Girona – Espanyol 0:2 (kon.) | Malaga – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Las Palmas – Alavés 0:4 (kon.)
Atlético – Real Betis 0:0 (kon.)
konec
UD Las Palmas
0:4 (0:0)
Deportivo Alavés
Neděle 22.04.2018, 18:30 • Estadio de Gran Canaria • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (20:34:49)
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:8. Fauly: 13:19.
     
    Je konec! Las Palmas nezvládlo utkání s Deportivem Alavés a podlehlo mu 0:4! Domácí celek tak opouští nejvyšší španělskou soutěž! Hosté o svém triumfu rozhodli až po přestávce, kdy zasadili domácí obraně čtyři zásahy! Strůjcem triumfu Deportiva dnes byl Munir, který nejprve otevřel skóre a patnáct minut před koncem přidal druhou branku! Deset minut před koncem navíc udeřil Medrán a v nastavení se prosadil také aktivní Sobrino!
     
    90+2
    Konec zápasu.
    90+1. Rubén SOBRINO - 0:4
     
    90+1
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Ještě jedna branka pro hostující celek! Las Palmas je zralé na ručník! RUBÉN SOBRINO si naskočil na krásný centr z pravé strany a hlavou uklidil míč do sítě!
     
    90
    Gálvez fauloval na hranici pokutového území a za svůj prohřešek vyfasoval žlutou kartu.
     
    89
    Dnešní duel se už pouze dohrává! Ani jeden z týmů se už nikam netlačí a na hrací ploše kralují spíše obě defenzívy.
     
    88
    Cruz vyslal krásnou přihrávku do pokutového území. Obránci soupeře však míč nenechali propadnout k osamocenému soupeři.
     
    87
    Hosté mohli přidat čtvrtou branku! Sobrino obdržel přihrávku do pokutového území, jenže jeho ránu do dolního rohu brankář vytěsnil na rohový kop!
     
    86
    Vicente Goméz chtěl překvapit soupeře kolmicí do pokutového území, jenže nenašel prostor mezi stopery domácího celku.
     
    85
    Medrán na levém křídle obelstil hned dva fotbalisty ve žlutém dresu a v pokutovém území se pokusil o zakončení. Jeho ránu však zastavil obránce.
     
    84
    Pareja centroval z pravé strany. V pokutovém území číhali hned tři fotbalisté v tmavém dresu, jenže ani jeden z nich se nedostal do zakončení.
     
    83
    Domácí fanoušci jsou s výkonem Las Palmas hrubě nespokojení a svou nevoli dávají najevo hlasitým pískotem a bučením.
    81. Álvaro MEDRÁN - 0:3
     
    81
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Další branka hostujícího celku! Las Palmas dostává další hřebíček do rakve! Sobrino našel krásnou přihrávkou ALVÁRA MEDRÁNA, který s naprostým klidem překonal bezmocného brankáře!
     
    79
    Toledo nestačil na rychlejšího soupeře v dresu Deportiva a zatažením za dres jej poslal k zemi. Hostující celek tak bude rozehrávat.
     
    78
    Pareja zahrával rohový kop hostujícího celku. Krátký centr přiletěl na přední tyč, kde kraloval pozorný obránce ve žlutém dresu.
     
    77
    Hosté nadále kontrolují vývoj utkání. Deportivo hraje s míčem na kopačkách a domácím fotbalistům prakticky nepouštějí balón.
     
    76
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Munir, přichází Álvaro Medrán.
    74. MUNIR - 0:2
     
    74
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Deportivo přidává i druhou branku! Hosté zřejmě rozhodují o své výhře! Centrovaný míč z pravé strany propadl až na zadní tyč, kde se k němu dostal MUNIR a střelou mezi nohy brankáře poslal míč do sítě!
     
    73
    David Simón si na pravé straně chtěl zpracovat vysokou přihrávku z kopačky vlastního stopera. Simónovi však míč uskočil do autu. Hosté budou vhazovat.
     
    72
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Imoh Ezekiel, přichází Hernán Toledo.
     
