Alkmaar – Arnhem 4:3 (kon.) | Kerkrade – Eindhoven 2:2 (kon.) | Excelsior – Heracles 2:2 (kon.)
Sparta Rotterdam – Breda 2:1 (kon.) | Willem II – Feyenoord 1:5 (kon.)
konec
Willem II Tilburg
1:5 (0:1)
Feyenoord Rotterdam
Středa 18.04.2018, 20:45 • Koning Willem II Stadion, Tilburg • Nizozemská Eredivisie • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:38:03)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:10.
     
    Je konec! Feynoord zvládl dnešní souboj a na půdě Tilburgu vítězí vysoko 4:1! První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl! Hrálo se především ve středu hrací plochy, kde bylo k vidění velké množství osobních soubojů. Jednoho gólu jsme se však přeci jen dočkali. Feyenoord se v osmadvacáté minutě ujal vedení zásluhou Dylana Venteho! Feyenoord po změně stran hýřil aktivitou a rychle rozhodl o své výhře! Další branku přidal Sofyan Amrabat a o šest minut později se trefil Tonny Vilhena! Domácí se snížení dočkali čtvrt hodiny před koncem, kdy se po rohu hlavou prosadil Bartholomew Ogbeche! Závěr duelu však patřil Feyenoordu a Vente s Basacikoglem pojistili hostům výhru!
     
    90+5
    Konec zápasu.
    90+2. Bilal BASAÇIKOGLU - 1:5
     
    90+2
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka hostů v samotném závěru utkání! BILAL BASACIKOGLU celou akci rozjel, naběhl si na přihrávku do šestnáctky a přesnou střelou pojistil vedení Feyenoordu!
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Giliano Wijnaldum si narazil s Crouxem, který si míč přehodil na pravačku, jenže jeho technická střela prosvištěla kolem zadní tyče.
     
    89
    Střídání v týmu Feyenoord Rotterdam: ze hřiště odchází Kevin Diks, přichází Bart Nieuwkoop.
     
    89
    Znovu mohlo být sníženo! Bartholomew Ogbeche se dostal k odraženému míči a dopravil jej do branky, ale podle asistenta rozhodčího stál v ofsajdu!
    87. Dylan VENTE - 1:4
     
    87
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Jenže Feyenoord přidává pojišťující branku! Bilal Basaçikoglu utekl po pravém křídle a z hranice šestnáctky naservíroval přihrávku před branku, kterou do sítě uklidil DYLAN VENTE!
     
    86
    Tilburg podává v závěru utkání sympatický výkon. Domácí celek se nadále tlačí do útoku a ještě se snaží zdramatizovat koncovku střetnutí.
     
    85
    Tentokrát si defenzíva Feyenoordu s centrem od rohového praporku hravě poradila. Obránce Renato Tapia s naprostým přehledem odhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.
     
    84
    Jan-Arie van der Heijden musel do hlavičkového souboje s Ogbechem. Hostující stoper prudký centr z levé strany hlavou přizvedl do zámezí. Bude z toho roh.
     
    83
    Bartholomew Ogbeche se hnal za další přihrávkou do pokutového území, ale tentokrát mu radost pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    82
    Bilal Basaçikoglu našel krásnou přihrávkou Emila Hanssona, který pohotově vystřelil, nicméně jeho zakončení placírkou proletělo nad břevnem.
     
    81
    Renato Tapia dnes hraje skvěle! Hostující záložník nyní ukázal svůj přehled o hře, když se otočil s míčem na vlastní polovině a před dotírajícím soupeřem bez problémů rozehrál.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 76. Ogbeche – 28. Vente, 52. S. Amrabat, 58. Vilhena, 87. Vente, 90+2. Basaçikoglu

    Karty:   72. Ogbeche (WLM)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:9. Střely mimo: 4:3. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 8:10.
    Willem II Tilburg: Wellenreuther – Heerkens, Lachman, Wijnaldum, Tsimikas – B. Rienstra, Chirivella (57. Azzaoui), Lieftink – T. Haye (63. Ogbeche), Sol, Croux.
    Náhradníci: van der Lei, Sprangers – Dankerlui, Azzaoui, Ogbeche, E. Enoh, Abubakar-Ankra, van der Linden, Kristinsson Ingi.

    Feyenoord Rotterdam: Jones – Diks (89. Nieuwkoop), Botteghin, van der Heijden, Haps (63. Malacia) – S. Amrabat, Tapia, Vilhena – S. Berghuis (71. Hansson), Vente, Basaçikoglu.
    Náhradníci: Bijlow, Ten Hove – Malacia, Nieuwkoop, van Persie, Hansson, N. Jörgensen, Toornstra, Kokcu.

    Rozhodčí: Blom – de Vries, Dobre
    thejrc.org