Tampa – New Jersey 5:3 (kon.) | Boston – Toronto 7:3 (kon.) | Anaheim – San Jose 2:3 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:5 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (1:2, 1:1, 0:0) Stav série: 0:2
San Jose Sharks
Neděle 15.04.2018, 04:45 • Honda Center, Anaheim • Play-off NHL • Čtvrtfinále Z. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    San Jose vyhrálo i druhý zápas na ledě Anaheimu a doma může zkusit sérii ukončit.

     
    Tři hvězdy utkání

    Logan Couture (SJS) (1+1)
    Hampus Lindholm (ANA) (1+1)
    Tomáš Hertl (SJS) (1+0) (07:20:34)
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA) (0+0, 3 střely na branku, čas na ledě 15:31)
    Tomáš Hertl (SJS) (1+0), 6 střel na branku, čas na ledě 20:37)
     
    Střely na branku v zápase

    Anaheim Ducks: 30

    San Jose Sharks: 35
     
    Je hotovo, je konec. Nic dalšího se ve druhém zápase kalifornské série play-off nestane. San Jose Sharks zvládli také druhé měření sil na ledě soupeře a domů do SAP Center si povezou vedení 2:0 na zápasy. Byli jsme ale svědky pořádného dramatu. I když Žraloci vedli o dva zásahy, ve druhé třetině se Ducks dostali na dostřel. A ve zbytku základní hrací doby usilovali o vyrovnání. Díky pohotovému Martinu Jonesovi však hosté náskok udrželi a nakonec si došli pro těsnou a důležitou výhru 3:2. Pochvalu zaslouží i domácí gólman John Gibson, jenž svůj tým držel ve hře až do konce. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek víkendu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Ještě je tu zakázané uvolnění San Jose Sharks v době, kdy do konce zbývá jediná vteřina. Bude se tedy ještě jednou vhazovat u branky Jonese.
     
    59:35
    Další vyhození San Jose aspoň do středního pásma, ale Ducks jsou rychle zpátky vepředu. Budou ale muset rychle pálit.
     
    59:13
    Domácí mužstvo si vybírá oddechový čas a zkusí ještě vymyslet něco, co by jej dovedlo k vyrovnání.
     
    59:13
    Začala poslední minuta třetí třetiny. Martin Jones se musel na brankovišti hodně rychle otáčet, aby zastavil dorážky Perryho a Rakella. Ale zvládl to.
     
    58:48
    Couturemu se nepodařilo trefit ze středního pásma prázdnou branku, ale aspoň vyhodil kotouč do útočné třetiny.
     
    58:28
    Už se tak děje. John Gibson odjel na střídačku a Anaheim to zkusí se šesti hráči v útočném pásmu.
     
    58:24
    Corey Perry je zpátky ve hře. To znamená, že se hraje v pěti na obou stranách. A můžeme očekávat domácí hru bez gólmana.
     
    58:16
    Po Vlasicově rána zase nechtěl Gibson nic riskovat a raději zařídil nové buly. I když mohl rozehrávat, teď by se mu to asi nevyplatilo.
     
    58:01
    Gibson vyhodil puk přes mantinel, ale bylo to s tečí, takže trest nepřijde. Do návratu Perryho na ledovou plochu zbývá už jen pár sekund. A pak začne kačeří hon za vyrovnáním.
     
    57:30
    Vlasicova zajímavá rána, ale gólman domácích ji stačil stáhnout lapačkou ze vzduchu a přerušit hru. Ducks ale stále hrají oslabení a čas do konce rychle plyne.
     
    57:05
    Joe Pavelski zakončoval z pravého kruhu, ale střelou zápěstím trefil jen připraveného Gibsona. Pak se Ducks málem dostali v oslabení do přečíslení.
     
    56:50
    Teď je navíc kotouč někde mezi diváky, takže se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    56:41
    Anaheim se nadvakrát osvobodil vyhozením, San Jose má zatím problém udržet se na kotouči v útočném pásmu.
     
    56:17
    Tak tohle byl hodně zbytečný faul, který Ducks kříží cestu k vyrovnání. Corey Perry si u mantinelu vyšlápl na Melkera Karlssona a dostává trest za nedovolené bránění. Využijí Sharks přesilovku?
     
