Frýdek-Místek – Příbram 2:1 (kon.) | Pardubice – Táborsko 3:0 (kon.) | Znojmo – Třinec 0:2 (kon.)
Vítkovice – Č. Budějovice 2:0 (kon.) | Sokolov – Varnsdorf 2:0 (kon.) | Opava – Žižkov 3:0 (kon.)
Ústí n. L. – Vlašim 2:1 (kon.)
konec
FK Frýdek-Místek
2:1 (1:0)
FK Příbram
Středa 25.04.2018, 17:00 • Stadion Stovky, Frýdek-Místek • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Ve 24. kole se proti sobě utkají týmy MFK Frýdek-Místek a 1.FK Příbram. Dnešní utkání je pro oba dva celky velmi důležité, jelikož Frýdek-Místek, který předvádí na jaře skvělé výkony se rychle dostal ze sestupového pásma, zatímco Příbram si bude chtít upevnit postupovou pozici z druhé příčky. V posledním a prvním vzájemném zápase se tato mužstva spolu utkala na půdě Příbrami v 10. kole. Ovšem byli to hosté, kteří šli už ve 3. minutě do vedení po brance Biolka. Ovšem ve 25. minutě dostal Varadi už druhou žlutou kartu a Lipina hrála v deseti. Ve 42. minutě srovnal Skácel a těsně před odchodem do šaten otočil utkání Zápotočný. Ve druhé půli už branka nepadla a Příbram tak vyhrála těsně 2:1. Nyní se bude hrát na stadionu Stovky, který nabídne kapacitu pro 12 400 diváků. Utkání bude řídit hlavní rozhodčí Ondřej Ginzel a jeho asistenti Miroslav Fišer a Petr Caletka.
     
    MFK Frýdek-Místek:

    Ve Frýdku-Místku prožívají fanoušci velmi vydařené jaro, jelikož pod novým trenérem Martinem Pulpitem se výkony zvedly o sto procent a momentálně se Lipina nachází na čtrnáctém místě s dvaceti dvěma body a skóre 20:35. V posledním utkání zavítali Frýdecko-místečtí na stadion Evžena Rošického (Strahov), kde hraje svoje domácí zápasy Olympia Praha. Už ve 21. minutě vstřelil branku druhý zápas po sobě Willwéber a Frýdek-Místek šel do vedení. Další branka padla až v 65. minutě, kterou vstřelil z pokutového kopu Slaninka a navýšil tak vedení na 2:0. Už o minutu později se prosadil Varadi a hosté vedli už o tři branky. V 83. minutě přidal rovněž branku už druhý zápas po sobě Mozol. Tři minuty před koncem alespoň korigoval výsledek z domácí strany Katidis a Frýdek-Místek tak vyhrál vysoce 4:1. Po tomto zápase začaly padat hlavy, když generální ředitel Angelos Goulis vyhodil s okamžitou platností Hejného, Michlíka a Rumla, ovšem po pár hodinách klub přehodnotil situaci a nakonec všichni tři hráči v týmu zůstali. Nejlepšími střelci Frýdku-Místku jsou nyní se třemi góly Mozol, Tandir a Varadi. Hlavní trenér Martin Pulpit.
     
    Posledních pět zápasů Frýdku-Místku:

    FNL: Olympia Praha 1:4 Frýdek-Místek
    FNL: Frýdek-Místek 2:2 Znojmo
    FNL: Frýdek-Místek 1:2 České Budějovice
    FNL: Žižkov 1:2 Frýdek-Místek
    FNL: Třinec 2:2 Frýdek-Místek
     
    1.FK Příbram:

    Příbrami se na jaře rovněž daří a z posledních pěti zápasu ztratila pouze dva body, když remizovala na půdě Olympie Praha. V posledním utkání přivítala ve své Energon Aréně čtvrtý Hradec Králové a byl to pro obě mužstva nesmírně důležitý zápas. Ovšem už ve 3. minutě poslal domácí do vedení Matoušek. Ve 42. minutě šla Příbram už do dvoubrankového vedení, když se opět prosadil Matoušek. Ve druhé půli i přes pár šancí gól nepadl a Příbram tak vyhrála v domácím prostředí 2:0. Nejlepším střelcem je tak s devíti góly právě Matoušek. Hlavním trenérem je Josef Csaplár.
     