    71
    John Guidetti se hnal za obloučkem na polovinu domácího celku, jenže přihrávka byla hodně nepřesná a švédský útočník ji nemohl zachytit na hřišti.
     
    70
    Jonathan Calleri si před brankou soupeře naskočil na vysoký centr z pravé strany, ale jeho hlavička z těžké pozice proletěla vysoko nad břevnem soupeřovy branky.
     
    69
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Mubarak Wakaso, přichází John Guidetti.
    Střídání v týmu Deportivo Alavés: ze hřiště odchází Ibai Gómez, přichází Alfonso Pedraza.
     
    68
    Další ofsajd na straně Deportiva! Tentokrát si své postavení nepohlídal Ibai Gómez.
     
    67
    Jonathan Calleri si na přední tyči naskočil na nadýchaný centr z pravé strany. Domácí útočník však z dobré pozice hlavičkoval snad tři metry nad břevno.
     
    66
    Deportivo pozorně brání a vyráží do bleskových protiútoků. Jeden z nich však nyní musel zastavil asistent rozhodčího, který odmával ofsajd.
     
    65
    David Simón se tentokrát dral za centrem z pravé strany hrací plochy, jenže důrazný obránce Alexis před ním vyhlavičkoval míč ven ze šestnáctky.
     
    64
    David Simón se znovu zapojil do útočení domácího celku. Jeho nadýchaný centr však skončil v rukavicích připraveného brankáře.
     
    63
    Rubén Sobrino spěchal vpřed po levém křídle. Hostující útočník si sice obhodil hned dva soupeře, jenže dobře postavený David García jeho postup zastavil.
     
    62
    David Simón našel volného Eteba, který přenesl hru na pravou stranu. Matías Aguirregaray poté odcentroval na malé vápno, ale tam zasáhl obránce.
     
    61
    Ibai Gómez vyslal nadýchaný oblouček za obranu soupeře, jenže nikdo v tmavém dresu jeho přihrávku nepochopil a míč tak proskákal do zámezí.
     
    60
    Je za námi hodina hry a domácí celek má velké problémy! Las Palmas prohrává třicet minut před koncem nejtěsnějším možným způsobem a již dnes může být jistým sestupujícím.
     
    59
    Las Palmas se znovu tlačí na polovinu soupeře, jenže obrana Deportiva dnes pracuje na jedničku. Domácí hráči mají velké problémy s přechodem do šestnáctky.
     
    58
    Wakaso si řekl o přihrávku na levou stranu, potáhl míč na polovinu soupeře, ale sám se poté dopustil nedovoleného zákroku.
     
    57
    David Simón utekl obraně soupeře po pravém křídle. Krajní zadák domácího celku vyslal nadýchanou pobídku na malé vápno, kde kralovali obránci soupeře.
     
    56
    Deportivo nyní zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl jen na malé vápno, kde s naprostým přehledem zasáhl pozorný obránce Matías Aguirregaray.
     
    54
    Rubén Duarte zůstává ležet na trávníku po ostrém faulu jednoho z domácích fotbalistů. Uvidíme, zda hostující obránce bude schopen nadále pokračovat.
    52. MUNIR - 0:1
     
    52
    Deportivo Alavés právě vstřelilo branku!
    Hosté se jako blesk z čistého nebe dostávají do vedení! Deportivo provedlo rychlý výpad po levé straně. Na krásný centr si před brankou naskočil osamocený MUNIR a přesnou hlavičkou otevřel skóre!
     
    51
    Exekuce následného přímého kopu se zhostil Oghenekaro Etebo a jeho krásný pokus orazítkoval horní tyč soupeřovy branky!
     
    50
    Rodrigo Ely fauloval na hranici pokutového území a za svůj nešetrný zákrok dostává žlutou kartu.
     
    49
    Las Palmas se prodralo na polovinu soupeře, jenže zadáci Deportiva přechod domácích do pokutového území zastavili taktickým faulem.
     
    48
    Oghenekaro Etebo se natlačil před soupeře, pokryl si míč tělem a nechal se faulovat. Las Palmas tak bude rozehrávat na vlastní polovině.
     
