Györ – Barcelona 1:7 (kon.) | Sporting – Inter FS 2:5 (kon.)
konec
ETO Futsal Györ
1:7 (1:2)
Barcelona
Neděle 22.04.2018, 17:00 • Príncipe Felipe - Zaragoza • Liga mistrů • O 3.–4. místo
Předzápasové kurzy
     
    Toto bude z dnešního onlajnu vše, já se na Vás budu těšit u nějakého dalšího, na shledanou. (18:45:18)
     
    Hlavní sudí ukončil dnešní utkání, které po prvním poločase bylo překvapivě více než vyrovnané. Druhý poločas se však změnil v Barcelonskou exhibici, kterou odstartovaly hned tři branky hostujícího týmu v rozmezí jedné minuty, což dodalo Kataláncům do dalších minut potřebný klid a zbytek zápasu byl zcela v jejich režii. Konečný výsledek 7:1 je pro Gyor ještě celkem přívětivý a mohou za něj děkovat jen a pouze svému dnes výborně chytajícímu brankáři Marcellovi Alaszticsovi, který pochytal nejednu golovou příležitost. Barcelonští hráči tedy dnes zcela po zásluze přebírají bronzové medaile a svůj dnešní očekávaný cíl úspěšně splnili.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Tolrá v poslední minutě dnešního utkání rozehrával rohový kop a svým přesným centrem našel dobře postaveného Joa Batistaa, kterému se nepodařilo zakončit podle svých představ.
     
    39
    Hráči Gyoru jakoby na hřišti ani nebyli, čehož se snaží hosté využít a střelit co nejvíce branek, o což se pokoušel Leo Santana a následně i Tolrá. Svými střelami trefili pouze blokujícího Klcsose.
     
    38
    Mario Rivillos rozehrával rohový kop a dloubáčkem našel osamoceného Ferraa, kterému střela vůbec nesedla a fotbalovou terminologií řečeno, překopl tribuny.
     
    38
    S blížícím se závěrem utkání jsme svědky většího a většího tlaku hostujícího týmu. Nyní Adolfo jen těsně minul v dobré střelecké příležitosti.
     
    37
    Ferrao napřáhl z dálky ke střele a orazítkoval pravou tyč Alaszticsovy branky.
     
    36
    Rafa López se také mohl zapsat do střelecké listiny dnešního zápasu, to by však musel při zakončení zachovat klidnou hlavu a trefit téměr odkrytou bránu domácího týmu.
     
    35
    Rolon nyní mohl alespoň kosmeticky upravit stav utkání. Jeho střelu však fantastickým zákrokem vyrazil na roh Juanjo.
    34. LOZANO - 1:7
     
    34
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Sedmou branku hostů přidává Lozano, který krásnou střelou na zadní tyč zvyšuje vedení Barcelony již o šest branek, což již zavání debaklem. Asistence: Roger.
     
    33
    Již všem je jasné, kdo dnešní zápas ovládne a Katalánci si zbytek utkání velice užívají, za to na hráčích Gyoru je vidět obrovské zklamání a nejraději by již byli někde daleko v útrobách stadionu.
    32. FERRAO - 1:6
     
    32
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Šestá branka v síti Alaszticse. Obrana Gyoru přestala totálně fungovat a usnadňuje tak hráčům Barcelony střílení branek. Svou druhou brankou přispěl Ferrao, který zakončoval po přesném pasu od Rogera. Asistence: Roger
     
    31
    Klacsák měl možnost rozehrávat nebezpečnou standartní situaci, avšak s ní nenaložil vůbec dobře a Barcelona je na míči.
     
    31
    Gyor se nyní snaží se zápasem ještě něco udělat, ale bude to mít více než těžké, protože vstřelit čtyři branky Barceloně, za méně než deset minut, není jednoduché sousto.
    30. FERRAO - 1:5
     
    30
    Barcelona právě vstřelila branku!
    Vypadá to, že zde máme definitivní rozuzlení dnešního zápasu, kdy po souhře Mario Rivillos – Ferrao, skoruje druhý jmenovaný a dodává svému týmu jistotu vedení. Asistence: Mario Rivillos.

    Vojtěch Řádek

    Branky: 19. Álex (Juanra) – 13. Esquerdinha (Tolrá), 20. Esquerdinha, (Rivillos), 29. Esquerdinha (Santana), 29. Rivillos, 30. Ferrao (Rivillos), 32. Ferrao (Roger), 34. Lozano (Roger)


    ETO Futsal Györ: Marcell Alasztics – Nicolás Rolón, Álex, Juanra (C), Richárd Dávid
    Náhradníci: Bálint Győrfi, Gábor Klcso – Bence Papp, Bence Klacsák, Ádám Tama, Gerard González Martinez, Kristóf Sáhó, Bálint Bognár.

    Barcelona: Juanjo – Marc Tolrà, Adolfo, Mario Rivillos, Esquerdinha
    Náhradníci: Paco Sedano (C) – Aicardo, Leo Santana, Joao Batista, Sergio Lozano, Ferrao, Joselito, Roger, Rafa López

    Rozhodčí: Ondřej Černý (CZE) – Angelo Galante (ITA), Saša Tomić (CRO)
    thejrc.org