    Posledních pět zápasů Příbrami:

    FNL: Příbram 2:0 Hradec Králové
    FNL: Olympia Praha 2:2 Příbram
    FNL: České Budějovice 1:2 Příbram
    FNL: Vlašim 0:4 Příbram
    FNL: Příbram 4:2 Žižkov
     
    Zajímavosti:

    - Frýdek-Místek dokázal v posledních čtyřech zápasech vstřelit víc branek (9) než za celý podzim (8).
    - Příbram vede tabulku formy už přes 20. kol.
    - Nová posila Lipiny Ismar Tandir se prosadil v každém ze tří zápasů. (Před utkáním s Českými Budějovicemi se ovšem zranil a ani dnes pravděpodobně do zápasu nezasáhne)
    - Frýdek-Místek je s úspěšností v domácím zápasech na posledním místě, zatímco Příbram na první příčce.
    - Příbram hraje 2. ligu po devíti letech.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Frýdek-Místek: Mihálek – Fukala, Gáč, Literák (C), Slaninka – Willwéber – Mozol, Chvěja, Přichystal, Krčula – Varadi.
    Náhradníci: Buček – Švrček, Hruška, Bala, Tandir, Macej.

    1.FK Příbram: Boháč – Skácel, Tregler, Kodr, Soldát – Grajciar (C), Květ – Hlúpik, Fantiš, Průcha – Ayong.
    Náhradníci: Švenger – Zápotočný, Antwi, Kilián, Slepička, Matoušek, Schwendt.

    Rozhodčí: Ondřej Ginzel – Miroslav Fišer, Petr Caletka.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního zápasu ve Frýdku-Místku. Hráči již jsou na hrací ploše a za pár chvil tak utkání může začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali domácí hráči a okamžitě přišel centr na pravou stranu, kde si sběhl Patrik Krčula a následně odcentroval, ovšem míč z jeho kopačky našel pouze obránce Příbrami.
     
    2
    Antonín Fantiš zkoušel prostrčit míč po lajně přes Michala Fukalu, ovšem ten jeho záměr vystihl a následuje autové vhazování pro hosty.
     
    3
    Příbram nikde nespěchá a drží míč ve středu hrací plochy. Poté skvěle unikl po pravé straně Hlúpik, ale než stihl přihrát před bránu tak se s balónem ocitl v zámezí.
     
    4
    Ani Jaroslav Tregler se raději nepokoušel o nic nebezpečného a nahrál zpátky na svého spoluhráče Skácela.
     
    5
    Opět Fukala vyzrál na přihrávku Fantiše, ale následně u míče zůstanou hosté.
     
    6
    Poté přišel křížný pas na pravou stranu, ale tam se hostující hráč provinil faulem a u míče tak budou Frýdecko-místečtí.
     
    7
    Jaroslav Tregler udělal velkou chybu, když ztratil míč jako poslední hráč na levé straně a dopředu se tak vydal Patrik Krčula, který ještě hledal svého spoluhráče před bránu, ovšem míč skončil jen na kopačce hostujícího obránce, který ho ale přihrál pouze na Chvěju, který z voleje vypálil, ale jeho pokus byl zblokován.
     
    8
    Až na tuto chybu hostujícího hráče je hra zatím velmi defenzivní. Nyní bude Michal Fukala vhazovat ze zámezí, potom co hostující záložník nepřihrál přesně.
     
    9
    A opět se Lipina dostal do vápna Příbrami. Poté přišla střela Slaninky z dvaceti metrů, ale ta byla opět zblokována a Frýdek-Místek tak má autové vhazování.
     
    9
    Po autovém vhazování domácí ztratili míč a Marek Boháč tak má odkop od své svatyně.
     
    10
    Adam Varadi se ještě snažil udržet míč na hrací ploše, ale ani ve skluzu to nestihl. Po chvíli byl Antonín Fantiš pozdě u míče a zfauloval Michala Fukalu.
     
    10
    Jakub Přichystal se snažil dostat k míči po nákopu na hostující bránu, ale Marek Kodr si ho tělem pohlídal.
     
    11
    Tak tohle byla hodně nepovedená malá domů ze strany Příbrami a Marek Boháč odkopl míč do zámezí. Následuje rohový kop pro Lipinu.
     
