La Coruňa – Sevilla 0:0 (kon.) | Celta Vigo – Barcelona 2:2 (kon.) | Villarreal – Leganés 2:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:2 (1:1)
FC Barcelona
Úterý 17.04.2018, 21:00 • Balaídos, Vigo • Španělská LaLiga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký úterní večer přeji všem příznivcům španělského fotbalu. Dnes je na programu vložené třiatřicáté kolo Primera Division a my prostřednictvím tohoto online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy Real Club Celta de Vigo a FC Barcelona.
     
    Real Club Celta de Vigo

    Domácí Celta de Vigo je v tabulce na devátém místě se třiačtyřiceti body a sedm kol před koncem tak má stále šanci poprat se o postup do předkola či základní skupiny Evropské ligy. Šance stále žije a dnes by rádi fotbalisté tohoto týmu ve svém teritoriu rádi bodovali. Ovšem, nečeká je tedy vůbec nic jednoduchého. Na jejich trávník totiž přijede hvězdná Barcelona, která prahne také po výhře, aby se přiblížila zisku ligového titulu.
     
    FC Barcelona

    Hráči Barcelony jsou na prvním místě s dvaaosmdesáti body a mají blízko zisku ligového titulu. Jednu jistotu ale mají. A tou je postup do základní skupiny Ligy mistrů. V té se letos dostali do čtvrtfinále, ale překvapivě je vyřadil italský AS Řím v čele s českým hráčem Patrikem Schickem a letošní pouť Ligou mistrů tak Barcelona ukončila dříve, než předpokládala. Nyní je tedy čeká už jenom soustředění se na titul, který chce získat a svůj náskok by nerada ztratila. Hosté tak na půdu svého soupeře jedou s jasným cílem, a sice získat tři body.
     
    Vzájemná utkání

    Naposledy se oba celky utkaly letos v lednu v rámci španělského poháru a výsledky 1:1 a 5:0 postoupila Barcelona do čtvrtfinále, kde vyřadila Espanyol a zahraje si tak semifinále. Takže hosté mají ve hře ještě i zisk pohárové trofeje. Co se týče ligy, poslední duel mezi oběma týmy skončil remízou 2:2.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile rád provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.


     
    Úvodní sestavy:

    Real Club Celta de Vigo: S. Álvarez – Wass, Roncaglia, Sergi Gómez, J. Castro – Méndez, Jozabed, Lobotka, Sisto – Gómez, Aspas (C).
    Náhradníci: Blanco – Cabral, Fontàs, Mazáň, Mor, Boyé, Radoja.

    FC Barcelona: ter Stegen (C) – Semedo, Y. Mina, Vermaelen, Digne – A. Gomes, Paulinho – O. Dembèlé, Denis Suárez, Coutinho – Alcácer.
    Náhradníci: Cillessen – Alba, Umtiti, Roberto, Messi, L. Suárez, Aleix Vidal.

    Rozhodčí: David Fernandez Borbalan.
     
    Oba celky jsou již na hrací ploše a utkání za několik okamžiků začne. Domácí nastupují ve světle modrých dresech, hosté se oděli tradičně do vínově-modrých pruhovaných dresů.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí fotbalisté na pokyn píšťalky rozhodčího uvedli míč do pohybu a ihned se hnali dopředu, jejich první akci však zastavil faul jednoho z hráčů Barcelony, a tak Celta opět kombinuje na obranné polovině.
     
    2
    Domácí nakonec přešli dopředu a zkusili dvakrát proniknout kupředu ze strany. Sisto přenechal míč spoluhráči, který našel centrem na zadní tyči volného Wasse, ale ten byl lapen v ofsajdu.
     
    3
    Hosté zatím v úvodu hrají možná trochu překvapivě až příliš zataženě, to domácí hýří aktivitou. Roncaglia nyní směřoval dlouhý nákop dopředu na spoluhráče, ten ale na balón nedosáhl.
     
    4
    První akci Katalánců táhl po pravé straně Dembélé, ovšem ihned byl domácími obránci zdvojen, a ti jej nepustili kupředu. Barcelona se musí stáhnout zpět a kombinuje na své polovině.
     
