Arsenal – Atlético 1:1 (kon.) | Marseille – Salzburg 2:0 (kon.)
konec
Olympique Marseille
2:0 (1:0)
FC Red Bull Salzburg
Čtvrtek 26.04.2018, 21:05 • Stade Vélodrome, Marseille • Evropská liga • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě to bude pro dnešek vše. Já vám děkuji za pozornost a zase někdy u evropského fotbalu na počtěnou! (23:02:29)
     
    Je za námi utkání, které výsledkově ovládl celek, jenž byl spíše efektivnějším než dominantnějším. Francouzskému celku zařídily skvělou pozici do odvety branky Thauvina a N'Jieho. Domácí borci toho ale dnes moc nepředvedli a lepším celkem na hřišti byl Salzburg. Tomu se ale nepovedlo dát branku, doma to bude mít hodně těžké.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nejspíše poslední akce základní hrací doby. Hosté centrovali od levé lajny do vápna, kde byl jediný pozorný hráč a tím byl brankář Pelé. Marseille vítězí 2:0.
     
    90+2
    Luiz Gustavo si pohlídal přihrávku do vápna a míč nechal dojet do autu. Hra bude pokračovat odkopem od branky Pelého, jenž je blízko čistému kontu.
     
    90+1
    Následně dostal míč do vápna Valon Beriša, jenž si míč zpracoval a následně upadl. Nyní to ale na jednoznačnou penaltu nejspíše nebylo...
     
    90
    To mohla být velká šance pro Marseille! Bouna Sarr vyslal míč do šestnáctky, kde se ale jeden z domácích nezorientoval. Konstantinos Mitroglu následně fauloval a vidí žlutou kartu.
     
    89
    Utkání se už jen dohrává, hosté kombinují u své branky, ale směrem dopředu se moc neženou. Moc času nemají, nicméně i jedna branka jim dost pomůže.
     
    87
    Aktivní Fredrik Gulbrandsen se dostal do vápna po pravé straně, aby následně přihrával na malé vápno. Tam ale našel rukavice pozorného Pelého, jenž dnes nechybuje.
     
    85
    Rychlou akci se pokoušel zakončit Andreas Ulmer. Hostující borec dostal míč na levou stranu, odkud centroval hned z první. Balon ale nakonec skončil jen v zámezí.
     
    84
    Domácí obrana a hlavně Luiz Gustavo zastavila skvěle pronikajícího Gulbrandsena. Domácí borci jsou u míče a nikam nespěchají, tento náskok je více než solidní.
     
    83
    Nadýchaný centr hledal nohu nabíhajícího Ramiho, kterému chyběly milimetry k ideálnímu zakončení. Míč nikdo nezasáhl a ten skončil v rukavicích Walkeho.
     
    82
    Proti Payetovi vystoupil André Ramalho a nedovoleně jej poslal k zemi. Právě faulovaný se tak staví k míči a uvidíme další jeho centrovaný pokus.
     
    81
    Střídání v týmu FC Red Bull Salzburg: ze hřiště odchází Amadou Haidara, přichází Reinhold Yabo.
     
    80
    Střídání v týmu Olympique Marseille: ze hřiště odchází Florian Thauvin, přichází Valère Germain.
     
    79
    Andreas Ulmer se nyní dostal do vápna a z úhlu se pokoušel překonat vyběhnutého Pelého. Ten ovšem natáhl ruce a míč skvěle vyrazil na rohový kop!
    77. Smůla hostů, Gulbrandsen napálil tyčku
     
    77
    Tak to byla parádní akce hostů a velká smůla v jednom! Fredrik Gulbrandsen dostal parádní míč do malého vápna, kde z první zakončoval k levé tyčce. Nakonec ale orazítkoval jen tyčku!
     
    76
    Clinton N'Jie dostával do běhu míč a u levé lajny se pokoušel přejít přes těsnou obranu. Nakonec jej ale bránící hráč Salzburgu parádně vytlačil a vybojoval aut pro svůj celek.

    David Panuška

    Branky: 15. Thauvin (Payet), 63. N'Jie (Payet)

    Karty:   20. Maxime López (OMA), 90. Mitroglu (OMA) – 22. H. Wolf (SLZ)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 2:5. Rohy: 1:3. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 10:16.
    Olympique Marseille: Pelé – B. Sarr, Rami, Gustavo, Amavi – Maxime López (60. N'Jie), M. Sanson – Thauvin (80. Germain), Payet, Ocampos (52. Anguissa) – Mitroglu.
    Náhradníci: Escales – Rolando, Bedimo, N'Jie, Sertic, Germain, Anguissa.

    FC Red Bull Salzburg: Walke – Lainer, Ramalho, Ćaleta-Car, Ulmer – Haidara (81. Yabo), Samassékou, H. Wolf (68. Schlager), Valon Beriša – Hwang (60. Gulbrandsen), Dabbur.
    Náhradníci: Stankovic – Onguéné, Yabo, Minamino, Gulbrandsen, Pongračić, Schlager.

    Rozhodčí: Collum – McGeachie, Connor
    Čtvrtek 03.05.2018
    Salzburg - Marseille 2:1

    Branky: 53. Haidara, 65. B. Sarr (vla.) – 116. Rolando (Payet)

    Karty:   75. Haidara (SLZ), 86. Ramalho (SLZ), 94. Ćaleta-Car (SLZ), 118. Dabbur (SLZ) – 35. B. Sarr (OMA), 39. Maxime López (OMA), 57. Rami (OMA), 77. Germain (OMA), 85. Payet (OMA), 100. Amavi (OMA), 119. Rolando (OMA)   119. Haidara (SLZ)

    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 7:10. Rohy: 8:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 20:15.
    bahis siteleri