    11
    Ovšem následný rohový kop letěl z nohy Mozola jen do rukou Marka Boháče.
     
    12
    Po pěkné kombinaci se dostal ke střele Peter Grajciar, ale jeho rána levou nohou se nepovedla a skončila vedle brány Mihálka.
     
    13
    Jaroslav Tregler si dnes zatím není moc jistý a nyní se mu jako poslednímu zamotal míč mezi nohy, nakonec ho ale stihl posunout svému gólmanovi.
     
    14
    Útok hostů skončil pouze v zámezí a Matěj Mihálek tak má odkop od své brány.
     
    15
    Marek Kodr za sebe nepustil Přichystala, ale dopustil se nedovoleného zákroku, za který ještě neviděl žlutou kartu, ale rozhodčí ho varoval.
     
    15
    Domácí získali autové vhazování přibližně deset metrů od rohového praporku na polovině hostů.
     
    16
    Následně se ale k míči dostala Příbram a poté se domácí provinili faulem.
     
    17
    Hostující hráč se provinil faulem v hlavičkovém souboji a Frýdek-Místek tak má volný kop ze středu hrací plochy.
     
    18
    Nyní je hra přerušena, jelikož domácí fanoušci vypustili modrobílé dýmovnice, které vítr rozehnal po hrací ploše.
    18.

     
    19
    Nakonec se ale bude pokračovat a domácí se po chvíli dostali ke střele, která ale skončila pouze vedle hostující brány.
     
    20
    David Gáč předvedl skvělý zákrok ve vápně proti Karstenu Ayongovi a čistě mu odebral míč.
     
    21
    Mladičký Michal Fukala je zatím na pravé straně skvělý a opět vystihl přihrávku na Fantiše. Hosté ale budou u míče v podobě autového vhazování.
     
    22
    Následný centr ale skončil jen v rukou Matěje Mihálka. Po chvíli domácí vybojovali autové vhazování na polovině Příbrami.
     
    22
    První velká šance Příbrami nekončí gólem! Filip Hlúpik ukázal jak je rychlý a silný v těle a poradil si s dotírajícím Slaninkou, následně se uvolnil a z úhlu v malém vápně vystřelil, ovšem jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče!
     
    23
    Nyní se hosté provinili nedovoleným zákrokem a Frýdek-Místek má volný kop.
     
    24
    A nebyl to vůbec špatný centr, který letěl před bránu, kde ho prodlužoval David Gáč, ale následně se Frýdecko-místečtí do zakončení nedostali.
     
    25
    Ľubomír Willwéber, který vstřelil branku v posledních dvou zápasech se nyní napřáhl ke střele, ale tentokrát jeho pumelice šla pouze doprostřed brány, kde byl připraven Boháč.
     
    26
    Ondřej Chvěja byl pozdě u míče a pouze zfauloval Ayonga ve středu hrací plochy.
     
    27
    Krčula podržel míč na pravé straně, následně ho posunul na Fukalu, který odcentroval, ale míč skončil jen na hlavě hostujícího obránce a následuje tak rohový kop pro Frýdek-Místek.
     
    28
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Lipina jde po necelé půlhodině hry do vedení! Centr Slaninky z rohového kopu letěl přesně na hlavu ONDŘEJE CHVĚJY, který ani nemusel vyskakovat a následně hlavou zamířil k levé tyči! Asistence: Slaninka.
     
    29
    Aktivita se domácím vyplatila a po zásluze vedou 1:0. Nyní se o míč bojuje ve středu hrací plochy.
     
    30
    Poté míč ukořistili hosté, ale Martin Slaninka má nějaké zdravotní problémy a musí být ošetřen.
     
    31
    Následně domácí sice odkopli míč, ale poté se k němu dostali opět hosté a Roman Květ vypálil, jeho pokus byl zblokován a tak zkusil svoje štěstí i Peter Grajciar, ale ten zamířil jen vedle domácí svatyně.
     
    32
    Martin Slaninka už je na hrací ploše a vypadá to, že bude moct pokračovat. Lipina nyní získala autové vhazování, o které se postará Michal Fukala.
     
    33
    Krčula si neporadil se Skácelem a hosté získali autové vhazování. Následně se ale Filip Hlúpik ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    34
    Ayong ještě udržel míč na hřišti, ale následně se Příbram zatáhla a nyní drží balón obránci.
     
    35
    Hned devět hráčů Frýdku-Místku se nyní zapojilo do bránění a přineslo to ovoce, jelikož se vysvobodili a po faulu budou mít míč na své straně.
     
