Toronto – Boston 4:2 (kon.) | New Jersey – Tampa 5:2 (kon.) | Colorado – Nashville 5:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 8:1 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:0 (1:0, 1:0, 1:0)
Rytíři Kladno
Úterý 17.04.2018, 17:30 • KV Arena, Karlovy Vary • Baráž o extraligu • 10. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    51:34
    Jedna přesilovka a druhá tyčka Stanislava Balána, obrovská smůlu karlovarského snipera. Tentokrát bekhendem poslal puk do spojnice.
     
    49:47
    Balán před brankou tečoval Rachůnkovu střelu, puk si to namířil do levé tyčky! Následně po něm Cikánek skočil a schoval ho v lapačce.
     
    49:17
    Kladenský bek David Štich (KLA) míří do šaten, za nesmyslný a nebezpečný zákrok od rozhodčího vyfasoval pětiminutový trest plus osobní trest do konce utkání.
     
    Dnešní utkání sleduje 5502 diváků, KV Arena je tak znovu vyprodána!
    46:41 Stanislav BALÁN - 3:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    KV Arena propuká v obrovskou radost! Energie se dostala do protiútoku a Flek měl dvě veliké šance, ani jednu ale neproměnil. Poté se ale rychle zorientoval a poslal puk na volného STANISLAVA BALÁNA, který už neměl problém poslat puk do prázdné klece! Asistence: Jakub Flek
     
    39:48
    Fantastický Závorka! Nejprve vychytal ve výborné šanci Kehara, z další obrovské šance poté vychytal dalšího kladenského střelce.
     
    33:49
    Kverka se dostal v mezikruží ke střele, kterou Cikánek sice vyrazil, ale přímo na hůl Stloukala. Ten ale z levé strany branku o kousíček minul...
    29:25 Martin KOHOUT - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    29:25
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Domácí se dostali do rychlého protiútoku, puk putoval po ose Beránek – Gríger – MARTIN KOHOUT, přičemž poslední jmenovaný vypálil z pravého kruhu a trefil se přesně nad Cikánovo rameno! Asistence: Dávid Gríger a Ondřej Beránek
     
    26:05
    Pozor, hosté budou hrát více jak minut ve třech! Kaut (KLA) musel zastavit Fleka a vyfasoval dvě minuty za držení.
     
    25:06
    Miloslav Hořava (KLA) je další potrestaným hráčem Kladna, hostující útočník se provinil držením hole.
     
    21:49
    Domácí mají ale k dispozici další přesilovou hru, Jurij Repe (KLA) jde na trestnou lavici za nedovolení bránění.
     
    18:45
    David Štich (KLA) zcela nesmyslně v souboji u mantinelu, v útočném pásmu, několikrát vzal soupeře hokejkou do zad, rozhodčí mu za to vyměřil dvouminutový trest za krosček.
     
    17:23
    Je tu ale další trest pro domácí, Stanislav Balán (KVA) si podobně jako Skuhravý odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:12
    Teď navíc mají hosté k dispozici první přesilovou hru, na trestnou lavici odjíždí za nedovolené bránění Václav Skuhravý (KVA).
    10:53 Michal VACHOVEC - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kladno chybovalo v rozehrávce, za obranou zůstal osamocený Skuhravý, který s pukem nezazmatkoval, počkal na z druhé vlny přijíždějícího MICHALA VACHOVCE, který si puk zpracoval a trefil se přesně do růžku! Asistence: Václav Skuhravý
     
    07:50
    Veliká šance i na straně Kladna! Machač nalezl podobně jako jeho konkurenti před bránou svého spoluhráče, konkrétně Hořavu, jeho střelu po zemi ale Závorka zachytil svými betony.
     
    02:29
    Krejčí ujel po pravé straně a našel před bránou uvolněného Kverku, ten ale střelou z první neuspěl, Cikánek předvedl výborný zákrok vyrážečkou!
     
    00:12
    Obrovská šance hned na úvod! Balán vybojoval puk na modré, před brankou našel osamoceného Fleka, ten ale už z blízkosti nedokázal překonat Cikánkovy betony!

    Tomáš Hála

    Branky a nahrávky: 11. Vachovec (Skuhravý), 30. Kohout (Gríger, O. Beránek), 47. Balán (Flek)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (F. Novotný) – Podlipnik, Šafář, M. Rohan (A), Plutnar, Krejčí, Kovačevič, A. Rulík – T. Rachůnek, Balán (A), Flek – O. Beránek, Gríger, Kohout – Vachovec, Skuhravý (C), Šik – Stloukal, Kverka, Vrdlovec.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Štich (A), Zelingr, Repe, Svedlund, Kehar, Lenďák, F. Matula – Redlich, T. Kaut, Kružík – J. Kloz, Kubík, D. Tůma – M. Hořava (A), Machač, Zikmund (C) – J. Strnad, R. Přikryl, Pekr.

    Diváci: 5502 (vyprodáno)
    bahis siteleri