Toronto – Boston 4:2 (kon.) | New Jersey – Tampa 5:2 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 8:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 17.04.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:01:14)
     
    Je dobojováno. Verva nakonec ve třetí části hry zápas otočila na svou stranu. Nejprve srovnal Juraj Mikúš a poté se také prosadil František Gerhát a nakonec prohraný zápas získala Verva zpět a posunuje se v tabulce baráže na druhou pozici!
     
    Konec zápasu.
     
    60:00
    Čas se ještě vrací o jednu vteřinu zpět a vhazuje se před brankou Litvínova. Nic to už ale na tomto utkání nezmění.
     
    60:00
    Hlavní sudí si ještě vyžádal video. Zřejmě kvůli časomíře.
     
    60:00
    Obrovská skrumáž před litvínovskou klecí, ze které se domácí nemohli vymanit. Ale všichni hráči Vervy nakonec dokázali pomoci Kantorovi a nakonec puk končí pod jeho tělem!
     
    59:38
    Dvaadvacet vteřin před koncem třetí třetiny je vyloučen Mikúš za podražení a hosté tak mají ještě šanci srovnat. Stále hrají powerplay.
     
    59:38
    Vyloučení v týmu HC VERVA Litvínov (Juraj Mikúš – 2 min., podražení).
     
    59:18
    Hubáček pálil z levého kruhu a proti jeho ráně zasáhl znovu Pavel Kantor, který v posledních chvílích čelí střelám Jihlavy.
     
    59:00
    Hosté jsou v šesti a hrají bez brankáře.
     
    59:00
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    59:00
    Proti střele Šidlíka zakročil Pavel Kantor, který tak podržel svůj tým a raději pak hru přerušil. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:34
    Řehoř se s pukem pokusil dostat do útočného pásma, ale dále se nedostal. Obrana hostů dokázala domácím sebrat puk a zamířila s ním do útočného pásma.
     
    58:07
    Zbyněk Sklenička vrátil puk Trávníčkovi, ten se posunul blíže Kořenářovi, ale nakonec se před ním ke střele nedostal.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    56:49
    Hosté se nedostali do útočného pásma a toho využili domácí hráči, kteří se znovu dostali až před Kořenáře. Ten musel po střele Hübla znovu zasahovat.
     
    56:01
    Tak to je pro domácí celek pořádná vzpruha a nyní je Litvínova snad celé kluziště. Naopak hosté jsou pochopitelně jako opaření.
    55:27 František GERHÁT - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav na svou stranu, a to zcela zaslouženě. V průběhu celé třetí třetiny měli obrovský tlak, který už přinesl ovoce a radost v hledišti. FRANTIŠEK GERHÁT získal kotouč, který Kořenář neudržel a poté trefil odkrytou klec – 3:2. Asistence: Daniel Sörvik.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. J. Černý (Baránek, Gula), 53. J. Mikúš (Sörvik, M. Hanzl), 56. Gerhát (Sörvik) – 19. Skořepa (Straka, Suchánek), 28. F. Seman (D. Čermák, Kořenář)


    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Sörvik, Baránek, Gula, Frolo, Z. Sklenička, Iberer, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Řehoř, Gerhát, Trávníček (C) – Matoušek, Válek.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, Hamill – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Anděl, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák – Půža, M. Hlinka, Rys.

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Brejcha, Pešek

    Diváci: 4 642
    thejrc.org