    5
    Další akce směřovala přes levou stranu, odkud nakonec odcentroval obránce Digne, který našel ve vápně úplně volného Paulinha, ten se však své šance zalekl a hlavičku ze záklonu poslal vedle branky.
     
    6
    Tentokrát už dostal Dembélé s míčem více prostoru, nakonec jej ještě posunul pod sebe k centru Semedovi, ale tomu pas z první vůbec nevyšel, a poslal jej vysoko nad branku.
     
    7
    Na obranné polovině hostů rozehrával Mina, toho však k zemi poslal nedovoleně Gómez. Hostující obránce zůstal chvíli ležet na trávníku, ale nakonec se i díky pomoci faulujícího hráče postavil zpět na nohy. Hra pokračuje.
     
    8
    První zajímavější šance duelu! Coutinho si dvakrát narazil s Denisem Suárezem, druhý jmenovaný nakonec od svého spoluhráče dostal přesný pas do běhu a z levé strany malého vápna přízemní ranou těsně minul zadní tyč!
     
    9
    Barcelona je nyní opět živější, tlačí se dopředu a velmi rychle kombinuje na míči. Domácí jsou zataženi na své polovině.
     
    10
    Z ničeho nic přišla tutovka domácích! Aspas dostal pas doleva a okamžitě dal míč z jedničky na střed na Gómeze, ten však zcela osamocen na středu vápna trefil jen brankáře hostů!
     
    11
    Na druhé straně musel být v pozoru také brankář Celty Vigo, když se otevřela střelecká pozice z hranice vápna pro Coutinha, ale nakonec si s pokusem Brazilce nadvakrát poradil.
     
    12
    Následně to zkoušel z obdobné pozice po rychlé kličce také Dembélé, jeho technický pokus byl nakonec sražen na rohový kop.
     
    13
    Rohový kop obrana Celty v pohodě ubránila, brankář Álvarez míč dobře vyboxoval a domácí se znovu ženou dopředu.
     
    14
    Nejvíce zatím obraně domácích zatápějí Coutinho s Dembélém, kteří se opět v útoku dostali do kombinace, ale při finální přihrávce si nerozuměli.
     
    15
    Po čtvrthodině hry tak zkusili vysunout Paca, který si zabíhal mezi stopery, ale tečovaná přihrávka nakonec mířila do ofsajdu, čehož si všiml i pomezní sudí.
     
    16
    Sisto s Aspasem operovali na levé straně hřiště a několikrát si dobře vyměnili míč. Nakonec chtěl první jmenovaný centrovat, nicméně jeho pas srazil na rohový kop Vermaelen.
     
    17
    Domácí Celta sehrála rohový kop nakrátko, nicméně Sistův další centr byl na přední tyči odvrácen, a celou akci zakončila nepřesná dalekonosná rána Castra, která mířila hodně nad.
     
    18
    Lobotka výborně vystoupil ve středu proti Denisi Suárezovi, kterého dostal pod tlak, ale hostující středopolař celou situaci zvládl, a nakonec dobře rozehrál.
     
    19
    Jenže slovenský reprezentant se k míči poté dostal znovu a ze zdánlivě nenápadného nákopu mohl na zadní tyči těžit nabíhající Wass, ve skluzu ale míč těsně minul!
     
    21
    Gómez se tlačil do prostoru za další přihrávkou, která na něj měla směřovat mezi stopery, nicméně pas spoluhráče byl nakonec až moc dlouhý, a tak si zahraje i Ter Stegen.
     
    22
    Oba celky nyní brzdí mnoho nepřesností v rozehrávce, z tribun se začíná ozývat jemný pískot. V poslední akci se snažil kupředu projít po pasu Coutinha Digne, na míč však nedosáhl.
     
    23
    Domácí zatím s favoritem duelu rozhodně drží krok a hrozí zejména po krajích hřiště. Lobotka poslal vlevo míč Sistovi, ale ten tentokrát proti přesile neuspěl.
     
    24
    Zajímavá akce také na druhé straně! Denis našel ve vápně Paulinha, který si míč dokázal připravit na střelu, ale tu na poslední chvíli zablokoval obrana domácích na roh!
     