    56:03
    Žralokům se podařilo vyhodit tak, aby se nepískalo zakázané uvolnění. A pak dokonce Gibson přerušil, takže mají Sharks vhazování v útočné periodě.
     
    55:27
    Evander Kane nabral puk od levého mantinelu a poslal jej na branku. Trefil Gibsona do masky. Pokračuje se ovšem bez přerušení, gólman Ducks to ustál.
     
    55:06
    Tierney se rozhlížel ve středním pásmu, jestli zkusit výpad dopředu. Nakonec zvolil jistotu a pouze vyhodil s odrazem o zadní mantinel.
     
    54:34
    Brandon Montour a jeho další střelecký pokus, nyní z dálky. Jenže Martin Jones od začátku na puk viděl, takže neměl problém zakročit.
     
    54:10
    San Jose se začíná stahovat ve čtyřech lidech na modré obranné čáře a je jasné, že tohle bude pro Anaheim stále hůře průchozí hráz. Ještě uvidíme jednu komerční pauzu.
     
    53:50
    Domácí to zkoušejí nahozeními po mantinelu, ale to se zatím nezdá jako účinná taktika. Aspoň ale udrželi útočné pásmo.
     
    53:11
    Manson vypálil a před brankoviště sjížděl dorážet Rakell. Moc nechybělo, aby se trefil. Ale někdo mu nejspíš na poslední chvíli stačil zablokovat hokejku.
     
    52:32
    Odpískáno postavení mimo hru proti San Jose. Vhazovat se bude ve středním pásmu, hosté mohou aspoň pošetřit síly.
     
    52:25
    Po komerční pauze opět projevují aktivitu domácí. Ale budou muset ještě přidat, protože čas do konce se jim rychle krátí.
     
    51:57
    Ondřej Kaše ujížděl s Montourem do přečíslení dva na jednoho, obránce Ducks zakončoval. Ale přestřelil, což jej pak mohlo pořádně mrzet. Obrovská šance.
     
    51:45
    Kačeři jsou v plném počtu a mohou zase přemýšlet nad hrou směrem dopředu.
     
    51:07
    Až nyní se Anaheim osvobozuje, puk vyhodil Ryan Kesler. A vypadá to, že domácí tohle oslabení zvládnou bez inkasování.
     
    50:44
    Ještě jednou Pavelski, hned po něm Hertl. San Jose drží soupeře pod tlakem, ale zatím si láme zuby na skvěle zasahujícím Gibsonovi.
     
    50:06
    Hned poté se do kotouče z levé strany opřel obránce Brent Burns. Rána to byla jako z děla, ale ještě ji někdo před brankovištěm dokázal zblokovat.
     
    49:48
    První střelu vyslal od modré čáry kapitán Joe Pavelski, ten ale minul horní tyčku.
     
    49:17
    Komplikace pro domácí v cestě za vyrovnáním. Nick Ritchie nechal hokejku pod nohama soupeře a dostane jasné dvě minuty za podražení. Takže naopak šance pro Sharks pojistit si vedení.
     
    48:45
    Hosté nikam nespěchají, hlavně se snaží držet puk daleko od své branky. Burns pak nahodil po mantinelu, aby Sharks mohli dostřídat.
     
    48:18
    San Jose kritické okamžiky ustálo. Evander Kane je zpátky na ledě a druhá přesilovka Anaheimu tedy gólem nekončí. Bude se znovu hrát v pěti.
     
    47:56
    Teď už měl Martin Jones co dělat. Zůstal sedět na ledě a ještě na něj dorážel Silfverberg. Přesto kanadský brankář udržel puk před brankovou čarou.
     
    47:16
    Navíc teď Ducks překombinovali situaci v útočném pásmu a tak trochu sami se o něj připravují. Polovina z trestu Evandera Kanea už je minulostí.
     
    46:55
    Hosté velmi dobře přistupují k soupeřům a nedávají jim čas na zakončení. Getzlaf se marně vytáčel na levé straně a hledal prostor pro střelu.
     
    46:24
    Sharks okamžitě vyhazují kotouč přes všechny čáry. Druhé oslabení začali nejlépe, jak jen ho začít mohli.
     
