Wolfsberger – Sturm Graz 2:1 (kon.) | Mattersburg – St. Pölten 1:1 (kon.) | Linz – Austria 1:0 (kon.)
konec
SV BauWelt Koch Mattersburg
1:1 (0:1)
SKN St. Pölten
Sobota 21.04.2018, 18:30 • Pappelstadion, Mattersburg • Rakouská Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    90+5. Patrick BÜRGER - 1:1
     
    90+5
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    A přeci jen je vyrovnáno, tohle bude hosty obrovsky mrzet. K exekuci standardky se postavil kapitán Jano, jehož centr prosvištěl až do hloubi pokutového území. Tam si jej našel střídající PATRICK BÜRGER, a ačkoliv se mu hlavička nepovedla zrovna podle představ, dokázal míč procedit do sítě! Přesně takový gól Mattersburg při dnešní produktivitě potřeboval.
    90+3.
     
    90+3
    Ne, dneska to prostě zelenobílým nestřílí. Rene Renner velmi dobře sklepl přetažený centr hlavou pod sebe. Nalezl zcela přesně kopačku Stefana Maierhofera, jenž bez přípravy vypálil opět příliš vysoko!
     
    89
    Ovací kotle hostujících fanoušků si nyní užívá střelec jediné branky David Atanga (SPN), jenž opouští hřiště. Nahrazuje jej Eren Keles.
    88.
     
    88
    Mohlo být rozhodnuto! David Atanga obdržel skvělý pas za obranu, obalamutil Césara Ortize a z pravé strany postupoval sám na branku. Markuse Kustera zkoušel technicky obstřelit, přičemž trefil jeho nohu.
     
    82
    Neskutečná bezradnost v zakončení Mattersburgu pokračuje. Rene Renner rozehrál rohový kop velmi dobře a balón propadl k Thorstenu Mahrerovi. Ten už byl zcela sám před gólmanem, ale napálil jej! Míč se odrazil zpátky do hry, Sandro Ingolitsch jej ovšem včas odvrátil.
     
    79
    Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Michael Lechner, přichází Rene Renner.
     
    75
    Střídání v týmu SKN St. Pölten: ze hřiště odchází Martin Rasner, přichází Philipp Malicsek.
     
    72
    Jako bych to přivolal, v hlavní roli opět Stefan Maierhofer! Andreas Gruber prodloužil míč chytře hlavou za sebe a po obrovské chybě defenzivy St. Pöltenu pálil první jmenovaný ve stoprocentní příležitosti. Balón mu však hrubě nesedl a ke zděšení většiny publika skončil znovu na tribuně!
     
    71
    Střídání v týmu SV BauWelt Koch Mattersburg: ze hřiště odchází Florian Hart, přichází Patrick Bürger.
     
    70
    Stefan Maierhofer dostal dárek v podobě odraženého balónu. Z penaltového puntíku si ale střelu chystal tak dlouho, až ji bek zblokoval. Stefan Maierhofer se poté provinil vysokou nohou a zmar Mattersburgu podtrhl Smail Prevljak, jenž po odpískání trefil z bezprostřední blízkosti pouze horní tyč.
     
    67
    Aktivní David Atanga dělá domácí obraně velké potíže. Stejně tak tomu bylo i teď a Thorsten Mahrer (MTT) jej zastavil za cenu žluté karty.
     
    61
    Je neuvěřitelné, co dnes Mattersburg nepromění! Rohový kop doplachtil přesně na hlavu Smaila Prevljaka. Ten dobře tlačil míč ke vzdálenější tyči, ale v dráze střely se najednou objevil záložník Martin Rasner a těsně před čárou ji vykopl!
     
    58
    A další obrovská příležitost Mattersburgu! Standardku rozehrál Andreas Gruber centrem do vápna. Christoph Riegler vyrazil poněkud nešťastně před sebe, leč dorážející Jano trefil právě ležícího gólmana, jenž střelu spektakulárně vychýlil na roh.
     
    54
    Druhý poločas je vskutku atraktivní, na druhé straně se za obranou objevil David Atanga. Ještě si troufl na drzou zasekávačku, při které se ale dostal až za vápno, a poté nastřelil bránícího Thorstena Mahrera.
     
    53
    Obrovská šance! Míč se uvnitř pokutového území odrazil k Andreasi Gruberovi. Tomu volej vůbec nesedl, nicméně po zákroku Christopha Rieglera mohl Masaja Okugawa dorážet do víceméně prázdné klece. Pálil ale vysoko nad!
     
    52
    Domácí tým poprvé střídá. Ze hřiště odchází Manuel Seidl, nahrazuje jej Stefan Maierhofer.
     
    51
    Balón přilétl z kopačky Jana na oblast penaltového puntíku. Tam hlídkoval Smail Prevljak, jehož volej skončil vysoko nad brankou, ačkoliv byla pozice velice nadějná.
     
    49
    Andreas Gruber se velmi dobře prokličkoval až do pokutového území St. Pöltenu, přičemž možná trošku na hranici pravidel odstrčil bránícího Sandra Ingolitsche. Následná střela minula vzdálenější tyč je o kousek!
    40. Penalta
     
    40
    Vyrovnáno ovšem není! K exekuci pokutového kopu se postavil kanonýr Smail Prevljak, ale zakončil prachbídně. Christoph Riegler správně skočil na pravou stranu a střelu, která svištěla těsně nad zemí, úspěšně vyrazil. Mattersburgu se zatím nedaří vůbec nic.
     
    39
    David Stec za svůj zákrok navíc vidí červený kartonek, byl totiž posledním obráncem svého týmu. Velká komplikace pro St. Pölten!
    39.
     
    39
    Penalta pro Mattersburg! Nečekaně odražený míč zastihl hostující defenzivu v nedbalkách a propadl za ni. K míči se tedy dostal Andreas Gruber a za ruku jej zatáhl David Stec.
    29. David ATANGA - 0:1
     
    29
    St. Pölten právě vstřelil branku!
    A je to tady, outsider jde do vedení! Daniel Schütz na sebe na levé straně parádně navázal beka a prohnal se až do šestnáctky. Celou akci poté vyšperkoval milimetrovým centrem na DAVIDA ATANGU, jenž už se tentokráte nemýlil a zblízka překonal zkoprnělého gólmana.
     
    26
    První velká šance je na světě a měli ji hosté! Daniel Schütz vrátil míč dozadu na Michaela Ambichla, jenž poslal parádní centr na vzdálenější tyč. Tam hlavičkoval vzrůstem nevysoký David Atanga a těsně přestřelil.

    Ondřej Belák

    Branky: 90+5. Bürger – 29. Atanga

    Karty:   67. Mahrer (MTT)   39. Stec (SPN)

    Neproměněná penalta: 40. Prevljak (MTT), brankář Riegler zneškodnil


    Držení míče: 64 % : 36 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 12:3. Rohy: 14:2. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 13:4.
    SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Novak, Ortiz, Mahrer, Lechner (79. Renner) – Hart (71. Bürger), Jano – Okugawa, Seidl (52. Maierhofer), Gruber – Prevljak.
    Náhradníci: Casali – Rath, Sittsam, Erhardt, Renner, Bürger, Maierhofer.

    SKN St. Pölten: Riegler – Stec, Huber, L. da Silva, Ingolitsch – Ambichl, Rasner (75. Malicsek) – Atanga (89. Keles), Hofbauer, Schütz – Vucenovic.
    Náhradníci: Vollnhofer – Wessely, Keles, Luxbacher, Bajrami, Malicsek, Pak.

    Rozhodčí: Schörgenhöfer
    bahis siteleri