Nice – Montpellier 1:0 (kon.) | Saint-Étienne – Troyes 2:1 (kon.) | Bordeaux – PSG 0:1 (kon.)
konec
Girondins Bordeaux
0:1 (0:0)
Paris Saint-Germain
Neděle 22.04.2018, 21:00 • Matmut Atlantique, Bordeaux • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u Ligue 1 na počtěnou. (22:59:57)
     
    Utkání mezi Bordeaux a PSG končí výhrou hostujícího celku. Domácí celek byl dnes skvělý a zasloužil si minimálně jeden bod, spíše ale tři. Hraje se ovšem na branky a tu jedinou vstřelil Giovani Lo Celso. Skvělý výkon podal v brance PSG Alphonse Aréola, díky němuž Pařížané vezou domů plný bodový zisk.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+3. Vyrovnání v poslední minutě odmítl pohotový blok
     
    90+3
    Jules Koundé mohl vyrovnat, ale Aréola skvěle chytá a má také parádní obranu. Domácí bek zakončoval, ale Berchiche mu skočil do střely a zablokoval jeho pokus k tyčce!
     
    90+2
    Na levé straně působící François Kamano nyní o bránící hráče PSG vybojoval jeden z posledních vhazování utkání. Domácí budou rozehrávat od levé lajny.
     
    90+1
    Na startu první nastavené minuty se faulem provinil jeden z domácích, jenž tvrdým zákrokem u lajny odebral míč nedovoleným způsobem. Postiženým byl Yuri Berchiche.
     
    89
    Standardky se ujal aktivní Malcom, jenž míč poslal až na branku, kde byl ovšem pouze připravený Aréola. Ten míč ukryl v rukavicích a rozehrává směrem dopředu.
     
    88
    Presnel Kimpembe nyní zatáhl za záchrannou brzdu v momentě, kdy Gaëtan Laborde mohl postupovat sám na branku. Po faulu hostujícího beka přichází první žlutá karta.
     
    87
    Julian Draxler nyní ukázal svůj um. Vběhl do vápna, kde roztočil nohy a několikrát zatancoval. Zbavil se tak bránícího hráče a centroval na malé vápno, míč ovšem odvrátili bránící hráči.
     
    86
    Z pravé strany poté vletěl do vápna další míč, Gaëtan Laborde místo zakončení upadl, ale penalta se nepíská. Pokračovat se bude rohovým kopem Bordeaux.
     
    85
    Gaëtan Laborde následně dostal centrovaný míč do šestnáctky, kde hlavičkou zakončoval k levé tyčce. Alphonse Aréola je ale mužem zápasu a chytá i tento pokus.
     
    83
    Na hranici vápna následně dostával přihrávku německý šikula Julian Draxler. Ten na hranici vápna zakončoval v záklonu a branku nakonec vysoce přepálil.
     
    82
    Nicolas de Préville se následně dostal po pravé straně až do šestnáctky, kde na penaltě našel volného Lukase Lerager. Ten ale zakončení uspěchal a branku se mu pravačkou trefit nepovedlo.
     
    81
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Kylian Mbappé, přichází Thomas Meunier.
     
    80
    François Kamano našel přihrávkou do vápna právě střídajícího Gaëtana Labordeho. Ten se otočil a zakončoval v ofsajdové pozici, pokračuje se odkopem od branky PSG.
     
    79
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Jaroslav Plašil, přichází Gaëtan Laborde.
    77. Giovani Lo Celso - 0:1
     
    77
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Tohle domácí celek musí zamrzet, hosté se dostávají do vedení! Rohový kop byl odvrácen na nohu volného GIOVANIHO LO CELSA, jenž se opřel do míče a prostřeli všechny hráče před sebou.
     
    76
    Po levé straně se dostával do útoku hostující Yuri Berchiche, jenž následně centroval do vápna. Youssouf Sabaly ovšem míč odvrátil na rohový kop.
     
    74
    Malcom našel centrem na zadní tyčku hlavu jednoho ze svých spoluhráčů. Ten zakončoval do protipohybu brankáře, který ovšem skvěle zasáhl a i nadále drží naděje PSG!
     
    73
    Adrien Rabiot si následně počínal těsně před vápnem a domácí celek bude zahrávat standardní situaci z velice dobré a nadějné pozice.
     
    72
    Soualiho Meïté se hned na levé straně dostal k centru, který byl ovšem v šestnáctce hned odvrácen. PSG se ale u míče neudrželo a domácí celek kombinuje nadále.
     
    71
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Martin Braithwaite, přichází Nicolas de Préville.
     