    46:12
    Možná klíčový okamžik zápasu. Evander Kane dostává dvě minuty za zdržování hry, vyhodil puk přes mantinel. A to znamená, že si Anaheim zahraje svou druhou přesilovku. V té první skóroval.
     
    46:10
    Rakell a Kaše si narazili puk na pravé straně útočného pásma, ale k zakončení nedošlo.
     
    45:36
    Couture a Hertl měli společně namířeno do akce, ale ještě před modrou čarou přišli o kotouč. Potom hosty do útočné třetiny dostal pohotový Mikkel Boedker.
     
    45:03
    Hraje se hodně ze strany na stranu a rozhodně to nevypadá na obranný hokej. Střední pásmo obě družiny přecházejí velmi rychle.
     
    44:26
    Naopak na druhé straně musel zázračný zákrok vytáhnout Gibson. Nejprve zlikvidoval Donskoie, pak se akrobaticky blýskl proti Tierneyemu. Ten se musel chytat za hlavu.
     
    43:48
    Zatím to vypadá, že Ondřej Kaše dnes nemá potřebné štěstí. Znovu byl blízko, když u tyče dorážel, ale opět neuspěl.
     
    43:25
    Mikkel Boedker získal pro svůj celek útočné pásmo. Pak ale neměl komu nahrát a stejně musel kotouč odevzdat.
     
    42:51
    Silfverberg je dnes velmi aktivní. Tentokrát dostal nahrávku od Lindholma a bez větší přípravy pálil zápěstím. Jones ale na puk dobře viděl, takže v rozkleku zasáhl.
     
    42:37
    Eric Fehr prověřil Gibsona. Útočník Sharks zůstal sám na pravé straně a zkusil střelu zápěstím, na americkém gólmanovi si ale nakonec vylámal zuby.
     
    41:56
    Adam Henrique doloval puk v rohu, tam byla ale úspěšnější hostující obrana. Sharks se budou chtít asi více soustředit na hru dozadu.
     
    41:26
    Ondřej Kašeho a jeho dnes několikátá možnost. Bekhendem zametal kotouč po ledě, Martin Jones ale pohotově zasáhl a přerušil hru.
     
    41:13
    Paul Martin hledal najeté útočníky, jenže nikdo v bílém dresu zrovna neměl volnou hokejku. A tak se musel vracet zpátky.
     
    40:35
    Jakob Silfverberg neměl komu nahrát, a tak od pravého mantinelu aspoň nahodil puk na branku. Nahození se ale sotva dostal před brankoviště San Jose.
     
    40:10
    Anaheim i ve třetí třetině vyhrál úvodní vhazování a vrhl se do akce. Ta ovšem skončila ještě ve středním pásmu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Za pár okamžiků odstartuje třetí třetina zápasu. Dočká se Anaheim vyrovnání, nebo San Jose závěr zvládne?
     
    Střely na branku po dvou třetinách

    Anaheim Ducks: 19

    San Jose Sharks: 22
     
    Více už se toho ve druhé třetině nestane. Ve druhém dějství jsme viděli po jedné brance na každé straně. Nejprve předvedl luxusní parádičku Tomáš Hertl, potom domácí dostal na dosah vyrovnání obránce Hampus Lindholm, když využil přesilovku. Je to tedy znovu o jeden gól a ve třetí třetině nás ještě čeká zajímavé drama. Kdo pro sebe urve druhý mač série?
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:04
    Začala poslední minuta druhé třetiny, Ducks ještě hledají prostor, kudy se dostat do útočného pásma.
     
    38:50
    Mikkel Boedker vyhazuje na zakázané uvolnění, takže hosté se budou muset přesunou před svého gólmana.
     
    38:30
    Ale tentokrát už zakončení přišlo. Gibson se vytasil lapačkou proti Tomáši Hertlovi, který je dnes očividně při chutí. Tohle byla jeho třetí gólovka, zatím skóroval jednou.
     
    38:18
    San Jose si v útočném pásmu nahrávalo z jedné strany na druhou, ale k ničemu to nevedlo, rozhodně ne ke střele.
     
    37:39
    Perryho nahození od mantinelu těsně před Jonesem přesměroval Ritchie, maskovaný muž Sharks ale stihl dát zavčas betony k sobě.
     