    36
    Následný odkop Mihálka sice našel hlavu Varadiho, ale následně se k míči dostali pouze hosté.
     
    36
    Frýdek-Místek získal autové vhazování na polovině hostů, ale následně míč odkopli hosté.
     
    37
    Velice nepříjemný moment nyní prožívá hostující hráč, když ho Martin Slaninka ve vzduchu velice nepříjemně a tvrdě poslal k zemi. Hostující hráč je nyní ošetřován na hrací ploše a domácí obránce za tento zákrok obdržel žlutou kartu.
     
    38
    Petr Průcha nakonec bude moct pokračovat ve hře a po chvíli se sám zvedl na nohy a hra tak může pokračovat.
     
    39
    Po příliš dlouhé přihrávce do běhu se k míči dostal jen domácí brankář Matěj Mihálek a chytil jej do rukou.
     
    39
    Jakub Přichystal byl zfaulován na levé straně a Frýdek-Místek tak má volný kop o jehož zahrání se postará Václav Mozol.
     
    40
    Následný centr ale letěl pouze do rukou Marka Boháče. Poté se k míči dostali hosté a Fukala ho raději odkopl do zámezí. Následuje aut pro Příbram.
     
    41
    Hosté se nemohli dostat z obklopení domácích hráčů a poté se Rudolf Skácel ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    42
    Hra se po vstřelené brance z domácí strany velmi uklidnila a není tak aktivní jako na začátku utkání. Nyní se Adam Varadi provinil faulem na hranici vápna Příbramské brány.
     
    42
    Krčula, Mozol, Chvěja nyní skvěle zabojovali o míč a předvedli svou rychlost, ovšem poté přišla nepřesná přihrávka.
     
    43
    Michal Fukala si i nyní skvěle poradil s Karstenem Ayongem a Frýdek-Místek získal autové vhazování.
     
    43
    Vypadalo to na další šanci Lipiny, ale nakonec pomezní rozhodčí zvedl praporek a signalizoval tak ofsajd, ve kterém se ocitl Adam Varadi.
     
    44
    Hosté se nedostali po pravé straně a domácí získali autové vhazování.
     
    45
    Roman Květ se provinil faulem, když si pomohl nedovoleným zákrokem v souboji s Ondřejem Chvějou a Frýdek-Místek tak má volný kop.
     
    45
    Grajciar šel s míčem do běhu, ale naprosto famózně ho doběhl Willwéber a odebral mu míč. Poté se ale nakonec domácí provinili faulem.
     
    45+1
    Následně došlo k pár soubojům ve středu hrací plochy a poté rozhodčí odpískal faul Antonínu Fantišovi.
     
    45+1
    Slaninka váhal co s míčem a nakonec ho odkopl pouze do zámezí.
     
    45+2
    Nyní se Rudofl Skácel dopustil zákroku na hranici faulu, po kterém leží na hrací ploše Patrik Krčula. Nakonec ale domácí vybojovali alespoň autové vhazování.
     
    45+2
    Poté se ještě dostal ke střele Jakub Přichystal, ale jeho pokus šel přímo do rukou Marka Boháče.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce a Frýdek-Místek trochu překvapivě vede 1:0, ovšem zaslouženě. První velká šance přišla až ve 22. minutě, kterou měl Filip Hlúpik, když si poradil se Slaninkou a poté vystřelil, ovšem jeho rána šla pouze vedle levé tyče. Aktivní hra se nakonec Lipině vyplatila ve 28. minutě, když získala rohový kop, který centroval do vápna Slaninka a přesně našel hlavu Ondřeje Chvějy, který bez výskoku zakončil k levé tyči a poslal Válcovny do vedení. Po této brance hra lehce uvadla a ani jedno mužstvo se nedostalo do větší šance.
     
    Statistiky v prvním poločase:

    Branky: 1:0
    Střely na branku: 4:0
    Střely mimo: 1:3
    Fauly: 8:11
    Rohové kopy: 13:10
    Ofsajdy: 1:2
    Žluté karty: 1:0
    Červené karty: 0:0
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:06.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Patrik Krčula, přichází Jan Hruška.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Miroslav Slepička.
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Karsten Ayong, přichází Jan Matoušek.
     