    47
    Deportivo zahrávalo přímý kop na vlastní polovině. Rubén Sobrino vyslal vysoký nákop na hranici šestnáctky, kde zasáhl Matías Aguirregaray.
     
    46
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Alen Halilović, přichází Jairo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme sledovali spíše bojovný fotbal! Ani jeden z celků nedokázal otevřít skóre dnešního střetnutí! Jedinou šanci prvního poločasu si vypracoval Javi Castellano, jehož jedovatou střelu vyrazil Fernando Pacheco efektním zákrokem na rohový kop! Do kabin se tak odchází za bezbrankového stavu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhý poločas?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Na druhé straně přiletěl před branku Las Palmas prudký centr z pravé strany hřiště, ale brankář Raúl Lizoain byl pozorný a došel si pro míč na malé vápno.
     
    44
    Jonathan Calleri si chtěl obhodit statického obránce, jenže Alexis jeho úmysl fantasticky přečetl a nenechal domácího útočníka postupovat na branku.
     
    43
    Las Palmas se usadilo na polovině soupeře, nicméně zadáci soupeře zatím braní na podtrženou jedničku. Halilovićův centr si našel cestičku do autu.
     
    42
    Alen Halilović si naopak troufl na zakončení. Mladičký Chorvat v dresu Las Palmas to zkoušel technickým způsobem, ale jeho rána prosvištěla vysoko nad břevnem.
     
    41
    Oghenekaro Etebo měl před sebou moře volného prostoru, vyvezl míč na polovinu hostujícího celku, jenže jeho pokus zablokoval hned první zadák.
     
    40
    Matías Aguirregaray zahrával přímý kop Las Palmas. Jeho vysoký nákop si našel Oghenekaro Etebo, jež si nepotykal se zpracováním a balón mu utekl k soupeři.
     
    39
    Raúl Lizoain se znovu musel zapojit do rozehrávky. Brankář domácího celku poslal vysokou přihrávku na pravou stranu, kde se Rubén Duarte dopustil faulu, za který vidí žlutou kartu.
     
    38
    Ani Las Palmas se však nyní nemůže prodrat do zakončení. Jonathan Calleri číhal na centr z levé strany, jenže k zakončení mu scházely dva metry výšky.
     
    37
    Tomás Pina táhl útok hostujícího celku středem hřiště. Záložník Deportiva vyslal oblouček za obranu Las Palmas, ale nikdo v tmavém dresu jeho pobídku nepochopil.
     
    36
    Matías Aguirregaray vystartoval proti vysokému nákopu na pravé křídlo. Domácí obránce se natlačil před rozběhnutého soupeře a míč odhlavičkoval do autu.
     
    35
    Oghenekaro Etebo postupoval s míčem po pravém křídle, jenže do cesty se mu postavil Rubén Duarte a špičkou kopačky zakopl míč do zámezí.
     
    34
    Alen Halilović zatím hraje velice aktivně! Chorvatský mladík operuje prakticky po celé šíři hrací plochy, jenže jeho spoluhráči pohybem zrovna neoplývají.
     
    33
    Oghenekaro Etebo se otočil na polovině hrací plochy a přenesl míč na pravé křídlo. Las Palmas může nadále pokračovat v obléhání soupeřovy šestnáctky.
     
    32
    David Simón si řekl o přihrávku na pravou stranu. Krajní zadák Las Palmas se tlačil do pokutového území, ale jeho průnik včasným skluzem zastavil Martín.
     
    31
    Hosté se v posledních minutách prakticky nemohou dostat k míči. Zadáci Las Palmas si nyní vyměňují krátké přihrávky na vlastní polovině.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina hry a zatím sledujeme spíše bojovné utkání! Las Palmas se sice před malou chvílí osmělilo, ale hráči Deportiva skvěle brání.
    29. Castellanova nebezpečná střela
     
    29
    První šance dnešního utkání! Javi Castellano napřáhl zpoza hranice pokutového území a Fernando Pacheco se musel proletěl vzduchem!
     
    28
    Tomás Pina fauloval unikajícího Haliloviće na polovině domácího celku. Také Pina nyní může být rád, že nedostal žlutou kartu.
     