    37:08
    A znovu velmi důležitý zásah Gibsona. Sharks ujížděli do přečíslení dva na jednoho, Meier nebezpečně vypálil a gólman Anaheimu zasáhl betonem. Tohle byla tutovka.
     
    36:36
    Gibson se musel znovu vyznamenat, tentokrát ho zkoušel překonat Pavelski. Ale brankář Kačerů svůj tým drží v zápase a v bitvě o první bod v sérii.
     
    36:05
    Nebezpečná střela obránce Justina Brauna, který zůstal volný na pravém kruhu. Měl dostatek času na přípravu, přesto nakonec o pořádný kousek minul klec.
     
    35:39
    Ještě jedna komerční přestávka v tomto dějství, potom už budeme pokračovat ve zbytku druhé třetiny.
     
    35:28
    Couture ještě udržel útočnou třetinu pro San Jose, pak se o ni ale hosté sami připravili.
     
    34:51
    Už se hraje docela dlouho bez přerušení, převážně v domácí třetině. San Jose navzdory tomu zatím neprodukuje větší šance.
     
    34:18
    Labanc vybojoval puk v rohu mantinelu pro Sharks, následovala nahrávka na Meiera. Švýcar ovšem nedokázal propasírovat puk až na branku Gibsona.
     
    33:34
    Donskoi zavezl puk dopředu, zůstal ale sám proti třem hráčům soupeře, takže jeho šance na úspěch nebyly vůbec velké. Což se také potvrdilo.
     
    33:08
    DeMelo se dostal do postavená mimo hru, jeho tým tak nemohl pokračovat do útočného pásma. Uvidíme nové vhazování na modré čáře.
     
    32:52
    Martin Jones raději podržel nahozený kotouč, i když ještě mohl rozehrávat. Dobře ví, že za současného stavu se nevyplatí riskovat.
     
    32:28
    Na druhé straně znovu v akci Ondřej Kaše. Ten dělá vše pro to, aby se dnes prosadil, zatím mu však nepřeje štěstí.
     
    32:01
    Joe Pavelski to zkusil sám po pravé straně, ale raději měl ještě volit nahrávku do středu útočného pásma. Takhle o puk docela rychle přišel.
     
    31:25
    San Jose se nechce nechat zahanbit a znovu zažehlo útočné motory. Dvě nahození z dálky ovšem minula brankový prostor, Gibson nebyl nucen zasahovat.
     
    30:37
    Adam Henrique zavezl kotouč do útočného pásma a zajímavě tam s ním míchal. Proti dvěma bránícím hráčům soupeře se ale prosadit nedokázal.
     
    30:12
    Následuje komerční přestávka, obě strany tak mají menší čas k oddechu.
     
    30:12
    Tomáš Hertl a jeho zakončení k pravé tyči, kam se ale Gibson stačil skvěle přesunout. Sledujeme poslední dobou hodně šancí na obou stranách.
     
    29:17
    Corey Perry měl na hokejce vyrovnání, ale zkušený forvard Ducks trefil jen tyčku branky San Jose. Halou to jenom zahučelo.
     
    28:56
    A teď je to pro změnu Anaheim, kdo působí jako politý živou vodou. Vypadá to, že dnes ještě bude rozhodně na co koukat.
    27:51 Hampus LINDHOLM - 2:3
     
    27:51
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Avšak i z nepovedené přesilovky se dá nakonec vytěžit branka. Anaheim se poprvé v početní výhodě dostal do útočného pásma a hned z toho profitoval. Mezi kruhy zůstal nikým nepokrytý obránce HAMPUS LINDHOLM, jenž nezaváhal. V klidu zamířil do pravého horního rohu a střelou zápěstím tam poslal kotouč. Martin Jones zrovna ztratil přehled o situaci a nestačil zabránit inkasování. Máme tu tedy novou zápletku. Asistence: Ryan Getzlaf, Ryan Kesler.
     
    27:15
    Anaheimu se přesilovka nedaří. Dokonce hosté v oslabení zahrozili. Logan Couture ujížděl sám na branku a domácí měli štěstí, že se mu nepovedlo zakončení.
     
    26:38
    San Jose ale okamžitě vyhazuje přes všechny čáry, navíc se přerušuje hra u domácí klece.
     
