Bulharsko – Tchaj-wan 7:2 (kon.) | Gruzie – Hongkong 11:1 (kon.) | Turecko – Jihoafrická rep. 7:1 (kon.)
konec
Gruzie
11:1 (5:1, 3:0, 3:0)
Hongkong
Čtvrtek 19.04.2018, 16:20Mistrovství světa - III. A Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto přenosu je to vše, díky za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (18:29:58)
     
    Dnešní utkání sledovalo 40 diváků.
     
    Zaslouží se na závěr říci bilanci nejlepších hráčů Gruzie. Fenomenální zápas odehrál Alexandr Žužunašvili, který v předchozích dvou zápasech zaznamenal bilanci 2+1, ale dnes proti Hong Kongu vstřelil 5 gólů a přidal 4 asistence! Hattrickem se blýskl také Oliver Obolgogiani, který vstřelil 4 góly a přidal 2 přihrávky.
     
    Trochu překvapivě je však nejlepším hráčem Gruzie Artem Kurbatov, který dnes nebodoval.
     
    Nejlepším hráčem Hong Kongu byl zvolen Bernard Fung, střelec jediné branky svého týmu.
     
    Duel mezi Gruzií a Hong Kongem je minulostí. Gruzie vyhrála suverénně 11:1 a svou dominanci potvrdila i ve statistice střel, když doslova ustřílela soupeře v poměru 61-1.

    Gruzie se tak dočkala třetího vítězství na turnaji a dál může usilovat o celkové prvenství a tím i postup do vyšší II. B divize.
     
    Konec zápasu.
     
    59:46
    Ještě se Hong Kong dostal k rychlému kontru, ale i před částečně odkrytou klec se Kchanovi nepodařilo zaklidit puk a trefil jen boční síť.
     
    59:35
    Dál se hraje bez přerušení.
     
    59:02
    V těžkém předklonu nemohl Kozjulin zakončovat a pokusil se tak o přihrávku. Nepochopitelně však puk poslal prudce, přičemž spoluhráč byl od něho dva metry.
     
    58:45
    Stále se hraje. Také Vasilčenko míjí svůj cíl.
     
    58:23
    Dumbadze mezi kruhy míjí branku.
     
    57:45
    Žužunašvili se aktivním forčekingem málem dostal na útočné modré k puku, ale skákající kotouč mu přeskočil hokejku a zabránil možnosti jít sám na brankáře.
     
    57:07
    Hraje se hodně dlouho bez přerušení. Zasloužil se o to i Ambrolava, který vyjel z branky pro puk a zamezil tak odpískání zakázaného uvolnění Hong Kongu.
     
    56:39
    Gruzie se opět tlačí do střelby. Od modré čáry dvakrát pálil Minasiani.
     
    56:10
    Snaha o brejk asijského celku byla zmařena špatnou přihrávkou.
     
    55:27
    Ho si musí ve třetí třetině přijít jak na střelnici, obdobně jako Kcheung v první třetině, kdy na něho letělo 28 střela. Na Hoa zatím 18 ve třetí třetině.
     
    55:02
    Hra se ale velmi rychle přesunula zpět do obranného pásma Hong Kongu.

    Jan Vojkůvka

    Branky a nahrávky: 11. Švecov (Kozjulin, Vasilčenko), 13. Žužunašvili (Geperidze), 13. Žužunašvili, 17. Žužunašvili (Dumbadze), 17. Žužunašvili (Obolgogiani, Švecov), 25. Obolgogiani (Žužunašvili, Dumbadze), 31. Žužunašvili (Šalunov, Obolgogiani), 35. Obolgogiani (Žužunašvili), 43. Obolgogiani (Žužunašvili), 46. Obolgogiani (G. Oganeziani, Žužunašvili), 51. Šalunov (D. Oganeziani, Vasilčenko) – 17. Fung (J. Ho)


    Gruzie: Iljenko (51. Ambrolava) – Kurbatov, Minasiani, Džeiranašvili (A), Geperidze, Davitašvili – Dumbadze (C), Žužunašvili (A), Obolgogiani – Filimonov, Charizov, Vasilčenko – Švecov, Kozjulin, Gongadze – G. Oganeziani, D. Oganeziani, Šalunov.
    Hongkong: Kcheung (31. K. Ho) – Leung (C), K. H. Wong, Jieung, Fung, Lam, P. W. Čcheung, Č. K. Kchan, Ma (A) – Šam (A), S. H. Kchan, Tchang – To, J. Ho, T. Wong – Lo, Fu, Lau – Tchaj.

    Rozhodčí: Roshchyn (ESP) – Beresford (GBR), Miklič (SLO)

    Diváci: 40
    thejrc.org