    25
    Po rohu se ale dostal znovu do zakončení nehlídaný Paulinho a jeho na první pohled nenápadná hlavička orazítkovala tyč!
    25. Tyč po hlavičce Paulinha!
     
    26
    Šance střídá šanci! Domácí hned poté vyrazili do přečíslení 5 na 3, z hranice vápna nakonec ve výborné pozici pálil na zadní tyč Mendéz, ale jeho technická rána o centimetry branku Barcelony minula!
     
    27
    A Celta může v tlaku pokračovat, po sraženém centru Wasse bude z pravé strany zahrávat další rohový kop.
     
    28
    Po rohovém kopu domácí celek zahrozit nedokázal, hosté natřikrát odvrátili míč a nakonec se stihli v obraně zformovat zpět.
     
    29
    Jenže šance Celty nekončí! Aspas parádní kolmicí vysunul za obranu Gómeze, ten měl dobrou palebnou pozici zprava, ale do jeho rány v poslední vteřině skočil Mina, který míč srazil na roh!
     
    30
    Domácí nakonec ani tentokrát z rohu nic nevytěžili a to i přesto, že se míč ve vápně nebezpečně odrážel k Lobotkovi.
     
    31
    Silnou pětiminutovku domácí družiny nakonec zakončila rána Mendéze z dálky, hodně pomalý přízemní pokus ale Ter Stegena z rovnováhy rozhodně nevyvedl.
     
    32
    Semedo se po pravé straně vydal podpořit ofenzívu, nicméně vracející se Sisto s ním držel krok a nakonec jej vůbec nepustil k centru. Míč skončil v autu a Álvarez bude vykopávat.
     
    33
    Barcelona ale vzápětí přešla vpřed znovu, a byl to Coutinho, který připravil palebnou pozici Paulinhovi, ale jeho rána byla sražena do rukavic domácího brankáře.
     
    34
    Další obrovská šance domácích! Po centru zprava Sisto přiťukl míč ve vápně Mendézovi, jeho ránu směřující do šibenice ale Ter Stegen uchvátně vyrazil jednoruč na roh. Skvělý zákrok!
    34. Tutovka Méndeze!
     
    35
    Po následném rohovém kopu opět ve vápně lídra tabulky nezahřmělo, naopak Paulinho vybojoval na polovině hřiště faul.
     
    36
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Celta spáchala na vlastní polovině obrovskou hrubici a přišla o míč. Ten vybojoval Paulinho, posunul ho Pacovi, který fantasticky poslal skákavý balón do běhu OUSMANÉ DEMBÉLÉMU, jenž z voleje na hranici vápna poslala levačkou nechytatelnou křižnou ránu do protějšího dolního rohu branky Viga. Francouz navíc zaznamenal svůj první gól v LaLize – 0:1!
    36. Ousmane DEMBÈLÉ - 0:1
     
    38
    Barcelona po úvodní brance pochopitelně ožila, tlačí se více dopředu a je na míči hodně aktivní, zatímco Vigo musí dávat pozor hlavně na zadní vrátka.
     
    39
    Další nadějná akce hostů Coutinho skvělým pasem kolem stoperů našel ve vápně Paulinha, ten už se chystal do zakončení, ale míč mu na poslední chvíli ukopnul na rohový kop ze vzduchu obránce.
     
    40
    Po rohu se nejprve Barcelona dožadovala penalty, nicméně chvíli poté mohl zakončovat André Gomes, nicméně obránce mu míč odhlavičkoval před zakončením.
     
    41
    Wass nyní ve středovém kruhu hodně nevybíravě přejel přes kotníky Gomesovi, koledoval si dokonce dle mého názoru o vyloučení, ale nakonec neuviděl ani žlutou kartu.
     
    42
    Portugalský záložník ve službách hostů už je zpět na nohou a hra pokračovala. Denisův jemný míč do šestnáctky hledal Paca, ten hlavou ale jen těsně nedosáhl.
     
    43
    Katalánci mají konec poločasu pod kontrolou, navíc nyní byl faulován při rozehrávce Semedo. To Gomes po nedávném faulu stále kulhá po hřišti...
     
    44
    Domácí po delší době vystihli rozehrávku hostů, hnali se dopředu, ale Aspas nedokázal adresovat přesnou přihrávku.
     
