Japonsko – Česko 1:2 (1:2 po s.n.) | Česko – Finsko 2:1 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Úterý 17.04.2018, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky, Litvínov • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:27 František GERHÁT - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    55:27
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí otáčejí stav na svou stranu, a to zcela zaslouženě. V průběhu celé třetí třetiny měli obrovský tlak, který už přinesl ovoce a radost v hledišti. FRANTIŠEK GERHÁT získal kotouč, který Kořenář neudržel a poté trefil odkrytou klec – 3:2. Asistence: Daniel Sörvik.
    52:39 Juraj MIKÚŠ - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    52:39
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva živí naději nejen v tomto utkání, ale také v celé baráži. JURAJ MIKÚŠ dokázal před hostující brankou poslat kotouč za Kořenářova záda a je vyrovnáno – 2:2. Asistence: Daniel Sörvik a Martin Hanzl.
    27:12 Filip SEMAN - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    27:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to je pro domácí pořádná sprcha. FILIP SEMAN se dostal sám na vrchol pravého kruhu a poté přes obránce Frola vyslal střelu, která prošla Kantorovi mezi jeho betony – 1:2. Domácí tak musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: David Čermák a Josef Kořenář.
    18:34 Josef SKOŘEPA - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:34
    Dukla právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno jest. Petr Straka střílel na Pavla Kantora. Ten puk vyrazil pouze před sebe a JOSEF SKOŘEPA pak odražený kotouč dorazil za jeho záda – 1:1. Začíná se tak zase znovu od začátku. Hosté také využívají svou početní výhodu. Asistence: Petr Straka a Jakub Suchánek.
    05:14 Jakub ČERNÝ - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    05:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nyní se to už ale povedlo a Litvínovští využívají svou první přesilovou hru. Marek Baránek znovu střílel na Kořenáře, který vyrazil puk pouze před sebe a před jeho brankou se ocitl nikým nehlídaný JAKUB ČERNÝ, který zametl puk do odkryté branky – 1:0. Asistence: Marek Baránek a Jiří Gula.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 6. J. Černý (Baránek, Gula), 53. J. Mikúš (Sörvik, M. Hanzl), 56. Gerhát (Sörvik) – 19. Skořepa (Straka, Suchánek), 28. F. Seman (D. Čermák, Kořenář)


    HC VERVA Litvínov: Kantor (Petrásek) – Sörvik, Baránek, Gula, Frolo, Z. Sklenička, Iberer, L. Doudera – M. Hanzl, J. Mikúš, J. Černý (A) – Jánský, V. Hübl (A), F. Lukeš – Řehoř, Gerhát, Trávníček (C) – Matoušek, Válek.
    HC Dukla Jihlava: Kořenář (Škarek) – Suchánek, de la Rose, J. Zdráhal, Stříteský, D. Váňa, Šidlík, Hamill – Diviš (A), Skořepa (A), Straka – Anděl, Zeman, Čachotský (C) – F. Seman, R. Hubáček, D. Čermák – Půža, M. Hlinka, Rys.

    Rozhodčí: Pešina, Šír – Brejcha, Pešek

    Diváci: 4 642
    bahis siteleri