    26:30
    Anaheim Ducks si zahrají svou první dnešní přesilovku. Hostující obránce Paul Martin totiž inkasuje dvě minuty za sekání a bude doufat, že jeho tým neinkasuje.
     
    26:18
    Hraje se v daleko klidnějším tempu než v první třetině. Přesto sledujeme šance. Donskoi zkusil překonat Gibsona z úhlu, ten se ještě stačil přesunout k tyči.
     
    25:43
    San Jose vyhazuje na zakázané uvolnění, teď to bylo docela zbytečné vyhození přes všechny čáry.
     
    25:28
    Nadále působí aktivně Ondřej Kaše. Když chtěl však jít do akce s Lindholmem, tak obránce Ducks ztratil kotouč na modré čáře.
     
    24:58
    Rickard Rakell to zkusil vzít na sebe a překvapit obranu soupeře. To se mu sice částečně povedlo, ale zakončení už nebylo tak dobré. Jones vůbec nemusel zasahovat.
     
    24:21
    Domácí ztratili na důrazu ve středním pásmu a lacino tam přichází o kotouče. Měli štěstí, že teď Žraloci vyhodili na zakázané uvolnění.
     
    23:50
    Manson to zkoušel aspoň dělovkou od modré čáry. Jenže trefil těla hráčů před brankovištěm, takže hostující gólman nemusel zasahovat.
     
    23:15
    Je znát, že se Anaheim dostal do útlumu. Má nyní problém se s kotoučem dostat vůbec do útočného pásma a vytvořit jakoukoli kombinaci.
     
    22:39
    Grantovo nahození z dálky Martin Jones v klidu kryje, bude se ale vhazovat před jeho zraky.
    21:11 Tomáš HERTL - 1:3
     
    21:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla hokejová parádička, kterou předvedl český útočník TOMÁŠ HERTL! Doposud ho v sérii nebylo tolik vidět a spíše rozdával puky spoluhráčům. Ale teď se Hertl blýskl nádherným průnikem. Prohodil soupeři kotouč mezi nohama, získal ho zpátky na hokejku a následně zavěsil pod horní tyčku bekhendem. Brankář Gibson se nestačil divit, co se to vlastně stalo. A stejně tak ztichla celá hala. Sharks tak mají na hokejkách vedení o dvě branky a domácí jsou v problémech. Asistence: Mikkel Boedker, Logan Couture.
     
    20:55
    A další přerušení, Ondřej Kaše poměrně zbytečně vyhodil kotouč na zakázané uvolnění a hra se vrací před Johna Gibsona.
     
    20:37
    Hra je přerušena ve středním pásmu kvůli nějakému technickému přestupku, vhazovat se nejspíš bude na modré čáře.
     
    20:15
    Jako první se ve druhé části vydali zkusit štěstí Ducks. Obrana hostů ale nedovolila větší komplikace a střelu na branku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Zanedlouho začne druhá třetina utkání. Dočkáme se dalšího obratu, nebo San Jose rozšíří svůj náskok?
     
    Střely na branku v první třetině

    Anaheim Ducks: 8

    San Jose Sharks: 9
     
    Máme za sebou první třetinu druhého utkání série mezi Anaheim Ducks a San Jose Sharks. Domácí šli sice velmi rychle do vedení, ale o to postupně přišli. Sharks otočili skóre zásluhou Sörensena a Coutureho. Anaheim tedy znovu ztrácí a bude muset o přestávce přemýšlet, co pro zbytek duelu změnit. Zatím sledujeme pohledný hokej plný šancí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:45
    A je tomu tak. Cogliano aspoň nahodil z úhlu, protože neměl v daném okamžiku komu nahrát.
     
    19:16
    Začala poslední minuta první třetiny, zatím se hraje ve středním pásmu. Ale je dost možné, že to ještě jedna či druhá strana zkusí.
     
    18:55
    Rakell založil novou útočnou akci s Kašem, český útočník se pak zkusil prosadit z otočky. Ale netrefil zařízení.
     
    18:10
    Ale Anaheim to ještě před odchodem do kabin zkouší. Lindholm nabral puk u modré čáry na hokejku a hodil ho někam před branku. Tam jej nikdo nedorazil.
     