    47
    Hosté do druhé půle vlétli a vybojovali rohový kop z levé strany.
     
    47
    A málem bylo dvě minuty po začátku druhé půle vyrovnáno! Karel Soldát se dostal ke hlavičce v malém vápně, ale hlavou zamířil těsně vedle pravé tyče!
     
    48
    Nyní domácí vybojovali dvě autové vhazování za sebou. Po druhém se faulu dopustil Filip Hlúpik.
     
    49
    Hosté se opět dostali dopředu, ale vybojovali pouze autové vhazování.
     
    50
    Slaninka skvěle zabojoval proti Hlúpikovi a Příbram má další autové vhazování.
     
    51
    Velmi nebezpečný centr přiletěl z pravé strany před bránu Mihálka, ale tento slovenský brankář nakonec chytil balón do rukou.
     
    52
    Filip Hlúpik se rozběhl na pravé straně o něco dřív a ocitl se tak v ofsajdovém postavení.
     
    53
    Petr Literák vystihl přihrávku ve středu hřiště a následně domácí získali autové vhazování.
     
    54
    Slaninka se pokoušel dostat po levé straně, ale hostující hráč ho poslal k zemi.
     
    54
    Domácí se provinili faulem při slibné akci. Po chvíli poslal Průcha k zemi Varadiho a rozhodčí Ginzel vytáhl žlutou kartu.
     
    55
    Centr Slaninky z volného kopu skončil na hlavě Varadiho, ale jeho zakončení nemělo žádnou razanci.
     
    56
    Z ničeho nic se hosté dostali dopředu po levé straně odkud centroval Jan Matoušek, který ve vápně hledal Miroslava Slepičku, ale ten osamocený z voleje netrefil míč!
     
    57
    Hruška skvěle poslal míč na levou stranu, kde ho Slaninka posunul Přichystalovi, který odcentroval do vápna, kde si balón zpracoval Varadid a z otočky vypálil, ovšem pouze vedle brány.
     
    58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Frýdek-Místek jde do dvoubrankového vedení! Varadi ve středu hrací plochy po nákopu zpracoval míč na Mozola, ten ho ovšem neudržel, následně se ale k němu dostal Jakub Přichystal, který si obhodil obránce a běžel sám na bránu, následně ještě ve vápně posunul míč na volného JANA HRUŠKU a ten i s tečí hostujícího brankáře dává svůj první gól!
     
    60
    Příbram právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla naprostá fotbalová paráda, kterou předvedl JAN MATOUŠEK! Tento hostující útočník se dostal k míči ve vápně, tam se dostal přes dva domácí obránce a následně levou nohou zakončil přesně k pravé tyči! Příbram tak opět ztrácí pouze jednu branku.
     
    61
    Nyní se hostující hráč chytil v ofsajdové pasti a Mihálek pošle odkopem míč do hry.
     
    62
    Michal Fukala z pravé strany pouze nakopl míč na bránu, kde ho bez problémů chytil Marek Boháč.
     
    63
    Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Hlúpik, přichází Emmanuel Antwi.
     
    64
    Lipina má volný kop z pravé strany, který bude zahrávat Martin Slaninka.
     
    64
    Po centru se snažil dostat do zakončení hlavou David Gáč, ale míč netrefil, ovšem mrzet ho to nemusí, jelikož Frýdek-Místek má rohový kop.
     
    65
    Rohový kop Mozola letěl přímo na Marka Boháče, který míč vyboxoval. Poté zkusil svoje štěstí z voleje Willwéber, ale vysoce přestřelil.
     
    66
    Čerstvý hráč Emmanuel Antwi se dostal dopředu po levé straně, ale následně odcentroval jen do zámezí.
     
    67
    Jakub Přichystal pod tlakem odkopl míč pouze do zámezí a Příbram má autové vhazování.
     
    68
    Následně měla domácí obrana velké problémy a ve vápně Frýdku-Místku vznikl zmatek, po kterém nakonec domácí hráč odkopl míč do zámezí.
     
    69
    A další centr letěl do šestnáctky ze strany hostů, ale tentokrát Literák odhlavičkoval míč na Slaninku, který ho odkopl pouze do zámezí a tlak Příbrami tak pokračuje, jelikož mají další aut.
     
