Hoffenheim – Hannover 3:1 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
3:1 (1:1)
Hannover 96
Pátek 27.04.2018, 20:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 21:11. (22:25:57)
     
    Hoffenheim potvrdil vynikající formu a na domácím trávníku poráží Hannover 3:1.

    Domácí celek začal zápas aktivněji, vytvořil si mírný tlak, ale do vedení šel až po hrubici Salifa Sané. Obránce ze Senegalu namazal zpětnou přihrávku Gnabrymu, který před padajícím Tschaunerem postrčil míč na zcela volného Andreje Kramariče, který už umístil střelu do zcela prázdné branky. Vedení Hoffenheimu ale netrvalo příliš dlouho. Schwegler dostal na pravé straně vápna až příliš mnoho prostoru a přesnou přihrávkou umožnil dostat míč do branky Kenanu Karamanovi. Ve druhém poločase měl více ze hry Hannover, ale domácí prchali do rychlým brejků. Druhý gól domácího celku přišel po rohovém kopu, Demirbay parádně našel Andreje Kramariče, který z voleje poslal míč do sítě. Chorvatský ofenzivní fotbalista Hoffenhemi se dočkal i hattricku, těsně před koncem ho dlouhou přihrávkou oslovil Schulz, následně se Kramarič rozhlédl a přeloboval Tschaunera, který byl příliš daleko ze své branky.

    Minimálně do zítra se tak celek Pavla Kadeřábka posouvá tabulkou na čtvrtou příčku před Leverkusen.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Hannover se ještě snaží o kontaktní branku, ale k vápnu domácího celku se nemůže probojovat. Navíc fauluje Timo Hübers a hra se přesune pořádně daleko od Olivera Baumanna.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    89
    Kevin Vogt nesouhlasil s rozhodnutím hlavního rozhodčího. Ten si to ale nenechal líbit a vytahuje žlutou kartu.
    88. Andrej KRAMARIĆ - 3:1
     
    88
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    ANDREJ KRAMARIČ je dnešním hrdinou Hoffenheimu! Po zisku míče posílal míč na útočnou polovinu Nico Schulz, Kramarič si perfektně zpracoval balon hrudníkem, mezitím si všiml, že je Tschauner daleko z branky a hned druhým dotekem ho parádně přeloboval. Hattrick chorvatského fotbalisty je dokonán.
     
    87
    Kadeřábek nestíhal unikajícího Füllkruga a tak si pomohl lehkým zatáhnutím za dres. Je za to odměněn žlutou kartou.
    86. Ádám Szalai neproměnil velkou šanci
     
    86
    Obrovská příležitost Ádáma Szalaie nekončí třetí brankou v síti Hannoveru. Amiri to udělal na levé straně parádně, potáhl si balon podél brankáře, poté centroval k zadní tyči, kde byla hned dvojice domácích hráčů. Szalai nevěděl jak má míč dopravit metr do sítě. Nakonec mu pas propadl vedle tyče.
     
    85
    Tentokrát musel Kadeřábek odvracet nepříjemný prudký centr hlavičkou z vápna, ale ihned poté je faulován Kevin Vogt a akce Hannoveru končí bez zakončení.
     
    84
    Méně než deset minut i s nastavením zbývá hostujícímu celku ke srovnání stavu. Hannoverští se ale nemohou ani usadit před vápnem Olivera Baumanna.
     
    83
    Kevin Akpoguma zasáhl míč ve středu pole rukou. Následně se ale hostující hráči uchýlili jen k postupné rozehrávce a otevřené obrany nedokázali využít.
     
    82
    Střídání v týmu Hannover 96: ze hřiště odchází Marvin Bakalorz, přichází Martin Harnik.
     
    82
    Karamanův centr ale velmi snadno sebral ze vzduchu do rukavic Baumann. Hostům již příliš času na srovnání skóre nezbývá.
     
    81
    Schulz spolupracoval na levém kraji s Kramaričem, balon ale domácím utekl až za postranní lajnu a tak se dostávají k příležitosti útočit také hosté.
     
    80
    Právě Kramarič centroval do pokutového území, ale hostující obrana tentokrát obstála. Balon se ale odrazil jen k domácím fotbalistům.
     
    79
    Andrej Kramarič ale myslí na hattrick. Chorvatský útočník si to namířil osamocen do vápna a vybojoval pro svůj tým rohový kop.

    Vít Schück

    Branky: 17. Kramarić (Gnabry), 51. Kramarić (Demirbay), 88. Kramarić (N. Schulz) – 25. Karaman (Schwegler)

    Karty:   58. Amiri (HOF), 87. Kadeřábek (HOF), 89. Vogt (HOF) – 41. Hübers (HAN)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 4:1. Fauly: 21:11.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann – Nordtveit, Vogt (C), Akpoguma – Kadeřábek, Amiri, Demirbay (69. Bičakčić), Kramarić, N. Schulz – Uth (64. Szalai), Gnabry (19. Zuber).
    Náhradníci: Kobel – Bičakčić, Rupp, Polanski, Zuber, Žulj, Szalai.

    Hannover 96: Tschauner (C) – Sorg, Sané, Elez (68. Fossum) – Korb (56. Bebou), Bakalorz (82. Harnik), Hübers, Schwegler, Albornoz – Karaman, Füllkrug.
    Náhradníci: Esser – Maier, Bebou, Harnik, Fossum, Ostrzolek, Mania.

    Rozhodčí: Ittrich – Grudzinski, Thielert
    ocianews.com