Getafe – Girona 1:1 (kon.) | Alavés – Atlético 0:1 (kon.) | Valencia – Eibar 0:0 (kon.)
La Coruňa – Barcelona 2:4 (kon.)
konec
Getafe CF
1:1 (1:1)
Girona FC
Neděle 29.04.2018, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez, Getafe • Španělská LaLiga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (13:56:28)
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:21.
     
    Je konec! Souboj o poháry končí remízou! Do dnešního utkání vstoupilo mnohem aktivněji domácí Getafe. Domácí celek se od úvodních minut tlačil do útoku. Úvodní branky se dočkalo v 19. minutě, kdy se po chybě obrany prosadil Amath Ndiaye! O tři minuty později mohli domácí přidat další branku, ale Ángel Rodríguez nechal vyniknout hostujícího brankáře! Poté se hra poněud uklidnila, ale krátce před přestávkou fauloval v pokutovém území Damián Suárez, který za faul vyfasoval červenou kartu. Následnou penaltu s přehledem proměnil Cristhian Stuani! Po přestávce se pokutového kopu dočkalo také Getafe, ale Molina penaltu zahodil! Dvacet minut před koncem mohla strhnout vedení na svou stranu Girona, ale Cristian Portugués minul zadní tyč. V samotném závěru utkání ještě obrovskou šanci zahodil Molina, který z malého vápna hlavou minul branku!
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Jorge Molina si naběhl na oblouček do pokutového území, ale při zpracování si pomohl rukou, což neuniklo zraku hlavního arbitra.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Girona se tlačí do útoku. Hosté se nastěhovali na hranici pokutového území, ale nikdo v červenobílém dresu se zatím nedostal do zakončení.
    89. Molina ve vyložené šanci
     
    89
    Getafe zahodilo možnost útočit na pohárovou Evropu! Bruno González prodloužil centrovaný míč na malé vápno, ale Jorge Molina hlavičkoval nad břevno!
     
    88
    Vicente Guaita vyslal dlouhý nákop na polovinu soupeře. Getafe se tam na malou chvíli usadilo a vybojovalo přímý kop.
     
    87
    Johan Mojica si udělal krásnou kličkou prostor na levé straně. Francisco Molinero jej fauloval za žlutou kartu a ani on si příští týden nezahraje.
     
    86
    Střídání v týmu Getafe CF: ze hřiště odchází Amath Ndiaye, přichází Merveille Ndockyt.
     
    85
    Francisco Molinero spěchal za pěknou přihrávkou do pokutového území. Nikdo v modrém jej ale nepodpořil a Johan Mojica míč odkopl do bezpečí.
     
    84
    Střídání v týmu Girona FC: ze hřiště odchází David Timor, přichází Anthony Lozano.
     
    83
    Hra se v posledních minutách hodně kouskuje. Ani jeden z týmů se na další dobu nemůže udržet u míče. Na hřišti je k vidění moře nepřesností.
     
    82
    Amath Ndiaye spěchal za krásnou přihrávkou na polovinu soupeře, jenže nikdo v modrém jeho náběh nepodpořil.
     
    81
    Djené Dakonam mohl postupovat do otevřené obrany soupeře, nicméně domácí fotbalisté jeho náběh nepodpořili a akce vyšuměla do ztracena.
     
    80
    Girona nyní zahrávala rohový kop. Jeho exekuce se ujal Johan Mojica, jež rozehrál do kombinace, ale nikdo v červenobílém už nedokázal odcentrovat.
     
    79
    Francisco Molinero vyslal vysokou přihrávku na polovinu soupeře, kde zasáhl připravený Bernardo Espinosa. Zadáci Girony míč odhlavičkovali do bezpečí.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 19. Ndiaye – 45. Stuani (pen.)

    Karty:   35. Ndiaye (GET), 43. Bruno González (GET), 74. Fajr (GET), 76. Antunes (GET), 87. Molinero (GET) – 36. Alcalá (GIR), 40. Timor (GIR), 73. Aday (GIR)   44. Damián Suárez (GET)

    Neproměněná penalta: 59. J. Molina (GET), mimo


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:10. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 18:21.
    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Dakonam, Bruno González, Antunes – Portillo, Flamini (50. Mora), Fajr, Ndiaye (86. Ndockyt) – J. Molina, Á. Rodríguez (61. Molinero).
    Náhradníci: E. Martínez – Jiménez, Šibasaki, Mora, Molinero, Ndockyt, Barriuso.

    Girona FC: Bono – Juanpe, Espinosa, Alcalá (60. B. García) – Maffeo (69. Mojica), Timor (84. Lozano), Granell, Aday – Portugués, Stuani, Pons.
    Náhradníci: Iraizoz – Mojica, Olunga, Lozano, Muniesa, Aleix Garcia, B. García.

    Rozhodčí: Hernández – Sobrino, Naranjo
    thejrc.org