    17:37
    Meier to zkusil ránou z první od modré čáry, ale orazítkoval pouze zadní mantinel. Je jasné, že hosté nebudou chtít za každou cenu nikam spěchat.
     
    17:19
    Po delší době práce pro Martina Jonese, který si v pohodě poradil se zakončením Ryana Keslera. Ještě v tomto dějství uvidíme jednu komerční přestávku.
     
    16:45
    Už se hraje dlouho bez přerušení. Ducks by teď ale potřebovali menší pauzu, aby se mohli uklidnit a dokončit třetinu bez dalších zaváhání.
     
    16:06
    Anaheim je teď v útlumu, přestože už hraje v plném počtu. Druhá inkasovaná branka domácí očividně zaskočila.
    14:41 Logan COUTURE - 1:2
     
    14:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Na co Sharks sáhnou, to se jim daří. Hosté využívají hned svou první přesilovku v zápase. Několik pokusů šlo nejprve vedle branky. Ale pak na sebe vzal zodpovědnost útočník LOGAN COUTURE. Ten se z levé strany prosmýkl až před Johna Gibsona, kterého překonal bekhendovou kličkou po ledě. Tam už americký gólman nestačil natáhnout svůj beton. San Jose tak otáčí skóre a poprvé v dnešním duelu vede. Co na to Ducks? Asistence: Kevin Labanc, Joe Pavelski.
     
    14:06
    Anaheim se poprvé v oslabení osvobozuje. Vyhodil do středního pásma a má prostor k vystřídání formací.
     
    13:49
    Burns vystřelil, jeho pokus Gibson ještě zastavil. Jenže pak přišly dorážky Hertla a Pavelskiho, s nimiž měl gólman Kačerů mnohem větší trable. Nakonec to ale zvládl.
     
    13:37
    Domácí Brandon Montour hákoval Melkera Karlssona a bude muset za tento zákrok dvě minuty pykat. Uvidíme, jak se Sharks povede úvodní přesilovka utkání.
     
    13:31
    Melker Karlsson se protáhl kolem pravého mantinel a byl faulován, San Jose si zahraje početní výhodu.
     
    12:54
    Adam Henrique chtěl doklepnout do sítě poskakující puk na brankovišti, jenže těsně Jonese nepřekonal. Anaheim je ale znovu na koni, přestože to tak ještě před chvílí nevypadalo.
     
    12:05
    Znovu český forvard Kaše. Tentokrát dorážel puk před brankovištěm. Zatím patří k nejlepším domácím hokejistům v zápase, už několikrát ohrozil zařízení San Jose.
     
    11:43
    Kaše ovšem dobře zapracoval vepředu a málem se mu podařilo překvapit Jonese. Pak ale netrefil branku.
     
    11:15
    Sharks najednou působí jako polití živou vodou. Jsou mnohem častěji v útočném pásmu a obrana Ducks s tím má potíže.
    09:41 Marcus SÖRENSEN - 1:1
     
    09:41
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jenže tentokrát už se hosté prosazují a máme poměrně rychle vyrovnáno. Ukazuje se, jak je důležitá práce obránců na modré čáře. Brenden Dillon nahodil touš o zadní mantinel. Puk se pak odrazil příhodně na hokejku MARCUSE SÖRENSENA, který bez větších obtíží skóroval doklepnutím za překvapeného Johna Gibsona. Tady domácí brankář mohl těžko něco dělat. Začínáme tedy výsledkově znovu, bude to opět napínavé. Asistence: Brenden Dillon.
     
    09:29
    Dorážku Tomáše Hertla z úhlu má gólman Kačerů v rukavici, znovu se bude vhazovat před jeho zraky. Zatím nedává soupeři moc prostoru k zakončení.
     
    09:18
    Vlasic převzal nahrávku od Burnse a zkusil vystřelit zápěstím. To také udělal, jenže vůbec netrefil přesně branku.
     
    08:38
    John Gibson raději podržel kotouč, pak se před ním strhla menší strkanice. Nebylo to nic vážného, ale jde znát, že dnes uvidíme dost emotivních okamžiků.
     
    08:20
    Oba týmy jsou zpátky v plném počtu, větší šanci jsme při hře ve čtyřech neviděli. Ale Anaheim to teď chce zkoušet také při plném počtu hráčů na ledě.
     
