HFK Olomouc – Uničov 0:2 (kon.)
konec
1. HFK Olomouc
0:2 (0:1)
SK Uničov
Pátek 20.04.2018, 17:00 • Stadion 1. HFK Olomouc, Olomouc-Holice, ul. Staškova. Kapacita: 2.900 míst. • Moravskoslezská fotbalová liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    86
    Uničov právě vstřelil branku!
    A je tu další zvrat! Uničovští se dokázali přes nejistou obranu domácích a po rychlém přenesení hry se po levém křídle dostal míč až k TOMÁŠI KOMENDOVI. Tomu ještě vyběhl naproti brankář Kubica, rychlá klička ale nakonec vše vyřešil. Míč tak už jen střelec sám dovezl do branky.
     
    82
    Horka nebyla daleko od vyrovnání! Jeho hlavička z vápna ale nakonec letěla těsně vedle branky, Uvízl si může pořádně spolu se spoluhráči oddechnout.
     
    79
    Uničov si nachystal poslední střídání, na hřiště přichází Pavel Jeřábek místo Filipa Markoviče.
     
    80
    Roman Vasiljev (UNI) obdržel žlutou kartu za faul při snaze o nápravu vlastní chyby.
     
    76
    Holice pokračuje v prostřídání řad, na pozici Patrika Voleského tak naskočil Tomáš Drmola.
     
    71
    Za předchozí faul obdržel zpětně žlutou kartu Marel Krayzel (UNI).
     
    70
    Oba mančafty si připravily střídání v základní sestavě. Na uničovské straně jde ze hřiště Aleš Krč, místo něhož přichází Roman Vasiljev. Na druhé straně se podívá namísto Marka Schmidta Tadeáš Spurný.
     
    64
    Uničov kontruje! Krč se prohnal celým vápnem Holice a jen tak tak nakonec nezakončil. těsně před záměrem o střelu jej o balón obral vyběhnutý Kubica. Hanáci se mohou v zadních řadách zformovat.
     
    63
    Holice nebyla daleko od vyrovnání! Dabič ukázal parádní střelecký apetit a jeho rána zpoza vápna byla pořádným varováním pro golmana Uvízla. Holická pumelice se nakonec odrazila od tyče mim branku.
     
    55
    Holice taktéž poprvé střídá, na místo Martina Krejčího v této chvíli nastupuje Milorad Dabič.
     
    54
    Krč ukázal svou houževnatost a parádním ustáním souboje nakonec vytvořil další uničovskou šanci. Jeho rána nicméně byla nakonec těsně nepřesná, Kubica tak padal k zemi jen zbytečně.
     
    51
    Hladík se prohnal podél Seiberta rychlostí blesku a dostal k velmi nadějné šanci na skórování. Svůj brejk ovšem nakonec těsně neproměnil, míč letěl těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    46
    Do druhé půle nastupuje Uničov s pozměněnou sestavou, Dušan Dostál nahradil Tomáše Binara.
     
    41
    A další tutovka hostí! Hladík ukázal své schopnosti nasbírané v olomoucké SIgmě a pokusil se akrobaticky dostat míč přímo pod břevno. Střela přes hlavu mu ale těsně nevyšla, balón proletěl těsně nad brankovou konstrukcí.
     
    40
    Uničov spálil další šanci! Hladík ve vápně jen tak tak nedosáhl na Krčův centr, jenže o vlastní branku se nakonec málem postarali domácí. Plesník nakonec jen tak tak neprotečoval míč přímo k tyči, Kubica si tak může znovu oddechnout.
     
    37
    Hosté nebyli daleko do druhé branky! Krč dokázal ukázat své střelecké schopnosti a hezkým obloučkem poslal míč přímo zpoza vápna na Kubicu. Holický brankář si ale může oddechnout, pumelice trefila břevno!
     
    34
    Krejčí měl další fantastickou šanci! Holice se dostal k centru na vápno, nicméně zmíněný útočník nakonec pálil těsně nad. Uničov nebyl v defenzívě vůbec jistý.
     
    32
    Voleský nebyl daleko od vyrovnání! Holický útočník dostal parádní pas na penaltový puntík, odkud se snažil rychlým nastavením nohy skórovat. Jeho pokus byla ale značně nepřesný, sám tváří tvář Uvízlovi pálil jen vysoko na.
     
    30
    Uničov právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají takřka z prvního většího tlaku do vedení! Po následné penaltě se totiž mohl radovat z desáté letošní trefy kanonýr ALEŠ KRČ. Jeho rána byla dostatečně přesná a překvapivá, Kubica nedokázal vystihnout ani její směr.
     
    28
    Bude se kopat penalta po faulu na Hladíka!
     
    4
    Ondřej Buček (HFk) obdržel žlutou kartu za faul na sprintujícího soupeře u autové čáry.

    Johan Čáp

    Branky: 30. Krč (pen.), 86. Komenda

    Karty:   4. Buček (HFK) – 71. Krayzel (UNI), 80. Vasiljev (UNI)


    1. HFK Olomouc: Kubica – Plesník, Buček, Horka (C), Krejčí (55. Dabič), Šichor, Banasik, Voleský (76. Drmola), Seibert, Schmidt (70. Spurný), Antl
    Náhradníci: Svoboda – Drmola, Spurný, Dabič, Juráš, Krumpolc

    SK Uničov: Uvízl – Purzitidis, Vejvoda (C), Hladík, Jeřábek (79. Markovič), Komenda, Binar (46. Dostál), Bača, Krayzel, Koutek, Krč (70. Vasiljev)
    Náhradníci: Studený – Markovič, Rajnoha, Vasiljev, Dostál, Můčka

    Rozhodčí: Tomanec – Ogrodník, Drozdy

    Diváci: 151
    thejrc.org