    27
    Nyní už se Matías Aguirregaray dočkal! Za faul na Munira dostává žlutou kartu.
     
    26
    Až nyní vystoupil proti jednomu z nich Matías Aguirregaray a ostrým skluzem jej poslal k zemi. Domácí obránce může být rád, že nevyfasoval žlutou kartu.
     
    25
    Deportivo po delší době vybojovali míč na své kopačky a uklidňuje hru kombinací na vlastní polovině hřiště. Zadáky hostů nikdo ve žlutém neatakuje.
     
    24
    Oghenekaro Etebo se vrátil na hranici vlastní šestnáctky, kde zastavil vysoký oblouček za obranu. Zásah domácího záložníka odměnili diváci potleskem.
     
    23
    Jonathan Calleri číhal na povedený centr z pravé strany hrací plochy. Před domácím útočníkem zakročil pozorný obránce Alexis, který zatím drží obranu Deportiva.
     
    22
    Martín chtěl rozběhnout Rubéna Sobrina, který jeho pobídku nezachytil a nechal míč prosvištět do zámezí. Ani jeden z týmů zatím soupeřovu svatyni neohrozil.
     
    21
    Oghenekaro Etebo zbytečně vracel Aguirregarayovi přihrávku na levou stranu. Druhý jmenovaný v tísni vyjel s míčem do zámezí. Vhazovat bude Deportivo.
     
    20
    Alen Halilović se rychlou kličkou uvolnil na pravé straně a pohotově odcentroval do pokutového území. Jeho pobídku s přehledem odvrátil Alexis.
     
    19
    Rubén Sobrino sprintoval za přihrávkou za obranu domácího celku. Hostujícímu útočníkovi pokazil cestu do samostného úniku zdvižený praporek rozhodčího! Ofsajd!
     
    18
    Tomás Pina napřáhl k dalekonosné střele pravačkou. Jeho pokus před domácím brankářem ještě skočil, ale Raúl Lizoain jej dokázal zkrotit.
     
    17
    David Simón je v úvodních minutách dnešního utkání nesmírně aktivní. Krajní obránce domácích centroval z pravé strany, ale jeho přetažený centr proskákal do autu.
     
    16
    David Simón vyslal vysokou přihrávku za obranu hostujícího celku. Za jeho pobídkou spěchali hned tři fotbalisté ve žlutém, ale Alexis si s jeho nákopem zkušeně poradil.
     
    15
    Alen Halilović už je zpátky na nohou a ihned se ujal rozehrávky přímého kopu. Jeho nadýchaný centr se snesl na vzdálenější tyč, kde zasáhl obránce Alexis.
     
    14
    Alen Halilović byl faulován na hranici pokutového území a zůstává ležet s bolestivou grimasou v obličeji. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat ve hře.
     
    13
    Domácí fotbalisté nyní uklidňují hru kombinací na vlastní polovině. Do rozehrávky se zapojil také brankář Raúl Lizoain, který hru přenesl na pravou stranu.
     
    12
    Alen Halilović na levém křídle spěchal za vysokým obloučkem, jenže domácí záložník přes velkou snahu neudržel balón na hrací ploše. Vhazovat budou hosté.
     
    11
    Ibai Gómez si na polovině hrací plochy skvěle pokryl míč a nechal se chytře faulovat. Hostující Deportivo může pokračovat v kombinaci.
     
    10
    Martín na pravém kraji defenzívy vystoupil proti prudké přihrávce na křídlo. Hostující obránce zpracoval míč hrudí a odkopl jej na polovinu Las Palmas.
     
    9
    Alen Halilović se dral do pokutového území, jenže na jeho hranici se mu míč odrazil daleko od nohy a mladý záložník domácího celku už nestačil zakončit.
     
    8
    Rubén Sobrino se hnal do pokutového území domácího celku. Do cesty se mu postavil David Simón, který ránu hostujícího útočníka srazil do zámezí.
     
    7
    Oghenekaro Etebo se na polovině hrací plochy skvěle uvolnil a přenesl hru na pravou stranu, kde číhal osamocený David Simón. Domácí zadák o míč rychle přišel.
     
