Cagliari – Bologna 0:0 (kon.) | Udinese – Crotone 1:2 (kon.) | Chievo – Inter 1:2 (kon.)
Lazio – Sampdoria 4:0 (kon.) | Atalanta BC – Turín 2:1 (kon.) | Juventus – Neapol 0:1 (kon.)
konec
Udinese Calcio
1:2 (1:1)
FC Crotone
Neděle 22.04.2018, 15:00 • Dacia Arena (Udine) • Italská Serie A • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:9. Fauly: 20:7. (16:52:03)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí překvapivým vítězstvím Crotone poměrem 2-1. Hosté se museli popasovat s nepříjemnou situací, neboť hned z kraje zápasu prohrávali. Pár minutek před koncem ale přidali druhou trefu, která znamená velkou šanci na záchranu v soutěži.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu FC Crotone: ze hřiště odchází Marco Davide Faraoni, přichází Arlind Ajeti.
     
    89
    Velká šance na srovnání! Lasagna se totiž natlačil až před brankáře, kterého pouze trefil. O dorážku se postaral Fofana, jenž zamířil hodně vedle.
     
    87
    Tak to je pro domácí hráče určitě velký šok, pár minutek před koncem zápasu prohrávají. Na vyrovnání nezbývá už moc času.
    86. Marco Davide Faraoni - 1:2
     
    86
    Crotone právě vstřelilo branku!
    Tak pozor, hosté jdou totiž do vedení! Simy se obtočil s míčem a poté vypálil na bránu. Jeho ránu ale zablokoval jeden z domácích hráčů, načež do odkryté brány zasunul hrací předmět DAVIDE FARAONI.
     
    86
    Zdálo se, že se Simy nenachází v ofsajdu, po krátkém sprintu se ale přeci jenom odpískal ofsajd. Bizarri okamžitě založil protiakci.
     
    85
    K hodně nebezpečnému centru se dostal domácí Zampano, který poslal do malého vápna ostrou nabídku. Hostující obrana stačila zasáhnout.
     
    84
    Larsenovi se nepodařilo zachytit míč a k němu se tak dostal hostující Ricca. Posledně jmenovaný se ale unáhlil a balón poslal do rukou brankáře.
     
    83
    Lasagna připravil střeleckou pozici právě pro Fofanu, který se konečně dostal ke střele. Tu ale poslal přímo doprostřed branky.
     
    82
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku. Vypadá to, že Udinese konečně zvýšilo aktivitu a nyní sledujeme optickou převahu domácích.
     
    81
    Ani z tohoto mráčku nezapršelo a následně to nevyšlo ani Fofanovi, který se chtěl individuálním způsobem dostal až k zakončení.
     
    80
    V posledních minutách je hodně aktivní Adnan. Domácí levý obránce vybojoval už šestý rohový kop, který také sám rozehraje.
     
    79
    Střílená nabídka se stáčela směrem do branky, nakonec jí z hranice malého vápna poslal do bezpečnějšího prostoru Mandragora.
     
    78
    Adnan se chystal vydat podél autové čáry, nedovoleným zákrokem ho ale zastavil Faraoni. Jednoznačný faul, žlutit se ale nebude.
     
    77
    Na hrací ploše to v tuto chvíli vypadá, jakoby oběma celkům remíza vyhovovala. Udinese totiž s rozehrávkou nikam nespěchá.

    David Suchý

    Branky: 6. Lasagna (Maxi López) – 7. Tochukwu Nwankwo (Nalini), 86. Faraoni

    Karty:   58. Behrami (UDI), 68. Jankto (UDI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 1:9. Fauly: 20:7.
    Udinese Calcio: Bizzarri – Stryger Larsen, Danilo (C), Samir – Widmer (53. F. Zampano), Fofana, Behrami (71. Balić), Barák, Adnan – Maxi López (62. Jankto), Lasagna.
    Náhradníci: Scuffet, Borsellini – de Paul, F. Zampano, Jankto, Ingelsson, Nuytinck, Perica, Pontisso, Hallfredsson, Balić, Gi. Pezzella.

    FC Crotone: Cordaz (C) – Faraoni (90. Ar. Ajeti), Ceccherini, M. Capuano, Martella – Barberis, Mandragora, Rohdén – Trotta (73. Sampirisi), Tochukwu Nwankwo, Nalini (65. F. Ricci).
    Náhradníci: Festa, Viscovo – Izco, F. Ricci, Diaby, Pavlović, Zanellato, Sampirisi, Simic, Tumminello, Ar. Ajeti, Stoian.

    Rozhodčí: Di Bello – Giallatini, Preti
    ocianews.com