Židenice – Bulldogs 5:1 (kon.)
konec
K1 Florbal Židenice
5:1 (2:0, 1:0, 2:1) Stav série: 1:0
Bulldogs Brno
Neděle 22.04.2018, 15:30 • VUT CESA Brno 1 • Baráž o Extraligu žen • 1. kolo
     
    Je za námi první zápas barážové série mezi Židenicemi a Bulldogs Brno. Úspěšnější byl domácí tým, který porazil své městské rivalky 5:1. Zpočátku utkání se hrál vyrovnaný florbal, ale postupem času převzaly Židenice otěže a po první třetině vedly 2:0. Ve druhé třetině svůj náskok ještě o gól vylepšily. V poslední části hráčky Bulldogs sice korigovaly stav, ale Židenice následně přidaly další dvě branky. Po vítězství 5:1 tak vedou Židenice v sérii 1:0.

    Ode mě je to pro tuto chvíli vše a u dalšího onlajn přenosu na počtenou. (17:17:24)
     
    Konec zápasu.
     
    59:49
    Pěkná individuální akce Moniky Léblové, která nakonec střelou z otočky posílá balonek nad branku.
     
    58:39
    Hostující strážkyně svatyně předvedla další pěkný zákrok. Tentokrát vyráží balonek maskou mimo tři tyče.
     
    58:06
    Oddechový čas pro hosty.
     
    57:54
    Zpoza branky přiletěla přihrávka na Anetu Federselovou, která sice dostala balonek za Markovou, ale balonek projel pouze těsně vedle levé tyče.
     
    56:50
    Monika Léblová ukázala, jak má rychlé nohy. Nabrala balonek na své polovině, přesprintovala několik soupeřek, naběhla si na střed a jen výborný zákrok Markové zabránil šestému gólu.
     
    55:08
    Židenice právě vstřelily branku!
    S největší pravděpodobností máme rozhodnuto. MONIKA DUNDELOVÁ totiž přidává pátou branku svého týmu, když přízemní střelou prostřeluje Markétu Markovou.
    Asistence: Aneta Federselová.
     
    54:42
    Bulldogs se snaží a tlačí se do zakončení, ale druhá branka jim zatím není přána. Aby udělaly něco s dnešním výsledkem, tak musejí především seřídit svou mušku.
     
    53:57
    Oddechový čas pro domácí.
     
    53:10
    Mohlo být rychle sníženo, ale hostující hráčky s dvěma střelami z dobrých pozic neuspěly. Jednou zasáhla Krištofová, podruhé šel míček až za zadní mantinel.
     
    52:42
    Židenice právě vstřelily branku!
    Je to opět o tři branky. Chybu v rozehrávce hostujícího týmu zachytila Martina Indrová, která našla EVU SMUTNOU a ta už neměla problém překonat Markovou.
    Asistence: Martina Indrová.
     
    51:56
    Bulldogs jsou sice aktivnější, ale všechny jejich střely jsou z velké dálky a navíc na ně Krištofová vidí a nemá problém je lapit.
     
    50:40
    Už je za námi více jak polovina třetí třetiny a florbalistky Bulldogs stále ztrácejí dvě branky. Dokáží alespoň vyrovnat?
     
    49:46
    Bulldogs Brno kombinuje za vlastní brankou a jejich soupeřky na ně čekají na polovině hřiště. A hned o tuto hradbu těl se hostující útok rozbíjí.
     
    48:53
    Po delší době závar před brankou Markové. Ale hned několik dorážek skončilo buď na bránících hráčkách, nebo zákrokem hostující gólmanky. Stav se nemění.
     
    47:26
    Vstřelený gól vlil evidentně Buldočkám novou krev do žil a ty vyslaly hned několik nebezpečných střel směrem na Krištofovou.
     
    46:43
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Hostující florbalistky přeci jenom snižují! Aneta Koláčková posílá přihrávku od pravého mantinelu na střed hřiště, kde stála NIKOLA DOMONKOSOVÁ. Ta střelou z první poprvé poslala balonek za záda Krištofové.
    Asistence: Aneta Koláčková.

    Aleš Skok


    Hledáme zpravodaje pro tým K1 Florbal Židenice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. P. Grufíková (Indrová), 11. Indrová, 32. Pravcová (Federselová), 53. Smutná (Indrová), 56. Dundelová (Federselová) – 47. Domonkosová (Koláčková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Valehrachová, Pospíšilová – Machů, Smutná, Dundelová – Léblová, Hřebíčková, Sejáková – Praxová, Federselová, Vývodová – Indrová, Knapová, P. Grufíková.
    Bulldogs Brno: Marková (Dvořáčková) – Žáková, Štěrbová, Ďurišová – Dostálová, Honcová, Koláčková – Obrovská, Bachratá, Domonkosová – Detková, Zamazalová, Pohlodková – Némethová.

    Rozhodčí: Hudeček, Rochovanský

    Diváci: 169
    Židenice 3 0 Bulldogs
    #1 Neděle 22.04.2018 • 15:30
    Židenice - Bulldogs 5:1
    #2 Sobota 28.04.2018 • 18:00
    Bulldogs - Židenice 3:7
    #3 Neděle 29.04.2018 • 18:00
    Bulldogs - Židenice 0:3
    thejrc.org