    45
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí se ale vyrovnání přeci jen dočkávají! Celá akce pokračovala a byl to Gómez, kdo si navedl míč kolem Gomese, parádně odcentroval do malého vápna a nabíhajícího JONNY CASTRO se probil přes Minu, aby z bezprostřední blízkosti zakončil do prázdné branky – 1:1!
    45. Jonny CASTRO - 1:1
     
    45
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 22:01.
     
    První poločas je za námi a nakonec se do kabin odchází za nerozhodného stavu. Hosté se po neproměněných šancí obou celků, kdy Paulinho trefil tyč a Aspase vychytal ter Stegen, dostali do vedení, když skóre otevřel ranou z voleje z hranice vápna Dembélé. Domácí ale nakonec ze své aktivity vytěžili vyrovnání, když v závěru poločas zamířil přesně z malého vápna po centru zprava Castro. Uvidíme, co nám nabídne druhý poločas. Buďte u něj s námi.
    První poločas skončil nerozhodně

     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hosté načali druhou půli rozehrávkou a okamžitě jedou dopředu. Dembélé obešel Jonnyho, dobře centroval, ale nakonec byl jeho pas mírně přetažený a zamířil za brankovou čáru.
     
    47
    Semedo v další akci hledal nabíhajícího Paulinha, ale výtečně se vrátil Sisto, který se poté zbavil hned tří hráčů a rozjíždí akci svého celku.
     
    48
    Digne zůstal nyní ležet na trávníku po předchozím zásahu soupeře loktem do obličeje, nicméně očividně o nic vážného nejde a ani karta se dodatečně udělovat nebude.
     
    49
    Sisto si dobře pokryl míč znovu na levé straně, tentokrát obešel dva protihráče a ten třetí – Semedo – jej fauloval. Míč pro Celtu.
     
    50
    Míč ale získali hosté, kteří z pravé strany roztáhli hru doleva. Coutinho vyslal překvapivý centr, nicméně domácí jej ještě na přední tyči zablokovali.
     
    51
    Po rohu mohl na zadní tyči zakončovat Paulinho, k hlavičce se ale nedostal. Domácí poté rychle odkopli a ženou se znovu v brejku dopředu.
     
    52
    První velká šance druhé půle! Denis Suárez se ve vápně dostal k míči, ustál dva souboje a míč si ze vzduchu stál ke střele z otočky, ale Álvarez jej nakonec na poslední chvíli vychytal!
    52. Akce Denise Suáreze!
     
    53
    Obrovská šance také na druhé straně! Aspas měl míč na středu hranice vápna, odkud kolmicí vysunul Jozabeda, ale jeho technická rána byla o centimetry nepřesná!
     
    54
    Další akci si vzal na starost Wass, který centrem hledal ve vápně nabíhajícího Gómeze, ale obránce Semedo byl se svou hlavičku proti celé kombinaci.
     
    55
    Aspas následně centroval zleva, opět na Gómeze, a toho ve vápně poslal k zemi Digne. Domácí se dožadovali penalty, ovšem píšťalka rozhodčího zůstal němá.
     
    56
    Aspas v souboji tělo na tělo fauloval u rohového praporku Minu a je prvním hráčem duelu oceněným žlutou kartou.
     
    57
    Do zakončení se po delší kombinaci tlačil také Roncaglia, ale ke střele jej hosté nepustili. Na opačné straně špatně vyběhl Álvarez, čehož mohli využít Denis a Dembélé, ale ani oni nezahrozili.
     
    58
    Celta hrozí zejména z křídelních akcí. Gómez stříleným centrem vzduchem hledal Aspase, ten se chtěl do míče položit hlavou, ale nedosáhl na něj.
     
    59
    Zajímavou akci Barcelony táhl Coutinho, který z první našel centrem pod sebe Digneho, ale celá akce byla nakonec ukončena, neboť se Brazilec při převzetí přihrávky nacházel v ofsajdu.
     
    60
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Philippe Coutinho, přichází Lionel Messi.
     
    60
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází André Gomes, přichází Sergi Roberto.
     
    61
    Ke střeleckému pokusu se po delší době dostal také Dembélé, pravačkou vypálil prudce z velkého dálky, ale Álvarez s jeho ránou neměl větší starosti, a pokryl ji do rukavic.
     
