Girona – Espanyol 0:2 (kon.) | Malaga – Real Sociedad 2:0 (kon.) | Las Palmas – Alavés 0:4 (kon.)
Atlético – Real Betis 0:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
0:0 (0:0)
Real Betis
Neděle 22.04.2018, 20:45Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:14. (22:50:48)
     
    Máme za sebou utkání mezi Atléticem a Realem Betis! Zápas to byl nakonec bezbrankový. Rozhodnout mohly oba týmy, avšak dnes většinou střelci troskotali již ve svých šancích. Ani brankáři neměli příliš práce. A jestliže byl Betis považován za outsidera utkání, dnes určitě nezklamal a na hřišti Atlética předvedl velmi sympatický výkon. Ode mě je to pro dnešek vše! Přeji dobrou noc!
     
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Tento duel s sebou přinesl i závěrečnou strkanici, kterou začal Koke svým faulem. A rozhodčí žlutými kartami rozhodně nešetří. Za domácí ji vidí Gimenéz a Gabi, za hosty poté Campbell a Amat.
     
    90+1
    Nad rámec základní hrací doby budou sudí nastavovat tři minuty!
     
    90
    Zahrozit opět zkusil Saúl Ñíguez. Tentokrát byl ve velkém střeleckém úhlu a trefil jen boční síť soupeřovy svatyně. I jeho druhý pokus v rychlém sledu za sebou tedy končí mimo brankovou konstrukci.
     
    89
    Solidní rychlost nabral Antoine Griezmann a pokusil se oslovit některého ze spoluhráčů před šestnáctkou. Nikdo ze spřízněných hráčů zde ale nebyl, tudíž je to opět jen míč pro soupeře.
     
    88
    Za nedovolený zákrok vidí žlutý kartónek Bartra.
     
    87
    Nyní už to bylo o něco zajímavější! Dalšího rohového kopu se ujal Koke, jenž ho poslal na Saúla Ñígueze. Ten přehlavičkoval soupeře a mířil na vzdálenější tyč, vedle níž nakonec míč jen proskákal.
     
    85
    Ani další z rohových kopů Atlética zůstává bez ohrožení branky. Firpo si našel míč ve vlastní šestnáctce a následně ho z pohledu svého týmu odvrátil mimo nebezpečí.
     
    83
    Antonio Barragán dostal přihrávku ve vápně a musel pohotově zareagovat. To se mu podařilo, když chytře mířil k bližší tyči, kde viděl kousek místa. Oblak si místo u své levé tyče ale pohlídal a míč vyrazil na rohový kop.
     
    83
    Střídání v týmu Real Betis: ze hřiště odchází Cristian Tello, přichází Joel Campbell.
     
    82
    Cristian Tellovi únik po křídle nevyšel, jeden z obránců, který se s ním stihl vrátit, mu míč skluzem odebral. Real Betis však u míče zůstane, balón totiž skončil až za postranní čarou.
     
    80
    Madrid si vybojoval míč, ale nijak s ním nenaložil. Nepřesnou rozehrávku zachytil až brankář Betisu, který tak může opět rozehrát na své spoluhráče.
     
    78
    Diego Simone už je na čáře viditelně hodně nervózní. Jeho svěřencům zbývá i s nastaveným časem zhruba patnáct minut. V posledních okamžicích ale branka visí ve vzduchu, tak sledujme, zda se ji dočkáme.
     
    77
    Na druhé straně hřiště opět začínají úřadovat hosté. Teď jejich kombinace prozatím nikam nevedla. Naopak José Gimenéz byl faulován, a tak se dostane Madrid k míči.
     
    75
    Antonio Barragán opustí na malý moment hrací plochu. Po jednom ze střetů je viditelně otřesen. Nevypadá to ale, že by nebyl schopen vrátit se zpět do hry.
     
    73
    Sice byl Betis v posledních chvílích jednoznačně lepší, Saúl Ñíguez měl ale největší šanci celého utkání! Možná trochu se štěstím vybojoval balón a zpoza šestnáctky napřáhl. Jeho pokus se ke smůle Atlética zastavil o horní tyč!
     
    71
    Tlak hostí pokračuje. Nyní Tello nebyl daleko od dalšího střeleckého pokusu. Narazil si se svým spoluhráčem, avšak v šestnáctce byl nyní dobře hlídán a ke střele nepuštěn.

    Adam Pavlíček

    Branky:

    Karty:   90+2. J. Giménez (ATM), 90+2. Gabi (ATM) – 27. Ruiz (RBE), 62. Firpo (RBE), 88. Bartra (RBE), 90+2. J. Campbell (RBE), 90+2. Amat (RBE)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 8:3. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 17:14.
    Atlético Madrid: Oblak – Lucas Hernández, J. Giménez, Savić, Juanfran (65. Vrsaljko) – Saúl Ñíguez, Partey, Gabi, Vitolo (63. Koke) – F. Torres, Á. Correa (63. Griezmann).
    Náhradníci: Werner – Godín, Koke, Griezmann, Vrsaljko, Gameiro, Olabe.

    Real Betis: D. Giménez (38. Pedro López) – Barragán, Mandi, Amat – Bartra, Firpo, Javi García, Boudebouz (65. Joaquín) – Ruiz, Tello (83. J. Campbell), Morón.
    Náhradníci: Pedro López – Camarasa, A. Sanabria, J. Campbell, Durmisi, Joaquín, Rubén Castro.

    Rozhodčí: Martínez – Sobrino, Noval
    thejrc.org