    70
    Střídání v týmu Girondins Bordeaux FC: ze hřiště odchází Younousse Sankharé, přichází Soualiho Meïté.
     
    68
    Těsně před vápnem byl faulován hostující Yuri Berchiche, jenž byl k zemi poslán takovým hokejovým stromem od bránícího Lukase Leragera. Následovat bude přímý kop.
     
    66
    Další aktivní kombinace a snažení domácích. Vše bylo zakončováno pokusem Malcoma, který se ale dostal do ruky jednoho z domácích hráčů. Odkop od branky PSG.
     
    65
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Javier Pastore, přichází Thiago Motta.
    63. Šance Leragera skončila zákrokem Aréoly
     
    63
    Aktivní Malcom dostal přihrávku přes celé hřiště a došel si do šestnáctky. Po pár kličkách nabídl míč pro Lukase Leragera, jenž tvrdě zakončoval. Alphonse Aréola ale skvěle zakročil!
     
    62
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Christopher Nkunku, přichází Julian Draxler.
     
    61
    Rychlý protiútok domácího celku byl zakončen pokusem Malcoma z hranice vápna. Domácí borec míč zasáhl holení a ten se od země dostal vysoko nad branku. Pokračuje se prvním střídáním utkání.
     
    59
    Středem hřiště postupoval Younousse Sankharé, jenž se následně odhodlal ke střeleckému pokusu. Ten mu ovšem nevyšel a míč skončil jen vedle branky PSG.
     
    57
    Nyní se místo otevřelo před Edinsonem Cavanim. Z hranice vápna se hostující borec a snajpr dostal do zakončení, branku ale nedokázal trestuhodně trefit.
     
    56
    Domácí celek je stále aktivní a nyní se dostal do nebezpečné pozice před vápnem. Zakončení ovšem nevyšlo a u míče jsou opět fotbalisté PSG, jenž tahají za kratší konec.
     
    55
    Aktivní Malcom se nyní dostal k míči, jenž uzmul nebezpečně blízko kombinujícímu pařížskému celku. Následně vybojoval aut pro svůj celek a uklidnil hru pro Bordeaux.
     
    53
    Malcom následně přijal míč ve vápně a z první jej poslal centrem na penaltu. Zde se k hlavičce dostával Martin Braithwaite, jenž ale míč o milimetry minul. Odkop od branky PSG.
     
    52
    Hra pokračovala dvěma šancemi na obou stranách, ani jeden pokus ovšem v brance neskončil. François Kamano to zkoušel do středu branky, ale Aréola byl připraven.
     
    50
    Stadionem to není jen zahučelo! Martin Braithwaite dostal přihrávku do běhu a následně zakončoval ke vzdálenější tyčce. Míč sice brankáře překonal, ale skončil jen těsně vedle tyčky.
     
    49
    Následoval centrovaný míč z levé strany, jenž dopadl přímo na hlavu Younousseho Sankharého. Ten zakončoval, ale nedůrazný míč skončil jen v rukavicích Aréoly.
    48. Ofsajdová branka Cavaniho
     
    48
    Edinson Cavani dostal parádní přihrávku na zadní tyčku, kde zakončoval a pohotovou střelou překonal domácího brankáře. Hostující kanonýr byl ovšem v těsném ofsajdu a branka neplatí!
     
    46
    Younousse Sankharé přijal přihrávku na obranné polovině a hned byl poslán k zemi. Píská se faul a domácí celek bude rozehrávat standardní situaci z hloubi hřiště.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je u konce. Oba celky byly aktivní a dostaly se do pár zajímavých šancí. Ani jedna branka ovšem nepadla, a tak si na ní musíme počkat minimálně do druhého poločasu. Ten startuje přibližně ve 22:02.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    To byl o fous! Malcom se u pravého praporku parádně zbavil bránícího hráče a odcentroval na zadní tyčku, kde byl připraven skórovat François Kamano. V poslední vteřině před ním ale zakročil skvěle hrající Dani Alves.
     
    43
    Hned poté se dostal k volnému míči Javier Pastore, jenž se individuálně prokličkoval až do střelecké pozice. Zakončoval svižně, ale míč nakonec skončil jen nad brankou.
     
    42
    Kylian Mbappé dostla naprosto boží přihrávku od Giovaniho Lo Celsa. Ten jej našel na penaltě dloubáčkem, francouzská fotbalová naděje zakončovala z otočky, ale branku přestřelila o několik metrů.
     
    41
    Kombinační hra PSG byla zakončena přihrávkou Presnela Kimpembeho na levou stranu, zasáhl ovšem bránící hráč Bordeaux. V posledních momentech prvního poločasu se tak bude vhazovat u levé postranní čáry.
     
