Žilina – Dunajská Streda 2:3 (kon.) | Trenčín – Slovan Bratislava 1:3 (kon.)
konec
AS Trenčín
1:3 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 22.04.2018, 17:00 • Mestský štadión Trenčín • Niké liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    87
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Andraž Šporar, prichádza Róbert Vittek.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Ibrahim Rabiu, prichádza Joeri de Kamps.
    74. Aschraf El Mahdioui - 1:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    74
    Trenčín dal gól!
    Rohový kop zahrali domáci k vzdialenejšej žrdi. Šulla chcel loptu boxovať, ale podbehol ju, a tak ASCHRAF EL MAHDIOUI hlavou zakončil k ľavej tyčke. Popri tom ešte domáci trafili gólmana Slovana, ktorý počas gólu ležal na zemi.
     
    73
    Domáci Lawrence sa do lopty oprel z približne tridsiatich metrov, ale Šulla loptu efektne vyrazil a nasledovať bude rohový kop pre AS.
     
    72
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Giorgi Beridze, prichádza Philipp van Arnhem.
     
    71
    Trenčín mohol znížiť! Domáci sa dostali do prečíslenia, ale záverečná prihrávka na Beridzeho bola príliš dlhá, a tak zakončenie z ťažkého uhla skončilo iba na hornej sieti.
     
    63
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Aleksandar Čavrić, prichádza Filip Hološko.
     
    58
    Na opačnej strane spálili Trenčania obrovskú šancu na skórovanie. Gong stieľal zvnútra šestnástky, ale trafil iba súpera.
    55. Aleksandar ČAVRIĆ - 0:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    55
    Slovan dal gól!
    Hostia zvyšujú svoj náskok! Domáci Trenčín rozohral priamy kop od hranice šestnástky, ale vo veľkej šanci nedokázal loptu dostať do siete. Do protiútoku sa preto dostal hosťujúci ALEKSANDAR ČAVRIĆ, proti ktorému vysoko vybehol Šemrinec, ale trenčiansky brankár úplne pohorel a súpera pustil do zakončenia do prázdnej bránky.
     
    54
    Azango sa teraz k lopte dostal sám, ale tesne pred šestnástkou bol faulovaný. Žltú kartu dostáva Nono (ŠK Slovan Bratislava).
     
    53
    Trenčín sa nenápadne dostal do vynikajúcej streleckej pozície. Mance mal loptu na hranici šestnástky v strede a na ľavej strane mal úplne voľného Azanga, ale rozhodol sa vystreliť. Mieril nad brvno.
     
    46
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádzajú Desley Ubbink a Hamza Čatakovič, nahradia ich Joey Sleegers a Antonio Mance.
    39. Ibrahim RABIU - 0:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    39
    Slovan dal gól!
    Hostia z ničoho-nič zvyšujú svoje vedenie! IBRAHIM RABIU mal loptu na kopačke v pravom rohu šestnástky, skúsil vystreliť a trafil sa vynikajúco do pravého horného rohu.
     
    33
    Žltú kartu dostáva Philip Azango (AS Trenčín), ktorý zostrelil Savičeviča. Je to prvá karta v tomto zápase.
     
    30
    Po polhodine hry sme videli ďalšiu šancu na vyrovnanie! Čatakovič ostal nepokrytý v šestnástke a dostal tam aj prihrávku, ale v rýchlosti z ťažšej pozície trafil iba Šullu.
     
    27
    Mohlo byť vyrovnané! Trenčín napokon dostal loptu až do pokutového územia, odkiaľ vystrelil Beridze, ale netrafil sa dobre. Šulla aj s dávkou šťastia úspešne zasiahol.
     
    16
    Čavrič stále ostáva ležať na trávniku a vyzerá to na problémy s pravou nohou. Na pomoc mu prídu aj lekári.
     
    15
    Čavrič leží na trávniku na svojej útočnej polovici, ale Trenčín na opačnom konci ihriska pokračoval v akcii. Zvnútra šestnástky vystrelil Gong, no po zemi mieril iba vedľa ľavej žrde.
     
    12
    Trenčín preniesol hru do útoku. Po ľavej strane zaviedol loptu šestnástky Azango, ktorý poslal na bránku aj strelu, ale tú rukou zblokoval jeden z hostí. Diváci si pýtajú pokutový kop.
    9. Andraž ŠPORAR - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    9
    Slovan dal gól!
    Hostia získali druhý rohový kop v krátkom čase a ujímajú sa vedenia. Postaral sa o to ANDRAŽ ŠPORAR, ktorý si priemo pred bránkou nabehol na Nonovu vysokú loptu a hlavou ju umiestnil do siete.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 74. El Mahdioui – 9. Šporar, 39. Rabiu, 55. Čavrić

    Karty:   33. Azango (TRE) – 54. Nono (SBA)


    AS Trenčín: Šemrinec – Kleščík, Skovajsa, Šulek, Beridze (72. van Arnhem) – Lawrence, Ubbink (46. Sleegers), El Mahdioui, Azango – Gong, Čataković (46. Mance).
    Náhradníci: Chovan – Sleegers, Keston, van Arnhem, Omar, Kvocera, Mance.

    ŠK Slovan Bratislava: Šulla – Rundič, Božikov, Bajrić, Čikoš – Rabiu (78. de Kamps), Nono, Savičevič – Moha, Šporar (87. Vittek), Čavrić (63. Hološko).
    Náhradníci: Valach – de Kamps, Saláta, Laczkó, van Haaren, Hološko, Vittek.

    Diváci: 1063
    thejrc.org