    62
    Messi se dostal do první akce po svém příchodu, když hru roztáhl doleva na Paca, ten okamžitě dával z první míč do vápna na úplně volného Paulinha, ale pas mu vůbec nesedl, a šel jen k domácímu brankáři.
     
    63
    Barcelona je nyní ve velkém tlaku a svírá svého soupeře na jeho polovině, to domácí se v posledních minutách hodně zatáhli kolem své šestnáctky.
     
    64
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Lídr tabulky jde podruhé v duelu do vedení! Velký podíl na akci má Semedo, který si skvěle narazil s Dembélém a ten jej vysunul do prostoru. Poté přišel parádní centr na Paulinha, který z první nasměroval míč k tyči mimo dosah Álvareze. Na zadní tyči ještě navíc jistil celou situaci PACO ALCACÉR, který nakonec míč ve skluzu špičkou kopačky tečoval do sítě – 1:2!
    64. PAULINHO - 1:2
     
    66
    Za dvě minuty mohlo být srovnáno! Iago Aspas si znovu navedl míč na ránu z hranice vápna, vypálil křižně po zemi, ale jeho pokus branku Barcelony těsně minul!
     
    67
    Celta po inkasované brance přepnula na úplně jiné obrátky, je usazena na míči a snaží se co nejrychleji vyrovnat. Po otočce ve vápně pálil Maxi Gómez, ale celou akci přerušil ofsajd.
     
    68
    Barcelona mohla po zisku míče vyrazit do rychlého brejku, ale nakonec dobře podržela míč, zformovala se a kombinuje na útočné polovině.
     
    69
    Akci zakončoval nakonec první střelou v zápase Leo Messi, nicméně střela levačkou mu vůbec nevyšla, a svým pokusem pouze pozdravil diváky na tribuně.
     
    70
    Dvacet minut před koncem pak Messi táhl další akci lídra tabulky středem, nicméně nedal přesnou přihrávku doprava, a domácí otáčejí hru.
     
    71
    Tak pozor, hosté budou dohrávat o deseti! Gómez famózně vysunul za obranu Aspase, kterého naháněl Roberto, a nakonec jej musel na hranici vápna za cenu červené karty faulovat! O kartě nebylo pochyb, střídající Roberto strávil na hřišti jen deset minut.
    71. Červená karta pro Roberta
     
    72
    Sám Aspas nakonec rozehrál přímý kop z hranice vápna, umně obstřelil zeď i brankáře ter Stegena, ovšem minul také branku Barcelony.
     
    73
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Jozabed, přichází Nemanja Radoja.
     
    74
    Jonny se uvolnil na levé straně, a velmi dobře odcentroval, nicméně do jeho pasu se hlavou vložil Mina a odhlavičkoval míč do bezpečí. Tlak ale pokračuje.
     
    75
    Čtvrthodiny před koncem zahrál následně rukou Digne a domácí zahrávali přímý kop, jenže ten skončil nezdarem a hosté se ubránili.
     
    76
    Celta se mohutně snaží o vyrovnání a posílá do vápna Barcelony jeden centr za druhým, nicméně obrana Katalánců stále odolává a zvládá celou situaci na jedničku.
     
    77
    V další akci operoval Sisto, který se znovu uvolnil u levé lajny k centru, ale pas mu vůbec nevyšel, a tentokrát jej poslal vysoko na tribunu.
     
    78
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Ousmane Dembèlé, přichází Aleix Vidal.
     
    78
    Wass bojoval o odražený míč, ale místo něj v souboji trefil šlapákem Digneho a za svůj prohřešek si vysloužil žlutou kartu.
     
    79
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Pione Sisto, přichází Emre Mor.
     
    80
    Emre Mor se hned po svém příchodu dostal do šance, když jej patičkou vysunul do vápna Aspas, jenže Turek ve službách domácích trefil jen boční síť.
     
    81
    Aspas poté pálil sám a znovu z hranice vápna, kde dostal nabito od spoluhráče, jenže technická rána šla doprostřed branky přesně do rukavic ter Stegena.
     