    39
    Míč vletěl do šestnáctky, kde byl nejvýše ve vzduchu mladičký Jules Koundé. Na míč se mu ovšem nepovedlo těsně dosáhnout a ten následně skončil v autu.
     
    38
    Snažení aktivního Kamana na levé straně bylo ukončeno faulem hostujících hráčů. Bordeaux má tak k dispozici standardní situaci z nějakých třiceti metrů.
     
    37
    François Kamano přijal přihrávku na hranici malého vápna a následně se pokoušel odcentrovat na zadní tyčku. Bránící hráči ovšem zablokovali již centrovaný balon.
     
    35
    PSG po menší pauze kvůli menšímu zranění jednoho z hráčů kombinuje na útočné polovině. Bordeaux dnes ovšem skvěle brání a ligového šampiona do ničeho moc nepouští.
     
    33
    Více jak půl hodinu se již v Bordeaux hraje bez branek. Sledujeme vyrovnaní klání v celkem slušném tempu, uvidíme, zda se dočkáme první branky...
     
    31
    Domácí se dostali do postupné akce a Maxime Poundjé centroval do vápna. V ten moment se ale nad hlavou lajnového sudího objevil praporek značící ofsajd. Odkop od branky PSG.
     
    29
    Kolem branky domácího celku to nyní jen prosvištělo. Christopher Nkunku se odhodlal ke střeleckému pokusu z nějakých pětadvaceti metrů, pokusem ke vzdálenější tyčce ale branku díky zákroku Costila minul.
     
    28
    François Kamano na levé straně předvedl svou luxusní technicku. Nejdřív nůžkami přihrával před vyběhnutým brankářem, ale nikoho nenašel. Následně nártem nacentroval na penaltu, ale zde byl pohotový brankář Aréola.
     
    27
    Skvěle hrající Alves aktuálně od pravé lajny odcentroval do vápna, přesně na hlavu Javiera Pastoreho. Ten se dostal do zakončení, míč ale nakonec nenasměroval do branky.
     
    26
    Dani Alves nyní poslal naprosto skvělou přihrávku středem hřiště, před Cavanim ale nakonec zasáhl bránící hráč domácího celku. Fotbalisté v modrých dresech vyráží do protiakce.
     
    24
    Postupná kombinace hostujícího celku byla zakončena přihrávkou na nohu Rabiota. Ten si míč zpracoval a před bránícími hráči zakončoval. Jeho pokus ale skončil hodně vysoko nad brankou Bordeaux.
     
    23
    Hra pokračuje kombinací PSG, které hraje opravdu aktivně a pokouší se dostat do vedení. Nelze ale zatracovat ani domácí celek, jenž je více než vyrovnaným protivníkem.
     
    21
    Skvělý míč následně hledal za obranou číhajícího Cavaniho. Tomu byl míč téměř milimetrově servírován, gólovou akci ale přerušil Pablo, jenž míč skvěle hlavičkou prodloužil na roh.
     
    20
    V další akci se nacházel François Kamano, jenž byl centrovaným míčem nalezen ve vápně. Hlavičkou míč tlačil do protipohybu brankáře, branku ale nakonec jen minul.
    18. Braithwaite měl na noze první branku, Aréola ale zasáhl
     
    18
    Tak to byla skvělá šance na otevření skóre! Martin Braithwaite si s míčem naběhl do střelecké pozice a z hranice vápna zakončoval. Přesná střela k bližší tyčce byla ovšem Aréolou sražena na roh.
     
    17
    Hosté se pomalu dostávají do tempa a v posledních sekundách jsou aktivnějším celkem. Marquinhos agresivním centrem do vápna hledal Cavaniho, Costil si ovšem míč pohlídal.
     
    16
    Kylian Mbappé si sice bránícího hráče na pravé neobhodil, míč se nicméně od hráče dostal do autu a útok PSG tak bude pokračovat vhazováním.
     
    14
    Pokračovalo se útokem po levé straně, Bordeaux se již dostávalo do útoku, ale snažení houževnatého celku bylo ukončeno odpískáním ofsajdové pozice. Pokračovat se bude hrou od branky Aréoly.
     
    13
    První zajímavější pokus utkání! Centr z levé strany byl domácí obranou odehrán a Giovani Lo Celso hned z hranice vápna zakončoval. Slušný střelecký pokus k levé tyčce ale skvěle vytěsnil Benoît Costil.
     
    12
    Krásná parádička na obranné polovině Bordeaux mohla domácí celek poslat do luxusního protiútoku. Centrovaný míč na levou stranu ale zachytili bránící hráče pařížského celku a pokračovat se bude akcí PSG.
     
    10
    Na malém vápně odhlavičkoval míč bránící Rabiot, Jules Koundé se dostával k dorážce, ale levačkou míč netrefil ideálně a ten skončil jen vedle branky PSG.
     