    69
    Následný centr Mihálek vyboxoval do bezpečí, ovšem u míče jsou opět hosté.
     
    70
    I na následný centr si počkal ve vápně Jan Matoušek, který z voleje skvěle zakončil k pravé tyči, ale Matěj Mihálek předvedl fantastický zákrok!
     
    71
    Domácí po třech minutách obrovského tlaku odkopli míč alespoň do středu hrací plochy.
     
    71
    Přichystal vystihl přihrávku, ale následně odkopl míč pouze do zámezí a Příbram tak má další aut a pokračuje v tlaku.
     
    71
    Antwi dostal míč na levou stranu, odkud poslal střílený centr, který ale chytil Mihálek a Frýdecko-místečtí si tak mohou na chvíli odpočinout.
     
    72
    Poté ale přišel další faul domácích ve středu hrací plochy a Příbram se opět sune dopředu.
     
    72
    Antonín Fantiš to vzal na sebe, ale jeho střela levou nohou šla pouze vedle brány.
     
    72
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Václav Mozol, přichází Michal Švrček.
     
    73
    Martin Slaninka byl nyní zfaulován ve středu hrací plochy a Lipina tak má volný kop.
     
    74
    Po centru se Adam Varadi dopustil faulu a hosté rychle rozehráli a opět jdou dopředu. Domácí jsou velmi zatáhnutí na své polovině.
     
    74
    Obrovské štěstí mají domácí, když se hosté dostali dopředu, následně přišla přihrávka před bránu z pravé strany od Fantiše, ve vápně si míč zpracoval Antwi a z bezprostřední blízkosti z otočky vystřelil, ovšem jeho pokus se nedostal přes zeď obránců Frýdku-Místku!
     
    75
    Nyní přišel další faul domácích ve středu hrací plochy a Příbram opět rychle rozehrála a po chvíli vybojovala autové vhazování.
     
    76
    David Gáč vystihl centr z pravé strany a odkopl míč.
     
    77
    Domácí se málem z ničeho nic dostali do dvoubrankového vedení, ale to by musel Adam Varadi tutovou šanci proměnit. Po odkopu Willwébra zpracoval míč Varadi pro Hrušku, který ho následně skvělou přihrávkou vyslal a Adam Varadi šel sám na bránu, ovšem brankáře Boháče neprostřelil.
     
    Dnešní utkání sleduje 712 diváků.
     
    78
    Příbram získala přímý kop z dvaceti metrů, ale následná střela z něj šla pouze do postavené zdi. Poté se do zakončení dostal i Antwi, ale přestřelil domácí svatyni.
     
    79
    Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Adam Varadi, přichází Ismar Tandir.
     
    80
    L'ubomír Willwéber byl nyní zfaulován na polovině hostů a domácí s rozehráním volného kopu spěchat nebudou.
     
    80
    Ovšem centr Slaninky šel pouze do prvního domácího hráče, který míč odhlavičkoval k Willwébrovi, ten pouze odkopnul míč, ale podařilo se mu to tak, že Marek Boháč se musel vracet do brány a zastavil míč na brankové čáře. Pár diváků se začalo radovat a ani rozhodčí si nebyl jistý. Tady by pomohlo pouze video, které ovšem dostupné rozhodně není.
     
    81
    Hostující hráč byl ošetřen na hrací ploše a domácí mají rohový kop.
     
    82
    Po rohovém kopu se do zakončení dostal Tandir, ale pomohl si faulem a za následující zakopnutí míče dostal žlutou kartu.
     
    83
    Nyní se hosté velmi nebezpečně dostali po levé straně dopředu, ale než odcentrovali tak byl míč v zámezí a Mihálek má odkop od své brány.
     
    84
    Grajciar sklepnul míč Skácelovi, který vypálil, ale jeho ránu zblokoval Gáč a následuje rohový kop pro Příbram.
     
    85
    Následný centr odhlavičkoval domácí obránce. Poté se Grajciar snažil o další centr, ale i ten byl zblokován a následuje další roh.
     
