Dunajská Streda – Trenčín 0:3 (kon.) | Žilina – Ružomberok 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Prešov 4:0 (kon.)
Michalovce – Senica 1:2 (kon.) | Podbrezová – Nitra 1:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Trnava 2:1 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
0:3 (0:2)
AS Trenčín
sk Sobota 28.04.2018, 14:45 • MOL Aréna • Niké liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    V druhom polčase už toho veľa zaujímavého neudali, domáci mali prakticky len jednu šancu, ale tú nevyužili. Hostia tak bezpečne kontrolovali dianie v druhom polčase a v nadstavenom čase ešte pridal jeden gól striedajúci Čatakovič. Zápas sa teda končí z pohľadu domácich 0:3 a to znamená, že Trnava dnes môže rozhodnúť o svojom titule, keď zvíťazí na bratislavských Pasienkoch.

    To je už z mojej strany všetko, prajem vám všetkým ešte pekný zvyšok soboty. Program Fortuna ligy pokračuje však ďalej, všetky zápasy nájdete v našej ponuke. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (16:43:40)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Hamza ČATAKOVIĆ - 0:3
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+3
    Trenčín dal gól!

    Napokon ešte prišiel jeden presný zásah zo strany hosťujúceho celku a tak sa zrodilo víťazstvo Trenčína rozdielom triedy. Hostia vpadli do otvorenej obrany domáceho celku, v pokutovom území si presnú prihrávku prebral HAMZA ČATAKOVIĆ a peknou strelou prekonáva Maceja – 0:3!
     
    90+2
    Útok domácich je však opäť zastavený, Bayo sa ocitol v postavení mimo hru. Trenčín sa tak nikam neponáhľa a pohodlne kontroluje záver zápasu.
     
    90+1
    Po nedovolenom zákroku zahrávali hostia priamy kop, ale centrovaná lopta do pokutového územia domácich napokon opustila len hraciu plochu. Dopredu tak už ide DAC.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú až 4 minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Sme tak ešte zvedaví, koľko ešte hlavný rozhodca tohto zápasu Patrik Hrčka nadstaví.
     
    88
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Jakub Paur, prichádza Philipp van Arnhem.
     
    87
    Obraz hry sa stále nemení, hostia kombinujú na útočnej polovici. Trenčín tak zrejme zaznamená ďalšie víťazstvo v MOL Aréne, čo sa len tak hocikomu v tejto sezóne nepodarilo.
     
    86
    Navyše sa hostia dostávajú aj do zaujímavých streleckých príležitostí a tak sa domáci musia aj brániť. Zatiaľ to teda vyzerá, že sa zrodí víťazstvo hosťujúceho AS Trenčín.
     
    85
    Trenčínu sa darí držať hru ďaleko od svojej brány, momentálne sa hosťom darí kombinovať na útočnej polovici. Domáci to však ešte nevzdávajú a snažia sa o vysoké napádanie.
     
    84
    Žltú kartu dostáva Peter Čögley (AS Trenčín).
     
    83
    Hra je momentálne prerušená, pretože Šemrinec si vyžiadal ošetrenie. To sa divákom v MOL Aréne nepáči a dávajú tu hlasitým piskotom najavo.
     
    82
    Pred bránu hosťujúceho celku smeroval nebezpečný center, lopta padla na hlavu Bayoa, ale ten si pri zakončení pomohol faulom na brankára a tak tento gól domáceho futbalistu pochopiteľne neplatí.
     
    81
    Žltú kartu dostáva Igor Šemrinec (AS Trenčín).
     
    80
    Striedanie v tíme AS Trenčín: z ihriska odchádza Antonio Mance, prichádza Hamza Čataković.
     
    79
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Yves Simon Pambou, prichádza Bence Mervo.
     
    78
    Po faule od hosťujúceho celku zahrávali domáci priamy kop, ale aj túto situáciu Trenčín zvládol a tak Šemrinec stále drží čisté konto a hostia smerujú za troma bodmi z tohto stretnutia.

    Miroslav Revaj

    Branky: 28. Paur (El Mahdioui), 32. Mance (Ubbink), 90+3. Čataković

    Karty:   29. Huk (DUN) – 50. Šulek (TRE), 59. Ubbink (TRE), 60. Paur (TRE), 81. Šemrinec (TRE), 84. Čögley (TRE)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Huk, Šatka, Záhumenský (46. Herc) – Živković, Pambou (79. Mervo), Ljubicić (C), Davis – Bayo, Kalmár, K. Vida (59. Divković).
    Náhradníci: Jedlička – Koné, Mervo, Herc, Koštrna, Divković, Kontár.

    AS Trenčín: Šemrinec – Čögley, Šulek, Kleščík (C), Skovajsa – El Mahdioui – Gong (71. Beridze), Paur (88. van Arnhem), Ubbink, Azango – Mance (80. Čataković).
    Náhradníci: Chovan – Keston, Beridze, van Arnhem, Čataković, Omar, Kvocera.

    Rozhodčí: Patrik Hrčka – Erik Weiss, Gabriel Ádám – Pavol Chmura

    Diváci: 8866
    thejrc.org