    07:55
    Na druhou stranu zkusil rychlou akci Logan Couture, ani on však se svým překvapivým zakončením bekhendem neuspěl.
     
    07:25
    Při hře ve čtyřech se nikdo moc nikam nežene. Ondřej Kaše sice získal útočné pásmo pro Ducks, jenže od modré čáry už neměl komu rozdat kotouč.
     
    06:40
    Kesler se prosmýkl do zakončení a Martin Jones musel přerušit hru, aby nedošlo k dalším dorážkám. Nakonec gólman Sharks situaci zvládl vyřešit.
     
    06:12
    Chystají se první vyloučení, a to na obou stranách. Za domácí jde pykat Jakob Silfverberg, za hosty Evander Kane. Oba vyfasovali menší tresty za hrubost, hrát se bude ve čtyřech.
     
    06:12
    Na řadě je první komerční pauza, za chvíli budeme pokračovat.
     
    06:12
    Silfverberg si dělal zálusk na druhou branku v zápase. Unikal po levém mantinelu, tam ale rychle o kotouč přišel.
     
    05:48
    Hra znovu přerušena. Kevin Labanc byl tvrdě sražen u mantinelu a hostům se to vůbec nelíbí. Rozhodčí ale ani teď nehodlají vylučovat. Ještě se urodila menší rozmíška, ale jinak vše skončí bez dalších emocí.
     
    05:32
    Ofsajd i na druhé straně, Burns nahrál spoluhráči v nevhodném okamžiku. Hra se oproti prvním střídáním trochu uklidnila a celky už si dávají větší pozor na zadní vrátka.
     
    05:03
    Domácí hokejisté nemohli do útočného pásma, nacházeli se v postavení mimo hru. Bude se znovu vhazovat.
     
    04:39
    Na druhé straně hrací plochy pro změnu v akci forvard Rickard Rakell. Ten ale od levého mantinelu neměl s kým pokračovat do kombinace. Pak jej zastavil důrazný Burns.
     
    04:15
    Justin Braun zahrozil nahozením od modré čáry. Gibson na puk sice dobře viděl, i tak měl ale co dělat, aby ho stačil vyrazit hokejkou před sebe.
     
    03:27
    Joonas Donskoi nepříjemně napadal rozehrávku soupeře za klecí Gibsona, tam mu ale nikdo další nepomohl. Hosté si budou muset na svou další příležitost počkat.
     
    03:05
    Anaheim Ducks vyhazují na zakázané uvolnění, vhazovat se bude před zraky jejich maskovaného muže.
     
    02:59
    A začíná se přiostřovat také v soubojích. Paul Martin schytal ránu v pravém rohu obranného pásma od soupeře, ale vše bylo v pořádku podle pravidel.
     
    02:19
    San Jose se ale snaží oplácet stejnou mincí. Dillonovo nahození před brankou dorážela dvojice útočníků a Gibson se poprvé pořádně zapotil.
    00:40 Jakob SILFVERBERG - 1:0
     
    00:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Jak to může být jednoduché. V minulém utkání čekal Anaheim dlouho na gól a nakonec se nedočkal. Dnes neutekla ještě ani jedna celá minuta a Ducks jdou do vedení. Útočník domácích JAKOB SILFVERBERG zkusil nahodit kotouč nenápadně z dálky na branku, což se mu nakonec vyplatilo. Zakončení brankáře Sharks zaskočilo a puk mu propadl někde mezi rukou a tělem. Honda Center se může poprvé v sérii radovat a San Jose bude nuceno dohánět. Asistence: Hampus Lindholm.
     
    00:08
    Na úvodním vhazování si lépe vedl domácí celek, který také zkusil založit první útočnou akci. Na střelu na branku ale zatím čeká.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči se připravují na úvodní buly, budeme moci začít.
     
    Už si jen poslechneme hymnu a vše bude připraveno ke startu druhé bitvy série!
     
    Ještě jednou vítejte u dnešního utkání, začneme zhruba za deset minut.
     
    Úvodní sestavy:

    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, M. Pettersson, Welinski – Rakell, Getzlaf, Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Vermette, D. Grant, J.T. Brown.

