Bohemians 1905 – Jihlava 1:0 (kon.) | Jablonec – Brno 3:3 (kon.)
konec
FK Jablonec
3:3 (3:2)
FC Zbrojovka Brno
Neděle 22.04.2018, 13:00 • Sportovní areál Břízky, Jablonec nad Nisou • Juniorská liga – O umístění • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce se s vámi loučím a někdy příště se těším opět na počtenou! (15:03:42)
     
    Je dobojováno, dnešní utkání nakonec i přes šance obou mužstev v závěru vítěze nenašlo. Po přestřelce v první půli se hra zklidnila, Brno bylo v další části mírně lepší a zaslouženě vyrovnalo. Po remíze 3:3 se tak body dělí. Jablonec stále čeká na první vítězství v nadstavbě, zatímco Zbrojovka zůstává neporažena.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Zvítězit mohl Jablonec! Patrik Schön krásným přenesením hry vybídl Matěje Kubistu. Ten posílal míč na Tomáše Čvančaru, jenž byl úplně sám před brankou! Zákrokem za vteřinu dvanáct se ale prezentoval jeden z obránců Brna, který Čvančarovi doslova sebral balón z kopačky.
     
    89
    Luboš Petržilka v důležitém souboji zkušeně vystál Jiřího Koláčného, který se tak nedostal k ohrožení domácí svatyně.
     
    88
    Jiří Koláčný krásně narazil míč Marku Vintrovi. Ten napřáhl ze střední vzdálenosti, Jan Hanuš se natahoval marně, střela však proskákala těsně vedle branky!
     
    87
    Jablonečtí se dostali k pokutovému území. Po míči se poté natahoval Jaroslav Diviš, zastavil jej však praporek značící ofsajd.
     
    86
    Parádně to udělal Miroslav Kroutil, jenž na levém okraji pokutového území zahrál Luboši Petržilkovi na housle. Následný centr našel nohu Marka Vintra, který v obrovské šanci napálil Jana Hanuše!
     
    84
    Jaroslav Diviš dokázal i na zemi posunout míč do pokutového území. Škoda pro Severočechy, že nablízku neměl nikoho ze spoluhráčů.
     
    83
    Filip Holman při dalším průniku posadil na trávník Jiřího Piroch, ale ani teď nepřihrál včas. Z brejkové situace tedy hosté nic nezískali.
     
    82
    Filip Homan příliš dlouho váhal s přihrávkou a když ji na Marka Vintra přeci jen poslal, nacházel se už druhý jmenovaný v postavení mimo hru.
     
    81
    Z něj nikterak nezapršelo. K balónu se po zákroku domácí defenzívy dostal Dominik Hajdo, ale odkop se mu příliš nepovedl a hrát může znovu Brno.
     
    80
    Marek Vintr se ocitl na zemi. V ponechané výhodě se Zbrojovka ani nepokusila v akci pokračovat a bude mít k dispozici přímý kop.
     
    78
    Marek Vintr byl dostatek prostoru a s míčem na noze doběhl až na hranici šestnáctky. Následnou střelu úspěšně zblokoval přistoupivší Jiří Piroch!
     
    77
    Hra se v posledních chvílích poněkud kouskuje a ubývá nebezpečných situací. Ondřeji Vintrovi byl nyní správně odpískán útočný faul.
     
    76
    V souboji dvou hráčů s číslem 16 uspěl Patrik Šustr, který nedal Tomáši Čvančarovi šanci zakončit.
     
    75
    Jan Piroch míče doslova přitahuje, nyní odvrátil další centr do nebezpečného prostoru. Zanedlouho Brno zahodilo standardku a odevzdalo míč domácím.
     
    74
    Ondřej Vintr obdržel dobrý pas a tlačil míč po zemi před branku. Skvěle zasáhl ve skuzu Jan Piroch a z rohového kopí hosté nezahrozili.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 6. Breda, 19. Čvančara, 39. Breda (pen.) – 34. M.Vintr, 44. Holman, 66. O.Vintr

    Karty:   23. Čvančara (JAB) – 5. Mrázek (BNO), 23. Sedlmajer (BNO), 37. Kroutil (BNO)


    FK Jablonec: Hanuš – Piroch, Petržilka, Krištof (K), Pleštil, Diviš, Kebísek, Breda, Čvančara, Kubista, Hajdo.
    Náhradníci: Richter – Díl, Hlůže, Schön, Dostál, Zezulka, Maqastena.

    FC Zbrojovka Brno: Mrázek – Šustr, Zukal (K), Hykš, Sedlmajer, Kroutil, Franco, Vintr Ondřej, Vintr Marek, Třasoň, Holman
    Náhradníci: Formánek – Koláčný, Pyš, Zúbek, Dobrovodský.

    Rozhodčí: Nenadál – Vitner, Poživil.
    ocianews.com