Györ – Barcelona 1:7 (kon.) | Sporting – Inter FS 2:5 (kon.)
konec
Sporting Lisabon
2:5 (1:3)
Movistar Inter FS
Neděle 22.04.2018, 20:00 • Príncipe Felipe, Zaragoza • Liga mistrů • Finále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (21:57:56)
     
    UEFA Futsal Cup 2017/2018 je u konce. Španělský velikán Inter Movistar dokázal obhájit triumf z loňského roku a opět se může radovat. Sporting dnes většinu utkání tahal za kratší konec, na vítězství měl obrovskou zásluhu Ricardinho, který byl hned u tří branek svého týmu, v závěru byl dokonce vyvoláván španělskými příznivci. Historie soutěže s tímto názvem je u konce, od příští sezóny pak půjde o UEFA Futsal Champions League.
     
    Konec zápasu.
     
    40
    Movistar právě vstřelil branku!
    Sporting to i nadále zkoušel bez brankáře, Inter přidává jen pár vteřin před koncem definitivní pojistku. POLA se trefil přes celé hřiště, o vítězi je rozhodnuto!
     
    40
    Rozběhla se závěrečná minuta, Inter bez větších problémů kontroluje závěr utkání. Ke střele se ještě dostal Merlim, jeho pokus byl zblokovaný.
     
    39
    Lisabonští futsalisté teď dlouho drželi balón před brankou soupeře. Ricardinho nedokázal zakončit přes celé hřiště, o míč přišel.
     
    38
    Do branky se tedy dostal Sousa. Gadeia ani v tomto případě nedokázal uspět, Lisabon tak ještě živí naděje na nějaký zvrat!
     
    38
    Míč si vzal na starost Gadeia. Brankář Marcao vyběhl dříve, než měl, vidí tak žlutou kartu, Inter si celou situaci zopakuje ještě jednou!
     
    38
    Cardinal si pomohl faulem na středu hřiště. Bylo to zezadu, rozhodčí uděluje žlutou kartu, následuje desetimetrový kop pro Inter!
     
    38
    Diogo si pomohl faulem. Portugalský celek se dostává v tomto ohledu do problémů, to byl už pátý nedovolený zákrok ve druhém poločase.
     
    38
    Po chybě v rozehrávce se úplně sám před španělskou brankou ocitl Dieguinho. Ten ve stoprocentní příležitosti však minul branku!
     
    37
    Tým Sporting Lisabon právě vstřelil branku! Portugalci přeci jen dramatizují závěr dnešního utkání! DIOGO dostal dobrou přihrávku na střed, počkal si na skluz Ortize, poté ranou z šesti metrů překonal brankáře Herrera!
     
    36
    Neskutečné! Ricardinho si všiml špatného postavení brankáře Marcaa a zvolil střelu přes celé hřiště. Balón skončil na tyči, to mohl být klidně gól roku!
     
    36
    Do prázdné brány teď střílel také Gadeia. Jeho pokus byl hodně nepřesný, Sportingu už příliš času na nějaký zvrat nezbývá!
     
    35
    Ricardinho míč vybojoval pro Ortize. Kapitán Interu střílel přes celé hřiště do prázdné branky, kterou nakonec minul!
     
    34
    Merlim se zapojuje jako pátý hráč Sportingu. Portugalci to zkouší bez brankáře, v tuto chvíli budou rozehrávat rohový kop.
     
    34
    Odvážnou kličku dělal zhruba tři metry od vlastní branky Bebe. Nakonec mu to vyšlo, Diogo si následně pomohl pouze faulem.
     
    33
    Následný rohový kop rozehrál Bebe, který přihrával před branku. Pro balón si doběhl Marcao, který s ním rychle vyběhl směrem dopředu.
     
    33
    K další střele se dostal Daniel. Marcao byl i v tuto chvíli pozorný, hraje se však převážně před brankou Sportingu, což Interu vyhovuje.

    Štěpán Slovák

    Branky: 8. Cavinato (Merlim), 37. Diogo (Divanei) – 3. Gadeia (Ricardinho), 10. Ricardinho (Gadeia), 14. Elisandro (Ricardinho), 23. Rafael (Ortiz), 40. Pola

    Karty:   2. Merlim (LIS), 38. Cardinal (LIS), 38. Marcao (LIS) – 28. Daniel (MVS)


    Sporting Lisabon: Sousa (Marcao) – Cary, Matos (C), Merlim, Cardinal – Divanei, Diogo, Déo, Japa, Dieguinho, Cavinato, Varela, Fortino
    Movistar Inter FS: Herrero (Gonzalez) – Ortiz (C), Ricardinho, Gadeia, Rafael – Bebe, Daniel, Pola, Solano, Bruno, Borja, Elisandro, Serginho

    Rozhodčí: Sorescu (ROU), Tomič (CRO) – Galante (ITA)
    thejrc.org