    9
    Následně byl brazilský obránce pod velkým tlakem, kde neudržel míč a Bordeaux bude od levého rohového praporku zahrávat další standardní situaci.
     
    8
    Dani Alves zakročil na levé straně pohotově, i tak ale budou vhazovat borci v tmavě modrých dresech. Zatím jsou aktivnější a PSG do ničeho nepouští.
     
    6
    Domácí celek se po dalším menším faulu dostával do útoku. Centr na levou stranu sice nebyl zakončen, ale i tak Bordeaux bude vhazovat od levé postranní čáry.
     
    5
    Další snažení bylo ukončeno druhým rohovým kopem domácího celku. Opět tomu bylo z levé strany, ale ani nyní nedošlo k něčemu převratnému.
     
    4
    Edinson Cavani si následně ve středu hřiště počínal nedovoleně, a tak se pokračuje standardní situací domácího celku. Girondins zatím kombinuje a je aktivní.
     
    3
    Domácí Bordeaux se dostalo do útoku, střelecký pokus z hranice vápna byl ovšem zablokován na rohový kop. Ten další šanci nepřinesl a u míče jsou opět hosté.
     
    2
    Mistr Francie kombinuje na vlastní polovině a směrem dopředu se postupně dostává. Zatím k ničemu ovšem nedošlo, uvidíme, jak tomu bude následně.
     
    1
    Domácí celek se postaral o úvodní výkop. Míč šel do obrany, který byl promptně nakopnut na útočnou polovinu, kde ovšem byli pouze bránící hráči PSG. Ti jsou aktuálně u míče.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na travnaté ploše stadionu a utkání mezi Bordeaux a PSG začne za pár chvilek.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Girondins Bordeaux FC: Costil (C) – Sabaly, Koundé, Pablo, Poundjé – Lerager, Plašil, Sankharé – Malcom, Braithwaite, Kamano.
    Náhradníci: Mandanda – Baysse, Pellenard, Vada, Meïté, Laborde, de Préville.

    Paris Saint-Germain FC: Aréola – Dani Alves, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Lo Celso, Rabiot, Nkunku – Pastore, Cavani, Mbappé.
    Náhradníci: Trapp – Silva, Kurzawa, Meunier, Motta, Draxler, Weah.

    Rozhodčí: Gautier – Luzi, Annonier.
     
    PARIS SAINT-GERMAIN FC

    Po roční odmlce je bohaté PSG opět mistrem Francie a nyní pouze dohrává sezonu. Na druhé Monaco má sedmnáctibodový náskok a dnešní duel k dobru. Les Parisiens letos prohráli pouze dva duely a z posledních pěti duelů vyhráli hned čtyřikrát. Naposledy doma naprosto rozbili druhé Monaco v poměru 7:1. Pařížský celek má dva nejlepší střelce, Cavani dal 25 branek, Neymar 19.
     
    GIRONDINS BORDEAUX FC

    Fotbalisté z Nové Akvitánie jsou aktuálně na jedenácté pozici, při troše štěstí a povedených výsledků ale ještě mohou zabojovat o kvalifikaci Evropské ligy. Bordeaux vyhrálo poslední dva zápasy, nejdříve vyhrálo doma nad Lille (2:1) a naposledy si poradilo venku s Montpellierem (3:1). Nejlepším střelcem týmu je s devíti branky Brazilec Malcom. V týmu stále působí také český středopolař Jaroslav Plašil.
     
    Krásný den všem fanouškům kvalitního francouzského fotbalu! Na půdu jedenáctého Bordeaux míří dávno jistý mistr z Paříže. Utkání o cenné body zejména pro domácí celek startuje ve 21:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    David Panuška

    Branky: 77. Lo Celso

    Karty:   88. Kimpembe (PSG)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 11:6. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 15:8.
    Girondins Bordeaux: Costil (C) – Sabaly, Koundé, Pablo, Poundjé – Lerager, Plašil (79. Laborde), Sankharé (70. Meïté) – Malcom, Braithwaite (71. de Préville), Kamano.
    Náhradníci: Mandanda – Baysse, Pellenard, Vada, Meïté, Laborde, de Préville.

    Paris Saint-Germain: Aréola – Dani Alves, Marquinhos (C), Kimpembe, Berchiche – Lo Celso, Rabiot, Nkunku (62. Draxler) – Pastore (65. Motta), Cavani, Mbappé (81. Meunier).
    Náhradníci: Trapp – Silva, Kurzawa, Meunier, Motta, Draxler, Weah.

    Rozhodčí: Gautier – Luzi, Annonier
    bahis siteleri