soupeře, konat se bude další roh.
     
    82
    Z velké vzdálenosti zkusil své štěstí Granero, jehož střela nebyla vůbec špatná. Nakonec přeci jenom vystoupala nad horní tyč.
     
    81
    Do konce zápasu zbývá už jen něco málo přes deset minut. Getafe je stále hodně pasivní, avšak soupeř se nemůže dostat k ničemu kloudnému.
     
    80
    Domácí nemají s bráněním útočných nájezdů soupeře žádné potíže. Espanyol působí neškodně, Guaita čeká na nějaký vážnější zákrok.
     
    79
    I nadále sledujeme optickou převahu Katalánců, kteří to zkouší přes všechny možné strany. Navíc se jim podařilo vybojovat rohový kop.
     
    78
    Baptistaova přihrávka na útočného kolegu Morena byla příliš čitelná, nicméně Bruno nestačil odehrát míč do bezpečnějšího prostoru.
     
    77
    Piatti opět pořádně rozhýbal hru na levém křídle, načež hosté nevybojovali ani rohový kop. Guaita s rozehrávkou od své brány nikam nespěchá.

    David Suchý

    Branky: 54. Damián Suárez (Fajr)

    Karty:   40. Á. Rodríguez (GET), 58. Flamini (GET), 86. Ndiaye (GET), 90+1. J. Molina (GET), 90+2. Mora (GET) – 53. Darder (ESB), 56. David López (ESB)   61. Flamini (GET)


    Držení míče: 38 % : 62 %.
    Střely na branku: 4:0. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 19:13.
    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Bruno González (C), Dakonam, Cabrera – Portillo, Flamini, Fajr, Ndiaye (85. Antunes) – Rémy (66. Mora), Á. Rodríguez (76. J. Molina).
    Náhradníci: E. Martínez – Jiménez, Antunes, Šibasaki, J. Molina, Mora, Molinero.

    Espanyol Barcelona: Pau López – Navarro, David López (C), Hermoso, Vilà – Ca. Sánchez (65. Granero), Darder – Melendo (70. Sergio García), Jurado (57. Piatti), Baptistão – G. Moreno.
    Náhradníci: Molleda – Caricol, V. Sánchez, Sergio García, Javi López, Piatti, Granero.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    ocianews.com