Chur Unihockey – Dietlikon 5:3 (kon.) | Wiler-Ersigen – Köniz 2:5 (kon.)
konec
SV Wiler-Ersigen
2:5 (0:2, 1:0, 1:3)
Floorball Köniz NLA
Neděle 22.04.2018, 15:30 • SWISS Arena Kloten • Švýcarská Mobiliar Liga • Superfinále
Předzápasové kurzy
     
    59:47
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    Autorem branky je TATU VÄÄNÄNEN. Asistence: Tobias Känzig.
     
    57:38
    Wiler je v šesti!
     
    54:15
    Köniz právě vstřelilo branku!
    Tak tohle už je hodně blízko pro Köniz! Dargren poslal neskutečný kros k pravé tyči, kde bekhendem uklidil míček do branky JAN ZAUGG! Asistence: Hampus Dargren.
     
    51:39
    Ale Wileru pláchli dva hráči Könizu a Wiler podržel skvělým zákrokem Wolf!
     
    48:38
    Köniz právě vstřelilo branku!
    Možná zlomový moment utkání! Dóža vystihl rozehrávku Wileru a míček se od něj odrazil do míst, kde byl JAN ZAUGG, který běžel do situace jeden na jednoho. Zaugg vystřelil přes obránce a trefil se přesně k pravé tyči. Asistence: Patrik Dóža.
     
    45:20
    Köniz právě vstřelilo branku!
    Z ničeho nic je to opět o dvě branky! FABIAN MICHEL se dostal ke střele z pravé strany a posílá Köniz do dvoubrankového vedení! Asistence: Manuel Maurer.
     
    31:14
    Vyloučení v týmu Floorball Köniz (Jan Zaugg – 2 min., Sekání).
     
    21:08
    Wiler-Ersigen právě vstřelil branku!
    Je sníženo! Väänänen vystřelil z pravé strany a brankář jeho střelu vyrazil. Ze vzduchu pak míček skvěle trefil CLAUDIO MUTTER a uklidil ho do branky. Asistence: Tatu Väänänen.
     
    10:55
    Köniz právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky! Dóže ze středu hřiště nahrál na pravou stranu, kde byl HAMPUS DARGREN, který střelou z první propálil brankáře Wileru. Asistence: Patrik Dóža.
     
    01:12
    Köniz právě vstřelilo branku!
    Velmi rychlá první branka! MANUEL MAURER se dostal ke střele z před brankového prostoru a nekompromisně zavěsil! Asistence: Jonas Ledergerber.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 22. Mutter (Väänänen), 60. Väänänen (Känzig) – 2. Maurer (Ledergerber), 11. Dargren (Dóža), 46. Michel (Maurer), 49. Zaugg (Dóža), 55. Zaugg (Dargren)


    SV Wiler-Ersigen: Wolf (Reich) – Bischofberger, Šešulka, Wittwer, Meister, Väänänen, Moser, Bürki, Känzig – Johnsson, Laubscher, Hollenstein, Alder, Hofbauer, Mutter, Von Pritzbuer, Känzig, Affolter, Krähenbühl, Louis, Rentsch
    Floorball Köniz NLA: Eder (Genhart) – Castrischer, Herzog, Schmocker, Gurtner, Müller, Michel, Johansson, Kuchen – Schmocker, Mauerer, Saner, Ruh, Hutzli, Bolliger, Ledergerber, Zaugg, Dóža, Dargren, Baumann, Blaser

    Rozhodčí: Corina Wehinger, Sandra Zurbuchen
    thejrc.org