    86
    Ovšem následující rohový kop nebyl dobře zahrán a šel pouze do boční sítě frýdecko-místecké brány.
     
    86
    Slaninka jen odkopnul míč a hosté tak budou rozehrávat od své svatyně.
     
    86
    Mihálek si skvěle došel pro příliš dlouhou přihrávku hosté a chytil míč do rukou.
     
    87
    Tandir se provinil faulem v hlavičkovém souboji s Průchou a Příbram jde opět dopředu.
     
    87
    Ovšem poté Slaninka skvělým skluzem vybojoval míč a Frýdek-Místek držel balón cenné vteřinky.
     
    88
    Nyní přišel faul na Willwébra, který má křeče a potřeboval ošetřit. Ovšem nakonec bude moct pokračovat.
     
    88
    Následný odkop letěl na Hrušku, který sice vyhrál hlavičku, ale poté se míč dostal opět k hostům.
     
    89
    Po skluzu Fukaly mají hosté autové vhazování. Následně Antwi vybojoval rohový kop z levé strany.
     
    89
    Centr z rohu letěl jen na Fukalu, který odhlavičkoval míč do bezpečí. Následný centr odkopl i Přichystal.
     
    90
    Hosté drží míč na svých kopačkách. Následně se ale Slaninka dopustil faulu, který byl podle mnohých fanoušků čistým zákrokem a ti se nyní společně s trenérem Pulpitem rozčilují. Následuje tak volný kop.
     
    90+1
    Následný volný kop skončil u domácího hráče a Příbram má rohový kop.
     
    90+1
    Ani ten ale nepřinesl žádné nebezpečí, ale u míče jsou stále hosté.
     
    90+2
    Trenéři Frýdku-Místku nyní mohou vyletět z kůže, jelikož rozhodčí odpískal další faul. A až nyní rozhodčí nastavuje tři minuty!
     
    90+3
    Na následný volný kop šel i brankář Boháč, ale i když se hosté dostali do zakončení tak to nebylo moc razantní a míč skončil jen u Mihálka.
     
    90+4
    Nyní Frýdek-Místek vybojoval rohový kop a ve vápně je pouze jeden hráč domácích.
     
    90+5
    Následně domácí vybojovai i autové vhazování.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Frýdek-Místek nakonec překvapivě vyhrál 2:1 nad Příbramí. První velká šance přišla až ve 22. minutě, kterou měl Filip Hlúpik, když si poradil se Slaninkou a poté vystřelil, ovšem jeho rána šla pouze vedle levé tyče. Aktivní hra se nakonec Lipině vyplatila ve 28. minutě, když získala rohový kop, který centroval do vápna Slaninka a přesně našel hlavu Ondřeje Chvějy, který bez výskoku zakončil k levé tyči a poslal Válcovny do vedení. Po této brance hra lehce uvadla a ani jedno mužstvo se nedostalo do větší šance.
    Ve druhé půli se dělo plno zajímavých věcí a hosté mohli už po dvou minutách srovnat, ovšem Soldát zakončil vedle brány. V 58. minutě se Přichystal dostal do úniku, kdy následně ještě posunul míč na Hrušku a ten prostřelil Boháče. O dvě minuty později předvedl Matoušek parádu ve vápně domácích a potom co přešel přes dva hráče zakončil přesně k pravé tyči. V 70. minutě to byl opět Matoušek kdo se dostal do zakončení, ale Mihálek si s jeho pokusem poradil. V 74. minutě mohl srovnat Antwi, ale neprostřelil zeď obránců. O tři minuty později se Varadi ocitl v tutové situaci, ale brankář Boháč ho vychytal. Ke konci měli hosté velký tlak, ale branku už dát nedokázali.
     
    To je dnes ode mě vše, děkuji vám za pozornost. (19:03:51)

    Michal Raška


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 28. Chvěja, 58. Hruška – 60. Matoušek

    Karty:   37. Slaninka (FRM), 82. Tandir (FRM) – 54. Průcha (PRI)


    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 18:18.
    FK Frýdek-Místek: Mihálek – Fukala, Gáč, Literák (C), Slaninka – Willwéber – Krčula (46. Hruška), Mozol (72. Švrček), Chvěja, Přichystal – Varadi (79. Tandir).
    Náhradníci: Buček – Švrček, Hruška, Bala, Tandir, Macej.

    FK Příbram: Boháč – Skácel, Tregler, Kodr, Soldát – Grajciar (C), Květ (46. Slepička) – Hlúpik (63. Antwi), Fantiš, Průcha – Ayong (46. Matoušek).
    Náhradníci: Švenger – Zápotočný, Antwi, Kilián, Slepička, Matoušek, Schwendt.

    Rozhodčí: Ondřej Ginzel – Miroslav Fišer, Petr Caletka

    Diváci: 712
    bahis siteleri