    82
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Domácí se nakonec dočkávají vyrovnání! Sergi Gómez výborně odcentroval přes svého soupeře na přední tyč, kde si slabou chvilku vybral ter Stegen. Ten sice skočil po míči a dokázal jej vyboxovat, nicméně jen pouze do IAGA ASPASE, od nějž se balón nadvakrát odrazil do sítě – 2:2!
    82. Iago ASPAS - 2:2
     
    84
    Utkání je i nadále otevřená, oba celky už hrají na maximální riziko a nechtějí se spokojit jen s remízovým stavem.
     
    85
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Brais Méndez, přichází Lucas Boyé.
     
    86
    Domácí hodně dobře kombinovali na útočné polovině, nicméně nakonec Gómez nevyslal přesnou přihrávku, a Celta o balón přijde.
     
    87
    Emre Mor se uvolnil vlevo k centru levačkou, dobře nasměroval míč do ohně ve vápně, ale Mina dokázal balón odvrátit na rohový kop.
     
    88
    Úvodní střelec domácích Castro zajel ostře do Vidala a také on si zblízka prohlédl žlutou kartu.
     
    89
    Obrovská šance domácích na výhru! Aspas vysunul za obranu Boyého, který se dostal k zakončení udělal kličku a prostřelil ter Stegena, ale toho zastoupil dobrým zákrokem Digne!
    89. Závěrečná šance Boyého
     
    90
    Nastavují se tři minuty nad rámec druhé půle!
     
    90+1
    Domácí znovu na míči a stále se snaží vstřelit rozhodující branku. To Barcelona jakoby byla spokojena se ziskem bodu.
     
    90+2
    Messi nyní skvěle dvakrát vybojoval míč na útočné polovině, ale domácí jej dvakrát vždy zdvojili a nakonec jej ani nepustili do zakončení či centru.
     
    90+3
    Morův cent výborně na přední tyči odvrátil Mina, domácí mají šanci zahrávat ještě jeden rohový kop.
     
    90+3
    S tím si obrana Katalánců na zadní tyči poradila, nicméně tlak Viga stále ještě trvá.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Utkání je u konce! Domácí nakonec svůj obrat proti lídrovi tabulky, který dohrával v deseti nedotáhli, nicméně i tak získávají ze zápasu hodně cenný bod za remízu 2:2! Naopak Barcelona prodlužuje svou šňůru neporazitelnosti v LaLize.

    Ve druhém poločase měli zprvu hosté navrch a dočkali se druhé vedoucí branky, když míč po ráně Paulinha tečoval na zadní tyči v pádu ještě Paco Alcacér. Domácí pak dostali možnost přesilovky, když byl vyloučen Roberto a využili ji po několika šancích osm minut před koncem, kdy se šťastně prosadil Iago Aspas. Celta mohla v závěru zlomit duel na svou stranu, ale své možnosti nevyužila.
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:7.

     
    Ode mne je to pro dnešek vše, a tak vám přeji příjemný zbytek dnešního večera. U sledování dalších online přenosů na počtenou. Loučí se s vámi Daniel Kinc. (22:56:38)

    Daniel Kinc

    Branky: 45. J. Castro (Gómez), 82. Aspas (Gómez) – 36. O. Dembèlé (Alcácer), 64. Alcácer (Paulinho)

    Karty:   56. Aspas (CVG), 78. Wass (CVG), 88. J. Castro (CVG)   71. Roberto (BAR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:7.
    Celta de Vigo: S. Álvarez – Wass, Roncaglia, Sergi Gómez, J. Castro – Méndez (85. Boyé), Jozabed (73. Radoja), Lobotka, Sisto (79. Mor) – Gómez, Aspas (C).
    Náhradníci: Blanco – Cabral, Fontàs, Mazáň, Mor, Boyé, Radoja.

    FC Barcelona: ter Stegen (C) – Semedo, Y. Mina, Vermaelen, Digne – A. Gomes (60. Roberto), Paulinho – O. Dembèlé (78. Aleix Vidal), Denis Suárez, Coutinho (60. Messi) – Alcácer.
    Náhradníci: Cillessen – Alba, Umtiti, Roberto, Messi, L. Suárez, Aleix Vidal.

    Rozhodčí: David Fernandez Borbalan
    thejrc.org