Chabarovsk – Dynamo 0:1 (kon.) | Arsenal Tula – Zenit 3:3 (kon.) | Tosno – Perm 0:2 (kon.)
CSKA Moskva – FK Krasnodar 2:1 (kon.) | Lok. Moskva – Ufa 0:0 (kon.)
konec
PFK Arsenal Tula
3:3 (2:1)
FK Zenit Petrohrad
Neděle 22.04.2018, 13:00 • Stadion Arsenal, Tula • Ruská Premier Liga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
    88. Arťom DZJUBA - 3:3
     
    88
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Pozor! Je znovu vyrovnáno! Arsenalu se povedlo reagovat v deseti lidech na hřišti! Do akce se zapojilo hned několik útočníků! Ke střele se posléze dostal Evans Kangwa, který označil horní tyčku branky! K dorážce se poté dostal hodně aktivní ARŤOM DZJUBA, který se konečně prosadil, a to do prázdné branky. Koncovka zápasu je tedy hodně napjatá.
    84. Sebastián DRIUSSI - 2:3
     
    84
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    To je ale obrat! Zenit se dostává do vedení v dnešním zápase! Domenico Criscito vyslal centr do vápna, na který si naskakovali hned tři útočníci, míč se poté několikrát odrazil až se dostal k SEBASTIÁNOVI DRIUSSIMU, který svou rybičkou takřka z metru posílá hostující celek do vedení, vůbec poprvé v dnešním zápase! Arsenal už nejspíš nebude mít síly reagovat.
    82. Daler KUZJAJEV - 2:2
     
    82
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Tak tohle zřejmě moc lidí nečekalo! Jako se říká: "Nedáš? Dostaneš!". Po velké šanci domácího celku je vyrovnáno! DALER KUZJAJEV nevěděl co dělat s míčem a tak vystřelil, jeho rána zapadla do levého dolního rohu brankové konstrukce, brankář na míč nedosáhl a inkasuje. Asistence: Alexandr Jerochin.
     
    45
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    V poslední minutě prvního poločasu je vedení opět na domácí straně a obránci Zenitu na sebe nepochopitelně hledí. K míči se v malém vápně dostal SERGEJ TKAČJOV, který si nejprve zpracoval míč a poté ho ze vzduchu poslal na branku, rána se ještě otřela o pravou tyčku a zapadla do branky, brankář nemohl reagovat.
    45. Sergej TKAČJOV - 2:1
    Leonardo DANIEL PAREDES - 1:1
     
    36
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Vyrovnání je tady, z již zmíněného rohového kopu. K míči se postavil LEANDRO DANIEL PAREDES, který zřejmě chtěl centrovat, jeho pokus se ale naprosto úžasně stočil až do branky! Ani jeden z obránců nedokázal míč odhlavičkovat a i brankář byl velice překvapení. Máme tady tedy nerozhodný stav.
    3. Igor GORBATĚNKO - 1:0
     
    3
    Arsenal Tula právě vstřelil branku!
    Tak tohle opravdu moc dlouho netrvalo a je gólový účet dnešního zápasu je otevřený! IGOR GORBATĚNKO prokázal své individuální schopnosti, hodně pohotově se zbavil hned dvou obránců a poté zpoza vápna míč poslal ke vzdálenější tyčce! Brankář se sice natahoval, ale neměl šanci na střelu dosáhnout.

    Marek Jašek

    Branky: 3. Gorbatěnko, 45. Tkačjov, 88. Dzjuba – 36. Paredes, 82. Kuzjajev (Jerochin), 84. Driussi

    Karty:   23. Gorbatěnko (ATU), 45+1. Tkačjov (ATU) – 27. Driussi (PET)   77. Gorbatěnko (ATU)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 5:5. Rohy: 7:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 16:7.
    PFK Arsenal Tula: Levašov – V. Álvarez, Sunzu, Beljajev, K. Kombarov (C) – Čaušić – M. Alexandrov (90+3. I. Ševčenko), Kangwa, Gorbatěnko, Tkačjov (85. Berchamov) – Dzjuba.
    Náhradníci: Berezin, Obuchov – Adžojev, Berchamov, Buranov, A. Denisov, Ivakin, Chaguš, Rasic, I. Ševčenko.

    FK Zenit Petrohrad: Lodygin (C) – Criscito, Skrobotov (23. Jerochin), M. Mevlja, Ivanović – Kakkojev, Kranevitter (59. Rigoni), Paredes – Poloz (66. Kuzjajev), A. Zabolotnyj, Driussi.
    Náhradníci: Baburin, M. Keržakov – Kuzjajev, Ozdojev, Terentěv, Rigoni, Smolnikov, Paňukov, Žirkov, Jerochin.
    ocianews.com