    6
    Rubén Sobrino při napadání rozehrávky domácího celku fauloval dobře postaveného obránce Simóna a provinil se proti pravidlům. Las Palmas bude rozehrávat.
     
    5
    David Simón podpořil ofenzívu domácího celku dlouhým náběhem po levé straně hrací plochy. Domácí obránce však vyslal příliš dlouhý centr.
     
    4
    Fernando Pacheco musel rozehrávat v opravdu těžké pozici. Hostující brankář musel spěchat za malou domů, kterou mu poslal Rubén Duarte.
     
    3
    David García se pokusil překvapit obranu hostujícího celku vysokou přihrávkou z vlastní poloviny. Jeho prudká pobídka však proskákala do zámezí.
     
    2
    Ibai Gómez dohnal krásnou přihrávku do blízkosti rohového praporku, odkud se pohotově pokusil odcentrovat před branku, ale domácí zadáci jeho pobídku srazili na roh.
     
    1
    Domácí fotbalisté obstarali výkop do dnešního utkání. Fotbalisté Las Palmas se dnes budou po delší době snažit potěšit své příznivce.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Hosté dnes budou hrát v tmavě modrém, zatímco Las Palmas oblékne žluté dresy.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    UD Las Palmas: Lizoain – Simón, David García, Gálvez, Aguirregaray – J. Castellano, Etebo – Halilović, V. Gómez, Ezekiel – Calleri.
    Náhradníci: Chichizola – Herrera, Jairo, Toledo, Navarro, D. Castellano, Aquilani.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Alexis, Ely, R. Duarte – I. Gómez, García, Pina, Wakaso – Munir, Sobrino.
    Náhradníci: Sivera – Laguardia, Maripán, Guidetti, Pedraza, H. Pérez, Medrán.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez.
     
    UD Las Palmas

    Las Palmas naopak prožívá nepovedenou sezónu. Celek z Kanárských ostrovů vybojoval jen dvacet jedna bodů a na předposledním místě je takřka jistým sestupujícím. Na záchranu v tuto chvíli ztrácí propastných třináct bodů. Poslední tři domácí utkání navíc Las Palmas nezvládlo a dokonce v nich nevstřelilo ani branku. V minulém kole padlo 1:0 na půdě Betisu.
     
    Deportivo Alavés

    Deportivo se i ve své druhé sezóně, která bývá označována za nejtěžší po postupu do nejvyšší soutěže, drží nad pásmem sestupu. V třiatřiceti duelech nasbíralo třicet osm bodů a zatím mu patří patnáctá pozice ligové tabulky. Na hřištích soupeřů navíc v posledních dvou duelech neprohrálo. Ve čtvrtek však doma hostilo Gironu, které podlehlo 1:2.
     
    Příjemný podvečer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Primera Division mezi UD Las Palmas a Deportivem Alavés! Duel startuje v 18:30.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 52. Munir (Wakaso), 74. Munir (Pedraza), 81. Medrán (Sobrino), 90+1. Sobrino (Martín)

    Karty:   27. Aguirregaray (LPA), 90. Gálvez (LPA) – 39. R. Duarte (DAL), 50. Ely (DAL)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 1:7. Střely mimo: 6:1. Rohy: 3:3. Ofsajdy: 0:8. Fauly: 13:19.
    UD Las Palmas: Lizoain – Simón, David García, Gálvez, Aguirregaray – J. Castellano, Etebo – Halilović (46. Jairo), V. Gómez, Ezekiel (72. Toledo) – Calleri.
    Náhradníci: Chichizola – Herrera, Jairo, Toledo, Navarro, D. Castellano, Aquilani.

    Deportivo Alavés: Pacheco – Martín, Alexis, Ely, R. Duarte – I. Gómez (69. Pedraza), García, Pina, Wakaso (69. Guidetti) – Munir (76. Medrán), Sobrino.
    Náhradníci: Sivera – Laguardia, Maripán, Guidetti, Pedraza, H. Pérez, Medrán.

    Rozhodčí: Melero – Torre, Martínez
    thejrc.org