Mladá Boleslav – Vítkovice 6:5 (po pr.)
po prodl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
6:5 (2:3, 1:0, 2:2 - 1:0)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 21.04.2018, 17:15 • Ostravar aréna, Ostrava • Bigboard Superfinále (muži)
Předzápasové kurzy
    68:44 Milan TOMAŠÍK - 6:5
     
    68:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, titul míří do Mladé Boleslavi. Po tlaku Vítkovic se do akce dostal soupeř a před brankářem Součkem se nejlépe zorientoval MILAN TOMAŠÍK, který si naběhl na pas zpoza branky a odšpuntoval radost jak týmu, tak i fanoušků tohoto celku. Asistence: Petr Novotný.
    59:14 Martin TOKOŠ - 5:5
     
    59:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak to je neuvěřitelný závěr! Vítkovičtí se okamžitě natlačili na útočnou polovinu, zleva přišla přihrávka na střed, kde MARTIN TOKOŠ sice netrefil míček podle svých představ, ten ale obloučkem zaplul za Bauera a je vyrovnáno! Bez asistence.
    58:50 Martin TOKOŠ - 5:4
     
    58:50
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tak ještě tu možná budeme mít drama. Bauer sice vyrazil střelu z dálky, ale před brankovištěm zůstal nepokrytý MARTIN TOKOŠ a ten si věděl rady. Je sníženo na 5:4! Asistence: Jan Šebesta.
    58:26 Jiří CURNEY - 5:3
     
    58:26
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Patrně je rozhodnuto. Vítkovičtí se sice natlačili do brankoviště, kde však nedokázali míček protlačit za Bauerova záda a přišel trest. Přes celé hřiště vyhodil vysokým obloučkem JIŘÍ CURNEY a upravil na 5:3 pro Mladou Boleslav. Bez asistence.
    52:49 Milan TOMAŠÍK - 4:3
     
    52:49
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je tu obrat ve skóre. Po rychlém přenesení hry se dokázal MILAN TOMAŠÍK obtočit kolem Hrubého, natlačit se před brankáře a přesnou střelou ke vzdálenější tyčce skórovat. Asistence: Petr Kološ.
    21:19 Petr KOLOŠ - 3:3
     
    21:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme srovnáno! Tomašík podnikl akci pravou stranou, pokusil se o bekhend, který byl ale sražen před brankoviště a PETR KOLOŠ už jen snadno plácl do míčku a poslal jej za Součka. Asistence: Milan Tomašík.
    18:46 Jan JELÍNEK - 2:3
     
    18:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A je sníženo. Tomáš Chroust na míček sice nedosáhl, ale akce pokračovala. JAN JELÍNEK si oběhl branku, od vítkovických dostal až neuvěřitelně mnoho prostoru a času na zakončení a dokázal toho využít – 2:3. Asistence: Jiří Curney.
    15:19 Jan ŠEBESTA - 1:3
     
    15:19
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A už je to o dvě branky! Tokoš sice nezvládl tečovat nahození, ale v rohu se dokázal uvolnit, posunul na Delonga, který poté přihrával na nabíhajícího JANA ŠEBESTU. Ten byl před Bauerem ve skvělé pozici a zblízka upravil na 1:3. Asistence: Adam Delong.
    12:14 Josef RÝPAR - 1:2
     
    12:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Přesilovka je bleskově využitá a Vítkovice opět vedou. Blesková kombinace na jeden dotek vyvrcholila u JOSEFA RÝPARA, na jehož rychlou střelu z první nedokázal přemisťující se Bauer dosáhnout. Asistence: Lukáš Hájek.
    10:15 Jan NATOV - 1:1
     
    10:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je srovnáno. Souček si sice zvládl poradit se střelou z dálky, míček ale pouze vyrazil před sebe, kde stál JAN NATOV a ten se trefil pod břevno – 1:1. Asistence: Petr Krzyžanek.
    03:17 Martin TOKOŠ - 0:1
     
    03:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovičtí jdou do rychlého vedení. Akce byla tažena levou stranou, v rohu byl chvíli volný Sladký, který přihrál před brankoviště a tam se o zbytek postaral MARTIN TOKOŠ. Jeho střela z první se zastavila až v síti. Asistence: Tomáš Sladký.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 11. Natov (Krzyžanek), 19. Jelínek (Curney), 22. Kološ (Tomašík), 53. Tomašík (Kološ), 59. Curney, 69. Tomašík (Novotný) – 4. Tokoš (Sladký), 13. Rýpar (Hájek), 16. Jan Šebesta (Delong), 59. Tokoš (Jan Šebesta), 60. Tokoš


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Bauer (Rytych) – Řehoř, Jelínek, Kološ, Krzyžanek, Novák, Zakonov – Tomáš Chroust, Curney, Natov – Novotný (C), Tomašík, Tadeáš Chroust – Bína, Pluhař, Gruber – Krajcigr, Rožnovják.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Souček (Gurkovský) – Rýpar, Nehera, Hubálek, Jan Šebesta, Jankulár, Jastřembský – Sladký (C), Delong, Tokoš – Hájek, Řezanina, Firda – Gál, Bräuer, Hrubý – Vilím, Děček, Besta.

    Rozhodčí: Libor Gavlas, Lukáš Mikula

    Diváci: 8 191
    thejrc.org