    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – E. Kane, Pavelski, Donskoi – Hertl, Couture, Bødker – Meier, Tierney, Labanc – Sörensen, Fehr, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Charron, Watson – Sericolo, Racicot.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

    Útočník San Jose Evander Kane dal hned ve svém prvním utkání play-off v kariéře dva góly.

     
    Vítejte u dalšího utkání play-off NHL! Dnes je na programu druhý duel série prvního kola mezi týmy Anaheim Ducks a San Jose Sharks. Úvodní bitvu celkem s přehledem zvládli hosté, Kačeři mají rivalovi co vracet.
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Kaše (ANA) (0+0)
    Tomáš Hertl (SJS) (0+1)
     
    Předchozí utkání v sérii

    Anaheim Ducks – San Jose Sharks (0:3), branky a nahrávky: 28. Kane (Pavelski, Hertl), 34. Kane (Pavelski, Dillon), 36. Burns (Meier) (všichni San Jose)
     
    ANAHEIM DUCKS

    Anaheim pro sebe těsně před koncem základní části získal výhodu domácího ledu v sérii proti San Jose. Jenže zatím to nevypadá, že by z toho dokázal těžit. V pátek nestačil dát nedalekým rivalům ani jednu branku a je jasné, že bude muset zapracovat především na hře dopředu. Celkem sice na gólmana Martina Jonese vyslali 25 střeleckých pokusů. Jenže ty byly buď málo nebezpečné, nebo je vytáhlý lapač puků skvěle pokryl. Svou roli hraje i to, že Sharks výborně blokují zakončení Ducks. V první střetnutí jich vykryli celkem 20, zatímco domácí celek usnadnil svému gólmanovi práci pouze ve 13 případech. A o něco hůře na tom Anaheimští byli i při úspěšnosti na vhazování. Zkrátka, Kačeři mají před druhým měřením sil co zlepšovat. Pokud se jim to nepovede, pojedou do SAP Center se ztrátou 0:2 na zápasy.
     
    SAN JOSE SHARKS

    Lepší začátek play-off si Žraloci snad ani představovat nemohli. V úvodním duelu zahajovacího kola série se sice čekalo na gól až do druhé třetiny. Pak se ovšem parta kolem kapitána Joe Pavelskiho (0+2 )rozjela jako uragán. Zásluhou dvou rychlých tref nedávné posily Evandera Kanea (2+0) Sharks vedli 2:0, třetí zásah přidal ještě před odchodem do kabin zakončením od modré čáry Brent Burns (1+0). Ve zbytku duelu San Jose s klidem uhlídalo svůj náskok, s přehledem dokráčelo pro první a důležitý bod vyřazovacích bojů. A co víc, brankář Martin Jones hned udržel čisté konto, což dodá klid spoluhráčům vepředu. Mimo jiné zapsal kanadský bod za přihrávku i český útočník Tomáš Hertl (0+1). Žralokům v pátek nad ránem taktéž pomohlo, že rychle využili přesilovou hru, díky které se dostali do trháku. Zvítězí v Anaheimu i podruhé?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 04:30.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 1. Silfverberg (H. Lindholm), 28. H. Lindholm (Getzlaf, Kesler) – 10. Sörensen (Dillon), 15. Couture (Labanc, Pavelski), 22. Hertl (Bødker, Couture)


    Anaheim Ducks: Gibson (R. Miller) – H. Lindholm, Manson, Beauchemin, Montour, M. Pettersson, Bieksa – Rakell, Getzlaf (C), Perry – Cogliano, Kesler, Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Vermette, D. Grant, J.T. Brown.
    San Jose Sharks: M. Jones (Dell) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – E. Kane, Pavelski (C), Donskoi – Hertl, Couture, Bødker – Meier, Tierney, Labanc – Sörensen, Fehr, M. Karlsson.

    Rozhodčí: Charron, Watson – Sericolo, Racicot

    Diváci: 17 430
    Anaheim 0 4 San Jose
    #1 Pátek 13.04.2018 • 04:30
    Anaheim - San Jose 0:3
    #2 Neděle 15.04.2018 • 04:45
    Anaheim - San Jose 2:3
    #3 Úterý 17.04.2018 • 04:30
    San Jose - Anaheim 8:1
    #4 Čtvrtek 19.04.2018 • 04:30
    San Jose - Anaheim 2:1
    bahis siteleri